Nanyang Fellows MBA

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

FMBA Nanyang Technological University

A Nanyang Fellows MBA exkluzív teljes munkaidős program a közszektor vezetőinek, akik mély globális üzleti ismereteket és ázsiai betekintést szeretnének szerezni.

A programot 1998-ban Dr. Tony Tan, a szingapúri akkori miniszterelnök-helyettes indította. Minden évben egy kicsi és válogatott, körülbelül 25 résztvevőből álló csoport a kontinensek közszférájából csatlakozik a programhoz egy alapos és intenzív tanulás útjára.

program áttekintés

Az egyéves, nappali tagozatos program mind a köz-, mind a magánszektor vezetőinek, a Nanyang Fellows MBA tudományos szempontból szigorú tantervet kínál, amely a legfontosabb globális gazdasági és menedzsment trendekre és vezetési elképzelésekre vonatkozik, amelyek átfogják a keleti és a nyugati legjobb területeket. .

A program számos akadémiai módszert kombinál, hogy biztosítsa az interaktív és mélyreható tanulási tapasztalatokat. A Nanyang Fellows dinamikus előadásokon, kulcsfontosságú üléseken, ipari és kormányzati vezetőkön keresztül tanul, egyéni és csapatprojekteken, peer-alapú tanuláson, tengerentúli tanulmányutakon és az esettanulmány módszerén keresztül tanul.

A Harvard Business School által kifejlesztett esettanulmány-módszertant széles körben használják a vezetői oktatásban. Ennek a módszertannak a felhasználásával a Nanyang Fellows autentikus üzleti forgatókönyvek megvizsgálásával és a csoport számára megfogalmazott ajánlásaikkal növeli döntéshozatali és elemzési készségeit.

Nemzetközi formátum

A vezetési út évét tovább növeli a program nemzetközi szegmense. Az Egyesült Államokban két, világszerte elismert intézményben - a Kaliforniai Egyetemen, a Berkeley-ben és a Pennsylvaniai Egyetem Wharton Iskolájában - végzett alapos tanulás lehetővé teszi a Nanyang Fellows-nak, hogy összekapcsolja a keleti és a nyugati gyakorlatok legjobb gyakorlatait. Ezek megkülönböztetik a Nanyang Fellows-t, és versenyképességet biztosítanak számukra a stratégiai menedzsment és vezetői perspektívak élesítése érdekében, és magabiztosan mozgatják őket a karrier-létrán.

Miért Nanyang Fellows MBA?

Lakossági program az Egyesült Államokban

A tanulás Szingapúrban, a Nanyang Technológiai Egyetemen kezdődik, és később az Egyesült Államok két egyetemen folytatódik: az UC Berkeley-ben és a Pennsylvaniai Egyetem Wharton Iskolájában.

Tengerentúli üzleti tanulmányi küldetés

A tanulás kulcsfontosságú része egy külföldi országban zajlik a tengerentúli üzleti tanulmányozó misszió (BSM) számára. A BSM lehetőséget nyújt a Nanyang Fellows számára az elmélet és a gyakorlat összekapcsolására egy adott téma vagy kérdés tanulmányozásával és esettanulmány levezetésével a kiválasztott országban.

Üzleti vezetői szemináriumok

A Nanyang Fellows MBA program magában foglalja az üzleti vezetői szemináriumok sorozatát, ahol a résztvevők kiváltságos betekintést nyerhetnek az ázsiai és nemzetközi vezető vezérigazgatók, valamint az üzleti és kormányzati vezetők tapasztalataiból zárt ajtókkal folytatott párbeszédek révén.

Élő tanácsadó projekt (LINC)

A Nanyang Fellows MBA mérföldköveként a résztvevők belépnek a LiNC-be; konzultációs projekt, amellyel elsajátíthatták egy valós üzleti problémát. A tapasztalt professzorok útmutatásai alapján és a program során megtanultak alkalmazásával a résztvevők tanácsadókként vagy domain-szakértőkként járnak el az iparági projektben azonosított problémák megoldásában, összeadva a végleges jelentés és a szponzor társaság számára elõterjesztésnek. Egy ilyen tapasztalati tanulási lehetőség révén a résztvevők képesek lennének megerősíteni tanulásukat gyakorlati gyakorlati lehetőségek révén.

Egész életen át tartó kötvények

A kihívást jelentő utazás végén a Nanyang Fellow szilárd elméleti alapokkal és olyan üzleti modellek gyakorlati ismereteivel jutalmazódik, amelyek átfogják a keleti és a nyugati üzleti gyakorlatokat, és érzékenyek az üzleti ügyek kulturális sokféleségére a globális környezetben. Tartós barátságokat létesíthet más, fényes és dinamikus vezetőkkel, mind a fejlett, mind a feltörekvő gazdaságokból.

Felvételi

A Nanyang Fellows MBA program csak a legjobb tehetségeket vonzza. Mint ilyen, nagyon szelektívek vagyunk abban, hogy kiválasztjuk az egyéneket, hogy részt vegyenek ebben a programban. Miközben vezetői potenciált, erős akadémiai képességeket és jó személyes tulajdonságokat (etika, integritás és társadalmi felelősségvállalás) keresünk, igyekszünk a háttér sokféleségét is biztosítani, hogy ezzel növeljük a program gazdagságát.

Felvételi követelmények

  • Jó alapképzettség
  • Legalább 8 éves vezetői vagy vezető szakmai tapasztalat
  • Bizonyított angol nyelvtudás és jó eredmény a TOEFL-ben vagy az IELTS-ben (azon nemzetközi jelentkezők számára, akiknek oktatási közepe nem volt angolul felsőfokú szinten)
  • A szervezet vezérigazgatójának vagy adott esetben annak megfelelőjének ajánlása

Interjúk

A kiválasztott jelölteket meghívják felvételi interjúra. Az interjút online vagy egyetemen lehet lefolytatni. Ez az interjú segít nekünk jobban megérteni jelentkezését és felmérni a programra való alkalmasságát.

Vezetési potenciál

A Nanyang Fellows MBA program a jövőbeli vezetők számára szól, és azt akarjuk biztosítani, hogy minden résztvevő bizonyított vezetői potenciállal rendelkezzen. A jelentkező esszéin, a játékvezetők ajánlásain és az interjú eredményein keresztül alaposan megvizsgáljuk vezetői potenciálját.

Erős tudományos képesség

Olyan jelölteket várunk, akiknek bizonyított tudományos teljesítménye van, mivel a program szellemi igényei szigorúak, kiváló elemző képességeket és jó kommunikációs készségeket igényelnek. A jó tudományos eredmények mellett a GMAT (ha van) és a TOEFL pontszámait is figyelembe vesszük az akadémiai képességeink értékelésekor.

Karakter és személyes tulajdonságok

Leendő vezetőként számítunk tőled a személyes integritás és a karakter legmagasabb szintjére. Mivel tanulni fogunk és szorosan együtt fogunk dolgozni más kollégáinkkal, elvárjuk a kölcsönös tisztelet és a polgári tisztesség tulajdonságait, valamint a valódi vágyat, hogy megosszák és hozzájáruljanak a közösség közösségéhez és együttműködéséhez, elősegítve a társat, előmozdítva a barátságot és a jóindulatot.

A résztvevők tapasztalata

A teljes munkaidőben foglalkozó Nanyang Fellows MBA program üdvözlendő sabbatikussá válik az elfoglalt vezetők számára, akik egy év szünettel vesznek részt a munkában, hogy tükrözzék, megfiatalítsák és intenzív, de gazdagító tanulmányi útra induljanak.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Tovább

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Kevesebb
Singapore , Singapore + 1 Több Kevesebb