Nap mba

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Az üzleti világ drámaian megváltozott. Milyen cégek szeretnék MBA diplomások, és milyen MBA-knak sikerülnie kell, megváltozott vele.


A University of Michigan Business School megközelítése egyedülállóan úgy tervezték, hogy támogassák a kiválóságot azoknak a diákoknak, akik az MBA tapasztalatába merülnek. Általános menedzsment intézményként Michigan kiváló oktatókat kínál az egész fórumon, és rengeteg hagyományra támaszkodva építi fel a felsőoktatás kiválóságát minden üzleti funkcióban, nem csak egy-két területen. Az üzleti iskola személyre szabott megközelítése összekapcsolja az élvonalbeli tudás átadását egy elismert kutatási hagyományon alapuló, progresszív szakmai fejlődéssel. Ez a szigorú tanterv tanúja a tanfolyam sikeres fejlődésének az alapvető alapvető követelményekben, az elektív tanulmányok széleskörű kínálatában és a koncentrált feladatok gazdagabb kiválasztásában az egyetemen és az egyetemen. A program innovatív elméletek és releváns valós alkalmazások kombinációját kínálja az Ön elvárásainak kielégítésére és a globális üzleti közösség változó igényeinek kielégítésére. Ez egy hatalmas dimenziója a Michigan MBA, amely biztosítja a diplomások külön előnye.


Az osztályok az Ann Arbor iskolájában, szeptembertől áprilisig tartanak két éven át. Míg itt élvezheti az együttműködő, sokszínű közösséget és a világszínvonalú egyetemi erőforrásokhoz való hozzáférést. Meg fogja tapasztalni az előnye, hogy részt vegyen egy kedvenc MBA program között a vállalati toborzók, ami a karrier a karrier választások másodpercenként. És végül, megvan minden, amire bárhová megy - és a bizalom és a belső irányítás, hogy meghatározzuk a sikereket, amikor odaérünk.


Az alapvető üzleti elvekhez igazodva, a University of Michigan Business School tanterv fejlődött, hogy megfeleljen a konkrét, egyedi céloknak, valamint a globális üzleti közösség dinamikus igényeinek.


Az első év intenzív alaptantervvel kezdődik, amely 10 elemi üzleti funkciót foglal magában, és egy héthetes multidiszciplináris akcióprojektet (vagy MAP-t) zár le, amely lehetővé teszi számodra, hogy alkalmazza a valódi üzleti helyzetben tanultakat. A hazai, nemzetközi vagy vállalkozói környezetben kínált MAP program első éve MBA hallgatókat az Egyesült Államokban és a világban tanácsadói megbízásokra küldi tovább a készségek fejlesztése és a potenciális karrierlehetőségek kitettsége érdekében.


Egyetlen területen sem szakosodott, sem nagyobb, Michigan biztosítja a program második évében történő önállóságának szabadságát a szakmai célok elérése érdekében. Válasszon több mint 100 választható tárgy közül 12 osztályon belül, hogy finomítsa a tanfolyamot. Vagy folytasson egyet a több mint 20 kettõs programból, amelyet az egyetem vezetõ iskoláinak és osztályainak együttesen kínál. Az üzleti iskola elismert kutatóintézetei segítenek a készségek elsajátításában mindentől kezdve a környezetgazdálkodástól a vállalkozói szellemig.


Az Ön oktatási tapasztalatainak együttes létrehozásával kihívást jelent számukra, hogy kockáztasson, és folytasson egy egész életen át tartó szellemi kalandot. A University of Michigan Business School-nál nem vagy a homogenizált MBA címzettje; Ön aktív résztvevője a testre szabott oktatási folyamatnak.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cse ... Tovább

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cselekvés, akik készen állnak, hogy kezeljék a kihívást, multidiszciplináris problémája társadalomban. Vezetők, akik tudnak nyújtani az erkölcsi és polgári vezetői, és akik hasznosítják befolyásolják a társadalom javára. A Michigan, mi mindent átfogó erő egyedülálló képessége, hogy hidat tudományos elmélet az üzleti gyakorlattal. Úgy gondoljuk, igazi vezető kezdődik holisztikus megértését az üzletből. Nálunk mag folytatása "a szellemi tőke hatását." Ezek a gondolatok karról hoz az osztályterembe, és az eszközöket mi diplomások használt alakja a világ. Mi érdekli a diákokat, akik meg akarják partnere kar együtt hozzon létre egy nagyon egyedi, erős oktatási tapasztalat. A stratégia kidolgozásához a tanulók vezető képesség - amellett, hogy hatással szükséges üzleti ismeretek és készségek - az, hogy tevékenység-alapú tanulási lehetőségek gyökerezik a valóságban kérdésekben. Az MBA-t a Michigan Ross School of Business, akkor adjuk meg a piacon a vezető a bizalom és a bölcsesség meghatározása és megvalósítása a látását a siker. Kevesebb
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Több Kevesebb