Mosóvizes egyetem - az üzleti adminisztráció mestere

Washburn University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mosóvizes egyetem - az üzleti adminisztráció mestere

Washburn University

A Washburn University MBA program célja a dolgozó szakemberek szem előtt tartva. A kis esti osztályokat magasan képzett, tapasztalt oktatók tanítják, akik értékes készségeket nyújtanak a való világ üzleti környezetében való versenyhez. A Washburn üzleti hallgatók hozzáférhetnek a legfrissebb üzleti adatbázisokhoz és szoftveres erőforrásokhoz. További lehetőségek közé tartozik a tényleges részvényportfólió kezelése, a szakmai gyakorlatok teljesítése és egy egyedülálló nemzetközi tanfolyam, amely egy gyakorlati üzleti oktatást kombinál egy multikulturális külföldi tapasztalattal.

A Washburn University School of Business következetesen rangsorolja a Princeton Review, mint a "legjobb üzleti iskola". Az iskola akkreditációt tart az AACSB-International-tól, az elit üzleti iskolai akkreditációtól, és csak a világ 5 legfontosabb üzleti iskolája kapta meg ezt a minőségi jelet. Az elmúlt öt évben a diplomás idősek az ETS Major Field Test (MFT) 80 százalékánál, vagy annál magasabb szinten értékelték az országos összehasonlító értékelést.

A program felépítése

MBA programunk három részből áll: egy orientáció, egy tananyag és egy lezárási tapasztalat.

Tájolás
Az őszi félév kezdete előtt az előző tavasszal vagy nyáron beiratkozott hallgatóknak és az aktuális őszi féléveknek az MBA program orientációjára van szükségük.

Tanterv
A tananyag növeli a készségeket a kommunikáció, a mennyiségi elemzés, a számítástechnika és a csapatmunka, valamint a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügyek, az információs rendszerek, a menedzsment, a marketing, a jogi és etikai kérdések, valamint a termelés és a műveletek hazai és globális környezetében Az üzleti életben.

MBA program záró tapasztalat
Ahogy a Washburn MBA program lecseréli, megkérjük, hogy elemezze az akadémiai portfólió tartalmát, és írjon reflektív esszét.


Minden fokozat üdvözlendő Akár az egyetemi diploma a művészetek, üzleti, közgazdasági, ápolási, tudományos vagy szociális munka, a Washburn MBA program fog működni az Ön számára. A hallgatók többsége munkatapasztalattal rendelkezik, és teljes munkaidőben dolgozik, de nem szükséges a felvételhez. A társaid jellemzően a 20-as évektől a 50-es évekig terjednek, átlagéletkoruk 30 év. A nemzetközi hallgatók az MBA hallgatói testének mintegy 20 százalékát alkotják.

Hazai hallgatók (US) felvételi követelmények

Felvételi követelmények

 1. Bachelor diploma akkreditált kollégium vagy egyetem minimális GPA 2,75 egy 4,0 skálán.
 2. A Washburn Egyetemen átadott, az iskolai oklevelet átruházó hivatalos átiratok
 3. A Washburn Egyetemhez benyújtott hivatalos eredmények egyikével:
  • GMAT pontszám 450 vagy annál jobb, vagy
  • Kombinált GRE pontszám 300 vagy annál jobb, vagy
  • Egy AACSB akkreditált iskolában végzett, 4,0-es skálán 3,3-as vagy annál magasabb GPA-fokozat
  • Egy posztgraduális (mesterképzés) sikeres elvégzése.
 4. Két betű a referencia
 5. Az MBA programok internetes alkalmazásának és 40 dolláros (US) MBA jelentkezési díj teljesítése

Átutalási irányelvek

A felső szintű MBA programban legfeljebb kilenc óra diplomát vehet át egy AACSB akkreditált doktori iskolából, és felkerülhet a Washburn Egyetem átiratára. A kurzusok átvételére irányuló kéréseket az MBA program igazgatójához kell benyújtani.

Jogi Iskolai Tanfolyamok

Az ABA által akkreditált jogi egyetemre legfeljebb hat órányi kredit igényelhető a 30 órás felsőfokú MBA követelményhez. A jogtudományi kreditnek az Üzletiskolai Egyetem által jóváhagyott, az üzleti élethez kapcsolódó, nem kötelező jogi képzéseken kell részt vennie. A Washburn Egyetem kettős JD / MBA diplomát kínál.

Nemzetközi hallgatók felvételi követelményei

 1. Az egyetemi hitelesítő adatok megegyeznek egy amerikai érettségi (bachelor's) fokozattal, amelynek legalacsonyabb GPA-ja 4,0-es skálán 4,0. A GPA-t az Educational Credential Evaluators (ECE) vagy a World Education Services (WES) által ellenőrizni kell.
 2. Az alábbiak egyike, a Washburn által benyújtott hivatalos eredményekkel:
  • a. GMAT pontszám legalább 450 vagy
  • b. Egy kombinált GRE pontszám 300 vagy nagyobb, vagy
  • c. Egy posztgraduális (mesterképzés) sikeres elvégzése.
 3. Az angol mint idegen nyelv kiegyensúlyozott tesztje (TOEFL) 80 vagy jobb iBT pontszám; Vagy kiegyensúlyozott angol nyelvvizsga-rendszer (IELTS) 6,5-es vagy annál jobb.
 4. Két betű a referencia
 5. Hivatalos átirat és ECE vagy WES értékelése
 6. Az MBA programok internetes alkalmazásának és 40 dolláros (US) MBA jelentkezési díj teljesítése
 7. A Washburn Egyetem Nemzetközi Gyógyszerészeti Programja (Washburn.edu/academics/international-programs) és a $ 70 (US) Nemzetközi Programok alkalmazás díja révén történő online felvételi kérelem befejezése.

  Megjegyzés: A GMAT vagy a GRE a fenti feltételek teljesülése esetén lemondható:
  1) Megmutatott magas szintű nyelvtudás: TOEFL iBT pontszám> = 90 vagy IELTS pontszám> = 7,0 és
  2) GPA> = 3,3 a skála 4,0
 • Az MBA-programba való felvétel feltétele a Washburn Egyetemhez való csatlakozás, a kérelmező angol nyelvtudása, valamint az ECE vagy a WSE értékelés.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve August 23, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2018
Duration
Időtartam
Részidős
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Topeka, Kansas
Kezdet : aug. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Topeka, Kansas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt