Moduláris Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Bevezetés

A Modular Executive MBA-vel saját MBA-t hozhat létre. Tanuljunk, miközben munkát végezzünk, és dolgozunk az ambícióinkkal. Válasszon MBA-címet egy teljes MBA-vel, vagy kövesse egy vagy több modult a tudás gyors frissítéséhez.

Bármelyik pályát választja, a Nyenrode-i Moduláris Executive MBA-nél fog dolgozni a személyes és szakmai fejlődésében, és maradhat az irányításban.

Készítse el saját MBA-jét

Egy vagy több modult követhet, amely rugalmasan választhatja ki a három dedikált specializációt. Az Ön érdeklődésétől, időbefektetéseitől és ambícióitól függően választhat:

 • Teljes MBA (legalább 2 specializációs modulból, 6 magmodulból, nemzetközi tanulmányútból és MBA tézisből áll)
 • a vágy egy vagy több külön modulja
 • Személyes és rugalmas MBA
 • Állítsa be saját MBA-jét, amely 10 modult tartalmaz
 • Különös figyelmet kell fordítani a személyes és szakmai fejlődésre

Számok

A moduláris MBA azt jelenti, hogy a vezetőülésen tartózkodik. Az alábbi modulok közül választhat, hogy saját MBA programját hozza létre, amely megfelel az Ön igényeinek és céljainak.

Ellenőrizze, hogy mely modulok megfelelnek az Ön helyzetének, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az MBA tanulmányaiból.

Sok lehetőséget kínálunk Önnek: követhet egy modulot, többféle modulot, vagy tízet tölthet ki teljes MBA * létrehozásához. Ne habozzon kapcsolatba lépni a program tanácsadóival, hogy megvitassuk, hogyan tudjuk megfelelni az Ön igényeinek.

* Bizonyos követelmények érvényesek

Miért az MBA az üzleti életben

Digitális vezetés

Napi tevékenységet folytat hektikus környezetben, szűk határidőkkel, különböző szervezeti érdekekkel és korlátozott költségvetéssel? Nem te vagy az egyetlen. Az IT-szervezetekre gyakorolt hatás nagy és növekszik. Sok befektetést gyűjt, de ezek nem mindig eredményezik a kívánt eredményeket, és a szervezeti fejlesztési folyamatok gyakran hosszúak és bonyolultak. Az IT azonban új szervezeti struktúrákat és üzleti modelleket is lehetővé tesz; hálózatok fejlesztése partnerekkel, szorosabb, interaktív kapcsolat az ügyfelekkel, és kevésbé hierarchikus rétegek a vállalkozásokon belül.

Az IT már nem önálló részleg, hanem egy szervezet stratégiájának része, ezért vezetést és vállalkozást követel meg a verseny előtt. Megszakítja az IT és az üzleti élet közötti szakadékot, garantálva a sikeres jövőt?

A moduláris ügyvezető MBA az üzleti életben

A moduláris ügyvezető MBA az üzleti életben

 • 6 magmodul
 • 2 specializációs modul
 • 1 nemzetközi tanulmányút
 • a tézis

Lehetőség van egy vagy több modul külön-külön követni.

Miért az MBA az Élelmiszerben

Az élelmiszeriparnak sok kihívása van. 80 év múlva bolygónk 11 milliárd embert fog elhelyezni. A jelenlegi számadatok azt mutatják, hogy több mint fele küzd az elég élelmiszerért. A világ fenntartható választ igényel erre a terhes kérdésre, és az élelmiszer-ipari vállalatoknak vezető szerepet kell vállalniuk. Az élelmiszerlánc folyamatos tendenciája van, ahol az ügyfelek egyre többet diktálnak arról, hogy mi történik. Ezzel egyidejűleg a technológiai fejlesztések a láncsebességgel mozognak. Ezek a változások lehetőségeket kínálnak, de el is távolíthatják az uralkodó rendszert.

Nyenrode Moduláris Executive MBA-ben Élelmiszer

Ennek elérése érdekében nemcsak a gazdálkodókat, vállalkozókat és az igazgatósági tagokat gyűjtjük össze az (agrár) élelmiszer- és horti szektorokból - meghívjuk az egész láncot: az agro-tól a feldolgozásig / a termelésig a kiskereskedelemig, beleértve a feloldhatatlan láncpartnereket, mint például a közüzemi szektor pénzhitelezők / befektetők és a közlekedés.

A moduláris Executive MBA az Élelmiszer

 • 6 magmodul
 • 2 specializációs modul
 • 1 nemzetközi tanulmányút
 • a tézis

Lehetőség van egy vagy több modul külön-külön követni.

Miért van szükség az MBA-re a nyilvánosság számára

Olyan légkörben, ahol egyre több feladat kerül a kormányzatból a magánszemélyek felé, az együttműködés képessége a siker egyik fő tényezője. Olyan környezetben tevékenykedik, ahol köz- és magánszemélyek találkoznak, például kórházak, épületek, közüzemi vállalatok vagy nem kormányzati szervezetek. Ehhez erős vezetői és vállalkozói készségekre van szükség. Felhívjuk Önt, hogy folyamatosan hozzon létre olyan helyzeteket, amelyek ösztönzik Önt a folyamatos fejlődésre.

Ebben az MBA-ben összpontosítunk a köz- és a magánszektor közötti kulturális különbségek áthidalására. Biztosítjuk, hogy aktuális ismeretekkel rendelkezzen a terület fejlesztéseiről, és lehetővé váljon, hogy a köz- és magánszféra számos szereplőjének még erősebb csatlakozójává váljon.

Felhívjuk figyelmét, hogy a pálya nyilvános

A moduláris ügyvezető MBA a nyilvánosságban

 • 6 magmodul
 • 2 specializációs modul
 • 1 nemzetközi tanulmányút
 • a tézis

Lehetőség van egy vagy több modul külön-külön követni.

Tartalom

Hogyan működik?

 • Nyenrode moduláris Executive MBA programja 10 modulból áll, az egyes modulokat külön-külön követheti
 • Válassza ki azt a modult, amely releváns az Ön munkahelyére
 • Válassza ki a legmegfelelőbb számot: Üzleti
 • A modul sikeres befejezése után tanúsítványt kap
 • Ahhoz, hogy megkapd az Executive MBA fokozatot, legalább 2 specializációs modult, 6 magmodult, a nemzetközi utazást és az MBA szakdolgozatot kell elvégezned.

A hat alapmodul

 • Változáskezelés és szervezeti fejlesztés
 • Üzleti folyamatok és technológia
 • Kockázat és pénzügy
 • Piac, jog és etika
 • Vezetés és együttműködés
 • Digitális stratégia és átalakítás

Speciális modulok

Minden egyes pályán további specializációs modulokat kínálunk. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő modulokat, hogy az MBA-t jobban összpontosítsa.

Nemzetközi tanulmányút

A nemzetközi utazás egy olyan modul, amely kifejezetten a globalizációval és az azzal járó kihívásokkal foglalkozik. Meggyőződésünk, hogy a résztvevők vezetői készségeinek erősítésére összpontosító MBA programnak szüksége van egy nemzetközi összetevőre a tanterv részeként.

Ezért, ha ezt a modult igénybe veszi, ha teljes MBA-t tanul.

Tézis

Végezze el az Executive MBA fokozatot a diplomamunka írásával. Kiválaszthatja saját gyakorlati irányítási problémáját, amelyet egy kutatási javaslatba fog fordítani. A kutatás eredményeit gyakorlati tanácsokra fordítja a szervezet számára.

Belépés

Kinek?

Ahhoz, hogy jogosultak legyünk a Moduláris Executive MBA programra, szüksége van rá:

 • legalább 5 éves szakmai tapasztalat (általános) vezetőként vagy befolyásos / stratégiai pozícióban
 • bizonyított minimális alapképzési szint és / vagy oktatás
 • affinitás az egyik sáv munkaterével (Business
 • elegendő angol nyelvtudás

Alkalmazás

Eleget tesz-e a követelményeknek és készen áll-e velünk az MBA program elindítására? Jelentkezz most. Miután a kérelmet megkapta, elküldünk Önnek egy e-mailt, amelyben bemutatjuk, mi szükséges a regisztráció befejezéséhez.

Felvételi eljárás

Az alkalmazás feldolgozásának megkezdéséhez a következő dokumentumokra van szükség:

 • Önéletrajz
 • Motivációs levél
 • Jelentkezési lap
 • A legmagasabb szintű diploma másolata

Interjú

Az Ön dokumentumai alapján meghívást kapnak egy interjúra. Ez történhet a Nyenrode-ban vagy a Skype-on. A megbeszélés során megvitatjuk a motivációt és a kölcsönös elvárásokat. A találkozó után eldöntjük, hogy megfelel-e a követelményeknek.

Ha bármilyen kérdése van a pályázati eljárással kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Személyes tanácsadás

Személyes konzultáció során megnézzük az Ön helyzetét, és melyik útvonalat választaná az Ön igényei szerint. A tanácsadóink jobban meg tudják segíteni a tanulmányok megtervezésében, hogy betekintést nyerhessenek a munkatapasztalatába, a személyiségbe, a motivációba és a magadra való átgondolás képességébe.

Mik a költségek?

A modulok befektetése 6 395 euró. Van azonban néhány kivétel. A Leadership and Cooperation modul költsége 7,595 €, a nemzetközi tanulmányutat 4,595 € -nak, a tézismodell pedig 7 995 eurót tesz ki. Minden MBA modul mentesül a HÉA alól, és az ár magában foglalja a Nyenrode összes fizikai és virtuális hallgatói szolgáltatásának, valamint az ételeket és italokat a kurzusnapokon. A szálláslehetőségek nem szerepelnek az árban, és külön foglalhatók.

* Ez az összeg az úticéltól és az utazás időtartamától függően változhat.

Minden összeg és feltétel tájékoztató jellegű (a kiegészítő költségek kivételével, hacsak másként nem jelezzük) és időszakos változásoknak van kitéve.

Utoljára frissítve Április 2019

Az iskoláról

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, ... Tovább

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, practical relevance, and personal development. At Nyenrode, you learn to debate, convince and translate theory into practice. Nyenrode is the only private university in the Netherlands, founded in 1946 by business and for business. We have always been internationally oriented. Nyenrode is located in two iconic locations: Amsterdam and Breukelen. Kevesebb