Mesterképzés az üzleti adminisztrációban és a menedzsmentben (nappali MBA)

Általános információk

Program leírás

A vállalatok több mint 75% -a szakmai profilokat igényel az üzleti menedzsment területén, képesek döntéseket hozni, felelősséget vállalni, csapatként dolgozni, vezetni és kommunikálni.

Ezzel a profillal mintegy 16 000 szakembert bérelt tavaly Spanyolországban. A Mckinsey tanácsadói tanulmánya során jelentős szakmai hiányosságok tapasztalhatók: az uniós országokban működő vállalatok 27% -a hagyja el a hiányos pozíciókat a szakmai készségek hiánya miatt.

Ezért IMF Business School az IMF Business School teljes idejű MBA, amely biztosítja a szükséges ismereteket ezen készségek fejlesztéséhez.

 • 580 kontaktóra és 10 modul végleges projekt kíséretében.
 • Rendkívül praktikus és valós esetekben támogatott.
 • Kerekasztalok a diákok és az érintett területek kiemelkedő szakemberei között.
 • Exkluzív mesterkurzusok segítségével erősítheti az egyes modulokat az aktív szakemberek valós tapasztalataival.
 • Intenzív hálózati program.
 • Garantált gyakorlatok Madridban.

A teljes munkaidős MBA - üzleti ügyintézés és menedzsment mestere

A Master of Business Administration és menedzsment (MBA) teljes munkaidőben a fő célja, hogy a hallgató megszerezze a szükséges ismereteket és készségeket az üzleti menedzsment funkciók elvégzéséhez, elősegítve a diákok és a tanárok közötti valós hálózatot. A képzés tartalma a jelenlegi gyakorlati eseteken alapul. A szükséges technikai ismereteket a vállalat különböző területein, mint például a marketing, az emberi erőforrások és a pénzügyi részleg, döntéshozatalhoz hasonlítják.

A hallgató is:

 1. Elemezze a stratégiai menedzsment alapjait, alapjait tanulmányozva, a környezet versenyképes elemzését, annak érdekében, hogy a sikeres menedzsment stratégia megfogalmazása, megvalósítása és nyomon követése érdekében képezze Önt.
 2. Olyan módon alakul ki, hogy menedzserként képes értékelni egy kereskedelmi stratégia alkalmasságát, elemezni a marketing tervet, amelyen alapul, dönt a legmegfelelőbb marketingcsatornákról, stb. így garantálja a kívánt eredményeket a vállalat számára.
 3. Megszerzi az alapismereteket a vállalat Műveleti Menedzsmentjének helyes teljesítéséhez, és képes lesz arra, hogy megvizsgálja vagy kidolgozza a logisztikai és termelési tervet, valamint az ellenőrzési és információs rendszerek integrálását az említett vállalatba. .
 4. A jövőbeni menedzserként a humán erőforrás menedzsmentjéhez kapcsolódó szakterületeket fogod megközelíteni, és ezzel biztosítod a szükséges technikai erőforrásokat a területed kezeléséhez és koordinációjához.
 5. A vállalati helyzet gazdasági-pénzügyi elemzéséhez szükséges pénzügyi ismereteket asszimilálja, amely lehetővé teszi, hogy stratégiai döntéseket hozzon a siker garanciáival.
 6. Meg fogja szerezni a szükséges tudást a különböző tudományágak irányításához és kezeléséhez, amelyek lehetővé teszik a vállalat megfelelő működését, dominálva mindegyikük létrehozásának és megvalósításának alapvető irányelveihez.

Módszertan és szervíz

MÓDSZERTAN

Modalitás: A helyszínen Madridban
Időtartam: A projekt 8 hónapja 1
Kezdés: 2017. február 20.
In-Sessions: napi 4 óra hétfőtől péntekig
Intenzív hálózati program

A program 10 modulból áll, 580 kontaktórában, végső projekt kíséretében. A képzés tartalma a jelenlegi gyakorlati eseteken alapul.

A diákok és az érintett területek kiemelkedő szakemberei közötti kerekasztalok, az exkluzív mesterkurzusok mellett, hogy megerősítsék az egyes modulokat az aktív szakemberek valós tapasztalataival.

ÉRTÉKELÉS

Folyamatos értékelés, mivel előrehaladást értünk el a szemtanú MBA tanulmányozásában. Mindegyik modult a részvétel, a vizsgálat és a gyakorlati esetek fejlesztése révén lehet értékelni.

Hasonlóképpen szükség van egy végleges projekt elkészítésére is, amelyet a bíróság a mesterfokozat befejezése után mutat be.

A mesterképzés végső megszerzése a Nebrija Egyetemen és a Mester által az IMF Business School Iskolánál történik, minden modul elhaladásának és a diplomamunka elkészítésének függvénye.

Karrier lehetőségek

Az MBA végén szembe kell néznie:

 • A vállalatok igazgatója vagy vezetője.
 • Stratégiai tanácsadó a vállalat különböző területein.
 • Felelős az üzleti fejlesztésért.
 • A kereskedelmi, értékesítési vagy marketing területek igazgatója.
 • Termékmenedzser
 • Márkakezelő
 • Nyomozó vagy vagyonkezelő elemző.
 • Vállalkozó.

A hallgatóknak szakmai lehetőségei vannak a gazdaság főbb ágazataiban: pénzügy, kiskereskedelem, turizmus, ipar, távközlés, fogyasztás, média, tanácsadás, egészségügy, üzleti szolgáltatások stb. Képesek a munkájuk elvégzésére a vállalat valamennyi funkcionális területén: pénzügyi osztály, HR, marketing, beszerzés stb.

Garantált gyakorlatok

IMF garantálja Madridban a teljes munkaidős MBA hallgatók gyakorlatát.

Azon vállalatok között, amelyekkel az IMF oktatási együttműködési megállapodásokat kötött a munkahelyi képzésre, a következők tartoznak:

Partners114

Ár és ösztöndíjak

Az IMF nagyszerű fizetési lehetőségeket kínálunk diákjainknak:

 • Akár 50% -os ösztöndíj
 • Legfeljebb 12 hónap finanszírozás kamat vagy banki beavatkozás nélkül (lásd a feltételeket)
 • Fizetési mód: Készpénz (5% kedvezmény) / Kamatmentes részletfizetés
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Tovább

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Kevesebb
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Több Kevesebb

Akkreditáció