Hivatalos Leírás

Az üzleti világ drámaian megváltozott. Milyen cégek szeretnék MBA diplomások, és milyen MBA-knak sikerülnie kell, megváltozott vele.


A University of Michigan Business School megközelítése egyedülállóan úgy tervezték, hogy támogassák a kiválóságot azoknak a diákoknak, akik az MBA tapasztalatába merülnek. Általános menedzsment intézményként Michigan kiváló oktatókat kínál az egész fórumon, és rengeteg hagyományra támaszkodva építi fel a felsőoktatás kiválóságát minden üzleti funkcióban, nem csak egy-két területen. Az üzleti iskola személyre szabott megközelítése összekapcsolja az élvonalbeli tudás átadását egy elismert kutatási hagyományon alapuló, progresszív szakmai fejlődéssel. Ez a szigorú tanterv tanúja a tanfolyam sikeres fejlődésének az alapvető alapvető követelményekben, az elektív tanulmányok széleskörű kínálatában és a koncentrált feladatok gazdagabb kiválasztásában az egyetemen és az egyetemen. A program innovatív elméletek és releváns valós alkalmazások kombinációját kínálja az Ön elvárásainak kielégítésére és a globális üzleti közösség változó igényeinek kielégítésére. Ez egy hatalmas dimenziója a Michigan MBA, amely biztosítja a diplomások külön előnye.


Az osztályok az Ann Arbor iskolájában, szeptembertől áprilisig tartanak két éven át. Míg itt élvezheti az együttműködő, sokszínű közösséget és a világszínvonalú egyetemi erőforrásokhoz való hozzáférést. Meg fogja tapasztalni az előnye, hogy részt vegyen egy kedvenc MBA program között a vállalati toborzók, ami a karrier a karrier választások másodpercenként. És végül, megvan minden, amire bárhová megy - és a bizalom és a belső irányítás, hogy meghatározzuk a sikereket, amikor odaérünk.


Az alapvető üzleti elvekhez igazodva, a University of Michigan Business School tanterv fejlődött, hogy megfeleljen a konkrét, egyedi céloknak, valamint a globális üzleti közösség dinamikus igényeinek.


Az első év intenzív alaptantervvel kezdődik, amely 10 elemi üzleti funkciót foglal magában, és egy héthetes multidiszciplináris akcióprojektet (vagy MAP-t) zár le, amely lehetővé teszi számodra, hogy alkalmazza a valódi üzleti helyzetben tanultakat. A hazai, nemzetközi vagy vállalkozói környezetben kínált MAP program első éve MBA hallgatókat az Egyesült Államokban és a világban tanácsadói megbízásokra küldi tovább a készségek fejlesztése és a potenciális karrierlehetőségek kitettsége érdekében.


Egyetlen területen sem szakosodott, sem nagyobb, Michigan biztosítja a program második évében történő önállóságának szabadságát a szakmai célok elérése érdekében. Válasszon több mint 100 választható tárgy közül 12 osztályon belül, hogy finomítsa a tanfolyamot. Vagy folytasson egyet a több mint 20 kettõs programból, amelyet az egyetem vezetõ iskoláinak és osztályainak együttesen kínál. Az üzleti iskola elismert kutatóintézetei segítenek a készségek elsajátításában mindentől kezdve a környezetgazdálkodástól a vállalkozói szellemig.


Az Ön oktatási tapasztalatainak együttes létrehozásával kihívást jelent számukra, hogy kockáztasson, és folytasson egy egész életen át tartó szellemi kalandot. A University of Michigan Business School-nál nem vagy a homogenizált MBA címzettje; Ön aktív résztvevője a testre szabott oktatási folyamatnak.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Július 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date