Mester az üzleti adminisztrációban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A program fő tényei

 • Program: MBA
 • Modalitás: Teljes munkaidőben
 • ECTS: 180
 • Helyszín: Barcelona, Spanyolország
 • Angol nyelv
 • Időtartam: 18 hónap
 • Felvétel: február és szeptember
 • Tandíj és költségek:
  • Teljes munkaidő: 9 900 €
  • Jelentkezési díj: 300 €
   (Nem visszatéríthető, fizetendő a pályázat benyújtásakor)

Díjazó szervezetek

Az OTHM 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diplomáját OTHM, Egyesült Királyság kapja meg.
Az MBA (Master of Business Administration) (Top-Up) programot az Egyesült Királyság Chichesteri Egyetem hitelesítette és ítélte oda, és a London Graduate School (Egyesült Királyság) szállította.

Áttekintés Célok

A tantervbe tartozik egy sor vezetői, gazdasági, pénzügyi számviteli és jogi ismeretek, amelyek megtanulása fejleszti és gazdagítja a vezetői képességeket, és versenyelőnyt jelent a diplomások számára.

Ez az MBA program a brit egyetemi diplomával; a Chichesteri Egyetem által jóváhagyott és odaítélt, az OTHM kiadja. Az MBA program három félévből áll. Az első év az OTHM-szel jár, amely a stratégiai menedzsment és vezetés 7. szintje. A 3. félév MBA (Top-Up) a Chichesteri Egyetemen.

Az OTHM 7. szintű diplomája a stratégiai menedzsment és a vezetői képesítés területén a stratégiai menedzsment és vezetés jelenlegi gyakorlatát tükrözi, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlesszék és bővítsék a stratégiai menedzsment és vezetés magas szintű megértését a munkahelyen. Ez a képesítés alkalmas érett hallgatók számára, akiknek tapasztalata van egyetemi tanulmányokban vagy iparban.

Az MBA (top-up) programot azoknak a hallgatóknak kínálják, akik már rendelkeznek OTHM 7. szintű diplomával a stratégiai menedzsment és vezetői képesítéssel kapcsolatban.

Az MBA (top-up) program lehetővé teszi, hogy MBA képesítést szerezzen akár hat hónap alatt is, így gyors út az új lehetőségekhez és a jobb karrierlehetőségekhez.

Az MBA-hez (top-up) való csatlakozáshoz már meg kell szereznie az OTHM 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diplomáját (120 kredit), és megfelelő vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie.

Tanítási módszertan

A C3S fő tanítási és tanulási módszerei tartalmaznak tantermi előadásokat, szemináriumokat és útmutatásokat, gyakorlati tanulást, terepi kirándulásokat, projekteket és kutatáson keresztüli tanulást.

Looking Up

Modul áttekintése

Kötelező egységek:

 • Szakmai fejlesztési és kommunikációs készségek (10 kredit)
 • Stratégiai menedzsment (15 kredit)
 • Stratégiai emberi erőforrás menedzsment (15 kredit)
 • Fejlett üzleti kutatási módszerek (20 kredit)

Opcionális egységek - Válasszon a négy közül:

 • Stratégiai pénzügyi irányítás (15 kredit)
 • Ellátási lánc és az üzemeltetés irányítása (15 kredit)
 • Vállalkozás és vállalkozói készség (15 kredit)
 • Globalizáció és vállalatirányítás (15 kredit)
 • Stratégiai változásmenedzsment (15 kredit)
 • Stratégiai marketing (15 kredit)
 • Globális marketingstratégia (15 kredit)

MBA (top-up) a Chichesteri Egyetemen

Az MBA (top-up) egy kötelező, 60 kredit összegű, „Tanácsadó Projekt Jelentés” modulból áll. A modul lehetőséget nyújt arra, hogy megvizsgálja egy különösen érdekes területet egy megfelelő szervezeti összefüggésben. A modul célja, hogy jelentős mértékben hozzájáruljon szakmai és szellemi fejlődéséhez azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy megmutassa képességét tartós független gondolkodásra, tanulásra és kritikus gondolkodásra.

Ennek a programnak az a célja, hogy gyakorlati és realisztikus megoldást nyújtson egy üzleti stratégiai kihíváshoz, amelyet viszont az elméleti és fogalmi elemzés megfelelő hivatkozása támogat.

Ezt bizonyítani fogja egy 12 000 szót tartalmazó „tanácsadási projekt jelentés” elkészítésével.

A Tanácsadó Projekt Jelentést az Egyesült Királyságban működő egyetemi csapat készíti el és értékeli virtuális tanulási platformunk segítségével, és az Ön által kijelölt felügyelő közvetlen támogatásával.

A „Tanácsadási Projekt” modul egy 15 hetes egyetemi cikluson belül elkészülhet, vagy részidõben két idõszakon keresztül tanulmányozható.

lehetőségek

Miért tanul az MBA C3S-en?
 • Rugalmas tudományos program
 • Hozzáférés a C3S E-erőforrásokhoz
 • Spanyol + angol nyelvtanfolyamok
 • Fizetett gyakorlati lehetőségek multinacionális vállalatoknál
 • Lehetőség további tanulmányainak C3S Business School barcelonai C3S Business School
Kattintson, hogy többet megtudjon arról, hogyan támogatjuk hallgatóinkat érkezés előtt és után:

137667_Screenshot2020-07-01at10.25.35.png

Felvételi követelmények

 1. Bachelor diploma kapcsolódó témában vagy az Egyesült Királyság 6. szintű diploma vagy azzal egyenértékű tengerentúli képesítés.
 2. Érett (21 évesnél idősebb) hallgatók, akik vezetési tapasztalattal rendelkeznek (a hallgatóknak a programra való regisztráció előtt ellenőrizniük kell a szállítási központot ezen tapasztalatokkal kapcsolatban).
 3. A tanulónak legalább 18 évesnek kell lennie a tanfolyam elején.
 4. Angol követelmények: Ha egy tanuló nem az angol nyelvű többségi országból származik, bizonyítania kell az angol nyelvtudást.
 5. További információkért vegye fel a kapcsolatot a C3S Business School .

Beszámolók

"Az egy évvel ezelőtt a C3S Iskolában indult utazás valóban az életem egyik legjobb döntése volt. Karunk inspirált minket és kihívott minket ezen a küldetésen keresztül, hogy segítsenek elérni a győzelem és a kitüntetés példáját."
- Abdullah Ghamrawi, Libanonból

"Rengeteg jó iskola működik Barcelonában a különböző nagyvárosokban, amelyek felülmúlják a rangsorot, a hírnevet és a hitelességet. A tanulmány során meg voltak magam és mélypontjai. De általában úgy érzem, hogy a C3S-en való tanulás minden nap nagyszerű tanulási tapasztalatot jelentett. . Örökké fogom ápolni azokat az emlékeket, amelyeket Barcelonában készítettem. "
- Elsa Milka Atieno, Kenyából

"Jelenleg a C3S-nél tanulok. Az itt található létesítmények valóban tehetséges, támogató, motiváló és barátságosak. Ez az iskola megvan a maga módja, hogy frissítse a hallgatókat hihetetlen növekedésükhöz."
- Abdullah Karakar, Szíria

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

C3S Business School is a private business school founded in 2014 and registered under the Spanish Ministry of Education. C3S provides academic courses including Diplomas and Language programs. At C3S, ... Tovább

C3S Business School is a private business school founded in 2014 and registered under the Spanish Ministry of Education. C3S provides academic courses including Diplomas and Language programs. At C3S, we focus on academic excellence providing degrees of great interest for students applying from all over the world. Kevesebb