moduláris Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

moduláris Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

Moduláris Executive MBA

&nbsp

A moduláris Executive MBA program Lagos Business School egy intenzív program célja az elfoglalt szakemberek keres minőségirányítási oktatás, amely kombinálja a rugalmasságot erős tudományos háttérrel.


Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai munkaadók szükség vezetők a széleskörű ismeretek, hogy az MBA biztosít, és így az általános menedzsment szempontjából biztosítja a megfelelő felkészülés a sikeres átmenet a magasabb szintű felelősség.


Tettünk a képzés hozzáférhetőbbé a szakemberek és kívül Nigériában, így marad a munka, miközben kereső az MBA fokozatot szerzett. A szerkezet a moduláris Executive MBA program lehetővé teszi a résztvevők azonnal alkalmazni az új tanulási munkájukat, ami növeli mérhetetlen értéket szervezetek.


Ez a program is kínál további előnyöket jobb megértését az üzleti révén egyedülálló keveréke a tanácsadási projekteket helyileg, és egy nemzetközi modul által kínált intézményi partnereink Ázsiában, Európában és Amerikában. A modern munkahelyi készségek fejlesztése és az új tudás szerzett, hogy megfeleljen a jelenlegi és jövőbeli szervezeti igényeket.


A program két fő tudományos ülés. Minden alkalommal indul szeptemberben, és végigfut a július. Tudományos munka kerül sor a hat modul helyi és egy idegen modul a két év alatt.

Információs Sessions


A látogatás Lagos Business School, pánafrikai egyetem szívesen munkaidőben. Időszakos tájékoztató ülések is rendeznek szombaton az iskola.A tájékoztató rendezvények, akkor kap részletes tájékoztatást a moduláris Executive MBA program és az LBS környezet .. 

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Locations
Nigéria - Lagos, Lagos
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Nigéria - Lagos, Lagos
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt