Nemzetközi üzleti adminisztráció (imba)

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi üzleti adminisztráció (IMBA)


A globális oktatás a globális gazdaság számára


A Nemzetközi üzleti Adminisztráció Nemzetközi (IMBA) Program felépítése, hogy egy erős tudományos alapot a nemzetközi üzleti összehasonlító megközelítés a globális üzleti. Az IMBA elismert, mint a szakképzett diploma célja, hogy fokozza a hatékonyságot, és átfogó ismeretek és készségek részt vesz a nemzetközi profit és nonprofit szervezetek.


A 36 órás órai tanterv tartalmazza a 15 órás nemzetközi üzleti kurzust, 12 órás szükséges általános MBA tanfolyamot és 9 órát a Graduate School of Business kínálatából. A tanfolyamok kétéves kurzusa logikusan halad előre a vállalati és az interkulturális kommunikáció, a nemzetközi számvitel, a nemzetközi üzleti, a nemzetközi pénzügy, a nemzetközi marketing, a nemzetközi kereskedelmi jog és a nemzetközi kereskedelemben tartott szemináriumon a fő hangsúlyú területeken.


Miért van szüksége egy IMBA diplomára?

 • Felkészülni a karrierekre a nemzetközi üzleti életben, fejlett szakoktatással a nemzetközi üzleti környezet széles körű megértésén alapuló konkrét területeken.
 • A kulturális megértés megszerzése közvetlen tapasztalattal egy idegen országban vagy régióban.
 • Annak érdekében, hogy az analitikus problémamegoldás, a szóbeli, az írásos kommunikáció és az interperszonális kapcsolatok készségeit nyújtsa.
 • Növelje a jelenlegi munkájához kapott fizetést, és növelje jövőbeni keresőképességét. A posztgraduális képzés nagyobb kezdőbérekhez vezet, mesteri végzettséggel rendelkezők általában 10-20 százalékos díjat kapnak az olyan személyektől, akik csak egy főiskolai végzettséggel rendelkeznek.
 • A jelenlegi szervezeti struktúrán belüli előrehaladás lehetőségeinek megteremtése.
 • Annak érdekében, hogy több piacképes legyen az Ön által választott jövőbeli munkáltatók számára.


Cél


A globális versenypiac folyamatosan változik, és a változások nagysága és gyorsasága, valamint stratégiai következményeik a cégek számára, függetlenül a helyszíntől vagy a termeléstől / szolgáltatásuktól, példátlan. E változások együttes hatása és az egyes vállalatok versenyképes válasza az egyes országok és régiók számára egyaránt hatalmas. Ahhoz, hogy hatékony globális vezető legyen, fel kell szerelni a szükséges eszközöket az előttünk álló kihívásokra. Az IMBA program a Graduate School of Business kínál a legmodernebb diplomás nemzetközi üzleti oktatás, amely felkészíti a diákokat ezekre a kihívásokra. Az IMBA program intenzív és alkalmazott jellege a gyakorlati technikák, az idegen ország tapasztalatai és egyéb fontos eszközök felhasználásával biztosítja a nemzetközi üzleti gyakorlatot, és a meglévő pozíciókban a diákok könnyen fel tudják használni.


Gólok

 • Készítsen elő egyéneket a karrierekre a nemzetközi üzleti adminisztrációban, fejlett szakoktatással az egyes területeken, amelyek a globális és a hazai környezetben zajló üzleti kapcsolatokra koncentrálnak.
 • Gyakorlati készségek és technológiai kompetenciák biztosítása a gazdasági, pénzügyi, társadalmi, jogi, politikai, globális és etikai tényezőket érintő üzleti problémák alternatív megoldásainak elemzésére és kommunikációjára.
 • Ösztönözni kell a diákokat, hogy mutassanak keresztény hiteket, szolgáltatásokat és vezetést az üzleti döntéshozatalban és a problémamegoldásban.


CÉLOK


Az International Master of Business Administration Programot úgy alakították ki, hogy megfeleljen az alábbi céloknak:

 • Készítse elő az egyéneket a nemzetközi üzleti és kulturális különbségek megértésén keresztül a fejlett képzéseken és közvetlen tapasztalatokon keresztül a világ egy adott országában vagy régiójában.
 • Adja meg az egyéneknek a lehetőséget, hogy kulturális megértést szerezzenek közvetlen tapasztalattal egy adott országban vagy régióban.
 • Készítsen gyakorlati készségeket a változó technológia és a vezetői innovációk kihívásainak kielégítésére.
Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Godbold Graduate School of Business A mai üzleti világban gyorsan változik, hogy megfeleljen az igényeknek és lehetőségeknek az új technológia és a globális kérdéseket. Kérdések, mint a globális gazda ... Tovább

Godbold Graduate School of Business A mai üzleti világban gyorsan változik, hogy megfeleljen az igényeknek és lehetőségeknek az új technológia és a globális kérdéseket. Kérdések, mint a globális gazdaság, a kommunikáció, az ügyfélszolgálat, és a kereszt-funkcionális menedzsment parancs kiemelt. Válaszul, Gardner-Webb Egyetem kifejlesztett három innovatív posztgraduális üzleti programok nevelni a férfiak és nők hatékonyan versenyezni a holnapi üzleti világban. A posztgraduális üzleti diplomáját a Gardner-Webb University segít elérni a potenciális nagyobb munkával való elégedettség, a magasabb jövedelem, a megnövekedett felelősség, és az önmegvalósításhoz. Gardner-Webb University elkötelezett amellett, hogy a minőségi oktatás révén a Graduate School of Business szakok. A Gardner-Webb University Graduate School of Business kínál három különböző fokban és egy tanúsítvány program: Master of Business Administration (MBA), International Master of Business Administration (IMBA), és a Master of Számvitel (MACC), valamint az MBA Plus tanúsítvány. Két további programok és közösen kínált a School of Divinity (MDiv / MBA), valamint a School of Nursing (MSN / MBA). A Graduate School of Business Programok kifejezetten igényeinek kielégítése érdekében dolgozó szakemberek, akik új utakat keresnek, hogy versenyképes maradjon a változó környezet az üzletből. Az osztályok tervezett, hogy azáltal, hogy két osztály szemeszterenként, akkor a teljes mértékben csak két évben. Minden osztály megfelel csak egy este egy hét során ősszel és tavasszal félév, és heti két estén során minden öt hetes nyári ülésszakán. Számos üzleti szakok kínálják keresztül növekvő hálózata campusok és a helyszínen egész Észak-és Dél-Karolina, valamint a mi online lehetőségek. A Graduate School of Business igényel legalább 36 félév óra diplomás hitelek egy MBA vagy IMBA diplomát, és 30 óra félévében a MACC mértékben. Kevesebb