Az üzleti világ drámaian megváltozott. Milyen cégek szeretnék MBA diplomások, és milyen MBA-knak sikerülnie kell, megváltozott vele.


A University of Michigan Business School megközelítése egyedülállóan úgy tervezték, hogy támogassák a kiválóságot azoknak a diákoknak, akik az MBA tapasztalatába merülnek. Általános menedzsment intézményként Michigan kiváló oktatókat kínál az egész fórumon, és rengeteg hagyományra támaszkodva építi fel a felsőoktatás kiválóságát minden üzleti funkcióban, nem csak egy-két területen. Az üzleti iskola személyre szabott megközelítése összekapcsolja az élvonalbeli tudás átadását egy elismert kutatási hagyományon alapuló, progresszív szakmai fejlődéssel. Ez a szigorú tanterv tanúja a tanfolyam sikeres fejlődésének az alapvető alapvető követelményekben, az elektív tanulmányok széleskörű kínálatában és a koncentrált feladatok gazdagabb kiválasztásában az egyetemen és az egyetemen. A program innovatív elméletek és releváns valós alkalmazások kombinációját kínálja az Ön elvárásainak kielégítésére és a globális üzleti közösség változó igényeinek kielégítésére. Ez egy hatalmas dimenziója a Michigan MBA, amely biztosítja a diplomások külön előnye.


Az osztályok az Ann Arbor iskolájában, szeptembertől áprilisig tartanak két éven át. Míg itt élvezheti az együttműködő, sokszínű közösséget és a világszínvonalú egyetemi erőforrásokhoz való hozzáférést. Meg fogja tapasztalni az előnye, hogy részt vegyen egy kedvenc MBA program között a vállalati toborzók, ami a karrier a karrier választások másodpercenként. És végül, megvan minden, amire bárhová megy - és a bizalom és a belső irányítás, hogy meghatározzuk a sikereket, amikor odaérünk.


Az alapvető üzleti elvekhez igazodva, a University of Michigan Business School tanterv fejlődött, hogy megfeleljen a konkrét, egyedi céloknak, valamint a globális üzleti közösség dinamikus igényeinek.


Az első év intenzív alaptantervvel kezdődik, amely 10 elemi üzleti funkciót foglal magában, és egy héthetes multidiszciplináris akcióprojektet (vagy MAP-t) zár le, amely lehetővé teszi számodra, hogy alkalmazza a valódi üzleti helyzetben tanultakat. A hazai, nemzetközi vagy vállalkozói környezetben kínált MAP program első éve MBA hallgatókat az Egyesült Államokban és a világban tanácsadói megbízásokra küldi tovább a készségek fejlesztése és a potenciális karrierlehetőségek kitettsége érdekében.


Egyetlen területen sem szakosodott, sem nagyobb, Michigan biztosítja a program második évében történő önállóságának szabadságát a szakmai célok elérése érdekében. Válasszon több mint 100 választható tárgy közül 12 osztályon belül, hogy finomítsa a tanfolyamot. Vagy folytasson egyet a több mint 20 kettõs programból, amelyet az egyetem vezetõ iskoláinak és osztályainak együttesen kínál. Az üzleti iskola elismert kutatóintézetei segítenek a készségek elsajátításában mindentől kezdve a környezetgazdálkodástól a vállalkozói szellemig.


Az Ön oktatási tapasztalatainak együttes létrehozásával kihívást jelent számukra, hogy kockáztasson, és folytasson egy egész életen át tartó szellemi kalandot. A University of Michigan Business School-nál nem vagy a homogenizált MBA címzettje; Ön aktív résztvevője a testre szabott oktatási folyamatnak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date