Read the Official Description

MIT-Tsinghua nemzetközi MBA

&nbsp

Tsinghua MBA program által igazgatott International Institute of MIT Sloan School of Management és együttműködnek a globális elit, "gyökeres Kínában, a világ" egy nemzetközi MBA program. Diákok hangsúlyt fektetve a nemzetközi vezető szerepét. Azoknak a nemzetközi piacok és a nemzetközi üzleti fejlesztés célja a nemzeti, a regionális jelöltek nyilvántartásba.

&nbsp

&nbsp

A projekt jellemzői

&nbsp

Nemzetközi MBA program tanulni Biztosítja az első osztályú nemzetközi tanulási környezet, a kínai hallgatók és külföldi hallgatók teszik ki 50%-át. Projektet Tsinghua és a MIT kari kiemelkedő tanítás angol nyelven, hogy teljes munkaidős tanítási módszerek. Természetesen használja a MIT Sloan School of Management MBA program egyszerre angol tankönyvek és esetek angol tanítás részét természetesen a MIT professzora Tsinghua Egyetem Kiváló tanár.
Fiatal és dinamikus csoport diákok, a sokszínűség háttérrel a hallgatók körében a kultúrák közötti integráció és a megértés. A projekt rengeteg lehetőséget, hogy részt vegyenek deviza, a külföldi rövid távú árfolyam lehetőségeket.
A A diákok önként fájlt a számlák át Tsinghua Egyetem, iskolai kollégiumok. Mester diplomások diploma megszerzése után, hogy élvezze a kezelést, van egy háromoldalú megállapodás.

&nbsp


Diploma

&nbsp

Diákok Xiuman szükséges hiteleket, a válaszadó a diploma, kap egy MBA, Tsinghua Egyetem és a Tsinghua Egyetem diplomát, és kap elnyerte MIT Sloan School of Management Certificate tanfolyamok.

&nbsp


Tanulás

Minden angol tanfolyamokat. 2 év teljes körű nappali tagozatos képzés.

&nbsp

&nbsp

Felvételi eljárás

&nbsp

Szeretné kérni a nemzetközi MBA program a Tsinghua diákok jelöltek először be pályázati anyagát az online és angol átirata. Angol rendelkezésre álló eredmények GMAT, GRE, IELTS, TOEFL pontszámok benyújtott GMAT prioritás. Tsinghua MBA Felvételi bizottság hallgatja meg a jelölteket benyújtott anyagok határozzák meg a jelölti jogosult interjúban minden év szeptember részt által szervezett Tsinghua Egyetem Test. Interjú képzett hallgatók számára a feltételes felvételi állapot, amikor a vizsga elért eredmények közvetlenül az ország keleti részén után a felvételi pontszámot.

&nbsp

Kiemelkedő teljesítmény az interjú pályázók vehetnek részt, míg az utolsó lesz előre a nemzetközi legjobb üzleti iskolák beszerezni külföldi cserediák a jogosultság.

&nbsp

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
168,000 CNY
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date