Read the Official Description

Mintegy Nanyang EMBA

A Nanyang Executive MBA célja a felső vezetők, akik igyekeznek, hogy fokozzák a vezetői képességek megszakítása nélkül pályafutásukat, és pozitívan járulnak hozzá a vállalatok és a társadalom egészének.

Nanyang EMBA

Miért Nanyang EMBA

A résztvevők közül választhatnak több iparági pályák, hogy szakosodni:

  • Általános Menedzsment
  • Repülés és légi közlekedési
  • vendéglátás menedzsment

A résztvevők szert nemzetközi időn át tengerentúli modulok, hogy befogják legalább két kontinensen függően a pályán úgy dönt, és élvezhetik a páratlanul ázsiai tantervet, amely átszövi a keleti és nyugati üzleti elveket.

A program vonzza kiemelkedő résztvevők Ázsia, Európa, Afrika, az Egyesült Államok és a Közel-Keleten, aki büszkélkedhet a múlttal felsővezetői pozíciókat, és tükrözik számtalan háttérrel, az ágazatok és a nemzetiségek.

Meg kell tanítani a régió egyik legtapasztaltabb üzleti kar és akkor előnyös a mi erős hálózat globális egyetemek és tanulási intézmények.

rangsor

Financial Times Executive MBA rangsor 2016

  • Ranked 18. a világban

Általános Menedzsment

A General Management pálya foglalkozik létfontosságú üzleti funkciókat, mint például a vállalati pénzügyek, az emberi erőforrás stratégia, az értékelés a vállalkozások és az elemzés, a fúziók és felvásárlások, műveletek, ázsiai vezető tanokat, és az üzleti strategy.This sáv magában lakó modulok két legrangosabb amerikai egyetemeken : A Wharton School, University of Pennsylvania és a University of California, Berkeley.

Repülési és légi közlekedés

Az Aviation & Air Transport Management pálya meglehetősen szigorú általános keretrendszer és erős betekintést a világ legkiválóbb ipar vezetői.

Amellett, hogy a modulok a NTU szingapúri egyetemen, a résztvevők részt egy kéthetes szegmens IATA Képzési és Fejlesztési Intézet, Genf, Svájc, ahol elemzik meleg ágy problémáira az iparban, mint légi jog, repülőtér stratégiai menedzsment, és a repülés biztonság és védelem.

vendéglátás menedzsment

Nanyang Business School és a Cornell University School of Hotel Administration összefogott, hogy hozzon létre egy Hospitality Management pályán a Nanyang Executive MBA program célja a vezető szakemberek a vendéglátó iparban.

Amellett, hogy a tanfolyam a NTU és Cornell, a résztvevők is jobban megértsék a fenntartható üzleti modellek, a vállalati stratégia és a döntéshozatal tanait látogat egy opcionális modul, a Wharton School of Business.

Élő Ipari tanácsadás (Linc) Projekt

Ebben az oktatási együttműködése támogató cégek és a Nanyang EMBA program, a résztvevők csoportokban dolgoznak, és hogy egy élő stratégiai tanácsadási projekt. A résztvevők mentora neves szellemi vezetők és a vállalati úttörők egy 9 hónapos tanácsadási projekt, hogy erőteljesebben döntéshozatal és a vezetői képességek.

Vezető High Impact csapatok

Ez transzformációs 3 napos program célja, hogy fejlessze a résztvevők vezetői kommunikációs készség elengedhetetlen a mai globális üzleti környezetben, és középpontjában a hitelesség, a meggyőzés és a képviselet.

Felvételi követelmények

  • Kivételes menedzser minimum 8 éves tapasztalattal, ebből 5 év vezetői szerep
  • Erős karrierje és bizonyított ambíció a sikerhez
  • Kiemelkedő iparági tapasztalattal a légi és a vendéglátás pályák
  • Egyetemi diplomát egy elismert egyetemi vagy szakmai képesítéssel
  • Folyékony angol
Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by Nanyang Business School, NTU Singapore »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
18 hónapok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date