Mesterfokozat Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Általános információk

Program leírás

A karriered elősegítése multikulturális ízzel

Bővítse jövőjét és szakértővé váljon a nemzetközi üzleti menedzsmentben. Ez a mesterképzés program középpontjában a legkorszerűbb képességek és koncepciók szükségesek a kihívásokkal teli területén a nemzetközi üzleti.

Ez a középmester-fokozat mesterképzést igényel 3 év szakmai gyakorlat után Bachelor's.

Mint üzleti szakember, új kihívásokkal és kihívásokkal fog szembenézni a multikulturális környezetekben. Ez a mesterképzési program lehetővé teszi a diplomások sikeres és vezető nemzetközi üzleti tevékenység sikeres.

A nemzetközi műveletek tervezése, irányítása és végrehajtása kihívásokkal teli üzleti környezetekben fontos szerepet játszik tanulmányaiban. Megtanulja, hogyan alkalmazza az elméletet a nemzetközi üzleti menedzsment gyakorlati eseteire. Az oklevelet 1,5 éven belül elvégezhetjük a kevert tanulással együtt.

A mesterfokozattal rendelkezni fog önálló képességekkel ahhoz, hogy függetlenül dolgozzon, valamint egy aktív taggal, vezetővel vagy vezetővel a szervezetekben. Ön a nemzetközi hálózatok kiépítésében és a kulturális különbségek, a kommunikáció, a változásmenedzsment, a vezetés és a stratégiai gondolkodás különböző aspektusainak figyelembevételével képzett szakértő.


Tanulmányi célok

A mesterképzés a nemzetközi üzleti menedzsment egy professzionális felsőfokú végzettség. A program a nemzetközi üzleti menedzsment legfejlettebb készségeire és koncepcióira összpontosít, és lehetővé teszi a diplomások számára, hogy kezeljék és vezessék a műveleteket kihívást jelentő multikulturális környezetekben Finnországban és külföldön.

A tanulmányok biztosítják a kortárs készségeket és eszközöket az igényes nemzetközi üzleti tevékenység vezetéséhez és kezeléséhez.

Az oklevél megfelel a finn nemzeti fokozatrendszerben meghatározott kritériumoknak, valamint az európai szintű oklevelek és kompetenciák követelményeinek. Az oklevél egy olyan közcélú képesítés megszerzését biztosítja, ahol mesterképzésre van szükség.


Tanulmányi tartalom

A szakképzés 90 kreditpontot jelent, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi üzleti tevékenységek fejlesztésére és irányítására. A tanulmány módja részmunkaidős oktatás. A kurzus előadásokat, csapatmunkát, egyéni leolvasásokat, prezentációkat és online munkát tartalmaz.

A tanulmányok olyan témákat tartalmaznak, mint a stratégia és a változás, a nemzetközi kontextusban a vezetői készségek, a számvitel és a pénzügyi menedzsment, a projektmenedzsment, a nemzetközi üzleti kockázatok kezelése, a globális műveletek kezelése, a kultúrák közötti kommunikáció multikulturális környezetben, valamint a szakmai ügyfél- és piaci elemzés.


A tanulmányok szerkezete

A tanulmányok 1,5 év alatt befejezhetők, mint a kevert tanulás. Azonban van egy kiterjesztési lehetőség azok számára, akik a tanulmányaik mellett dolgoznak. A program mértéke 90 kredit, amely szakmai tanulmányokat (55 kredit), szabadon választható tanulmányokat (5 kredit) és mesterképzést (30 kredit) tartalmaz.

A szakmai tanulmányok a fejlett témákat nyújtják a nemzetközi üzleti menedzsment széles területén. A tanulmányok olyan témákat tartalmaznak, mint a stratégia és a változás, a globális vezetési kihívás, a számvitel és a pénzügyi menedzsment, a projektmenedzsment, a nemzetközi üzleti kockázatok kezelése, a globális műveletek kezelése, az interkulturális kommunikáció multikulturális környezetben, valamint a szakmai ügyfél- és piaci elemzés.

A tanulmányok magukban foglalják a tudományos kutatás és gyakorlat 5 kreditfolyamát is. Ez a tanfolyam és a rendszeres szemináriumi munka támogatni fogja a mesterképzés elkészítését.

Végső projekt

A diplomamunka gyakorlati fejlesztési munka nemzetközi kapcsolattal, tudományos kutatási módszerek segítségével. A záró tézis megfogalmazását szemináriumok támogatják, ahol lehetőség nyílik a munkájának előrehaladásáról és visszajelzésről.

Mint pályázó, rendelkeznie kell egy megvalósítható tervvel a pályázat benyújtásakor beadott mesterképzésre.


internalizálása

A résztvevők - különböző kulturális hátterűek - igazán multikulturális ízeket hoznak. A tanult tartalom alkalmazása a diákok saját környezetében és így globális kontextusában történik.


Karrierlehetőségek

A diploma megszerzése után a multikulturális környezetben a nemzetközi kereskedelemben és a kereskedelemben vezető szerepet tölt be. A program korábbi diplomások például szakértőként és tanácsadóként, valamint vezetőként és projektkoordinátorokként működnek a vállalatok és szervezetek számára mind Finnországban, mind külföldön.

Az oklevél egy olyan közcélú képesítés megszerzését biztosítja, ahol mesterképzésre van szükség.


Posztgraduális tanulmányi lehetőségek

TAMK mesterképzési bizonyítványa lehetővé teszi, hogy más egyetemeken doktori tanulmányokat TAMK felvételi politikájuk szerint.


Tandíj és ösztöndíjak

A tandíj a program számára évente 10800 euró az EU / EGT-n kívüli diákok számára, ösztöndíjrendszer a díjfizető hallgatók számára.

Nem kell fizetnie a díjat, ha Ön:

  • EU / EGT állampolgár
  • egyenértékű az EU / EGT állampolgárságával (azaz Svájc állampolgárával)
  • már Finnországban tartózkodik (folyamatos A vagy állandó P / P-EU tartózkodási engedély), vagy Finnországban kiadott EU kék kártyát. A mentességet élvező tartózkodási engedélynek érvényesnek kell lennie, ha tanulmányi kérelmet nyújt be, és legalább augusztus 1-ig, azaz amikor a tanulmányi jog megkezdődik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy másik EU / EGT országban a tartózkodási engedély nem mentesíti Önt a tandíjról.


ösztöndíjak

  • -1 500 € Korai madár-ösztöndíj, ha az egész év május 31-ig egy részletben kerül kifizetésre
  • Akadémiai díj - ösztöndíjak 25% - 50% a második évben a szerzett kreditek alapján

A hallgatók több okból is jogosultak az Academic Excellence ösztöndíjakra: kivételes tézisek, sikeres gyakorlatok vagy projektmunkák. Ezeket az ösztöndíjakat a TAMK R irányítja és ítéli oda

A hallgatókat család vagy szervezetek / cégek is támogathatják. TAMK jelenleg a jövőbeli diákok számára vállalati szponzorálást folytat.

Utoljára frissítve nov. 2018

Az iskoláról

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. ... Tovább

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. TAMK is also highly respected in all sectors of working life - both as a successful educator of bright new professionals, and as a valued partner in many forms of collaboration. Kevesebb