Hivatalos Leírás

Mintegy Nanyang EMBA

A Nanyang Executive MBA célja a felső vezetők, akik igyekeznek, hogy fokozzák a vezetői képességek megszakítása nélkül pályafutásukat, és pozitívan járulnak hozzá a vállalatok és a társadalom egészének.

Nanyang EMBA

Miért Nanyang EMBA

A résztvevők közül választhatnak több iparági pályák, hogy szakosodni:

  • Általános Menedzsment
  • Repülés és légi közlekedési
  • vendéglátás menedzsment

A résztvevők szert nemzetközi időn át tengerentúli modulok, hogy befogják legalább két kontinensen függően a pályán úgy dönt, és élvezhetik a páratlanul ázsiai tantervet, amely átszövi a keleti és nyugati üzleti elveket.

A program vonzza kiemelkedő résztvevők Ázsia, Európa, Afrika, az Egyesült Államok és a Közel-Keleten, aki büszkélkedhet a múlttal felsővezetői pozíciókat, és tükrözik számtalan háttérrel, az ágazatok és a nemzetiségek.

Meg kell tanítani a régió egyik legtapasztaltabb üzleti kar és akkor előnyös a mi erős hálózat globális egyetemek és tanulási intézmények.

rangsor

Financial Times Executive MBA rangsor 2016

  • Ranked 18. a világban

Általános Menedzsment

A General Management pálya foglalkozik létfontosságú üzleti funkciókat, mint például a vállalati pénzügyek, az emberi erőforrás stratégia, az értékelés a vállalkozások és az elemzés, a fúziók és felvásárlások, műveletek, ázsiai vezető tanokat, és az üzleti strategy.This sáv magában lakó modulok két legrangosabb amerikai egyetemeken : A Wharton School, University of Pennsylvania és a University of California, Berkeley.

Repülési és légi közlekedés

Az Aviation & Air Transport Management pálya meglehetősen szigorú általános keretrendszer és erős betekintést a világ legkiválóbb ipar vezetői.

Amellett, hogy a modulok a NTU szingapúri egyetemen, a résztvevők részt egy kéthetes szegmens IATA Képzési és Fejlesztési Intézet, Genf, Svájc, ahol elemzik meleg ágy problémáira az iparban, mint légi jog, repülőtér stratégiai menedzsment, és a repülés biztonság és védelem.

vendéglátás menedzsment

Nanyang Business School és a Cornell University School of Hotel Administration összefogott, hogy hozzon létre egy Hospitality Management pályán a Nanyang Executive MBA program célja a vezető szakemberek a vendéglátó iparban.

Amellett, hogy a tanfolyam a NTU és Cornell, a résztvevők is jobban megértsék a fenntartható üzleti modellek, a vállalati stratégia és a döntéshozatal tanait látogat egy opcionális modul, a Wharton School of Business.

Élő Ipari tanácsadás (Linc) Projekt

Ebben az oktatási együttműködése támogató cégek és a Nanyang EMBA program, a résztvevők csoportokban dolgoznak, és hogy egy élő stratégiai tanácsadási projekt. A résztvevők mentora neves szellemi vezetők és a vállalati úttörők egy 9 hónapos tanácsadási projekt, hogy erőteljesebben döntéshozatal és a vezetői képességek.

Vezető High Impact csapatok

Ez transzformációs 3 napos program célja, hogy fejlessze a résztvevők vezetői kommunikációs készség elengedhetetlen a mai globális üzleti környezetben, és középpontjában a hitelesség, a meggyőzés és a képviselet.

Felvételi követelmények

  • Kivételes menedzser minimum 8 éves tapasztalattal, ebből 5 év vezetői szerep
  • Erős karrierje és bizonyított ambíció a sikerhez
  • Kiemelkedő iparági tapasztalattal a légi és a vendéglátás pályák
  • Egyetemi diplomát egy elismert egyetemi vagy szakmai képesítéssel
  • Folyékony angol
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Nanyang Business School, NTU Singapore »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő