Nemzetközi üzleti adminisztráció (IMBA)


A globális oktatás a globális gazdaság számára


A Nemzetközi üzleti Adminisztráció Nemzetközi (IMBA) Program felépítése, hogy egy erős tudományos alapot a nemzetközi üzleti összehasonlító megközelítés a globális üzleti. Az IMBA elismert, mint a szakképzett diploma célja, hogy fokozza a hatékonyságot, és átfogó ismeretek és készségek részt vesz a nemzetközi profit és nonprofit szervezetek.


A 36 órás órai tanterv tartalmazza a 15 órás nemzetközi üzleti kurzust, 12 órás szükséges általános MBA tanfolyamot és 9 órát a Graduate School of Business kínálatából. A tanfolyamok kétéves kurzusa logikusan halad előre a vállalati és az interkulturális kommunikáció, a nemzetközi számvitel, a nemzetközi üzleti, a nemzetközi pénzügy, a nemzetközi marketing, a nemzetközi kereskedelmi jog és a nemzetközi kereskedelemben tartott szemináriumon a fő hangsúlyú területeken.


Miért van szüksége egy IMBA diplomára?

 • Felkészülni a karrierekre a nemzetközi üzleti életben, fejlett szakoktatással a nemzetközi üzleti környezet széles körű megértésén alapuló konkrét területeken.
 • A kulturális megértés megszerzése közvetlen tapasztalattal egy idegen országban vagy régióban.
 • Annak érdekében, hogy az analitikus problémamegoldás, a szóbeli, az írásos kommunikáció és az interperszonális kapcsolatok készségeit nyújtsa.
 • Növelje a jelenlegi munkájához kapott fizetést, és növelje jövőbeni keresőképességét. A posztgraduális képzés nagyobb kezdőbérekhez vezet, mesteri végzettséggel rendelkezők általában 10-20 százalékos díjat kapnak az olyan személyektől, akik csak egy főiskolai végzettséggel rendelkeznek.
 • A jelenlegi szervezeti struktúrán belüli előrehaladás lehetőségeinek megteremtése.
 • Annak érdekében, hogy több piacképes legyen az Ön által választott jövőbeli munkáltatók számára.


Cél


A globális versenypiac folyamatosan változik, és a változások nagysága és gyorsasága, valamint stratégiai következményeik a cégek számára, függetlenül a helyszíntől vagy a termeléstől / szolgáltatásuktól, példátlan. E változások együttes hatása és az egyes vállalatok versenyképes válasza az egyes országok és régiók számára egyaránt hatalmas. Ahhoz, hogy hatékony globális vezető legyen, fel kell szerelni a szükséges eszközöket az előttünk álló kihívásokra. Az IMBA program a Graduate School of Business kínál a legmodernebb diplomás nemzetközi üzleti oktatás, amely felkészíti a diákokat ezekre a kihívásokra. Az IMBA program intenzív és alkalmazott jellege a gyakorlati technikák, az idegen ország tapasztalatai és egyéb fontos eszközök felhasználásával biztosítja a nemzetközi üzleti gyakorlatot, és a meglévő pozíciókban a diákok könnyen fel tudják használni.


Gólok

 • Készítsen elő egyéneket a karrierekre a nemzetközi üzleti adminisztrációban, fejlett szakoktatással az egyes területeken, amelyek a globális és a hazai környezetben zajló üzleti kapcsolatokra koncentrálnak.
 • Gyakorlati készségek és technológiai kompetenciák biztosítása a gazdasági, pénzügyi, társadalmi, jogi, politikai, globális és etikai tényezőket érintő üzleti problémák alternatív megoldásainak elemzésére és kommunikációjára.
 • Ösztönözni kell a diákokat, hogy mutassanak keresztény hiteket, szolgáltatásokat és vezetést az üzleti döntéshozatalban és a problémamegoldásban.


CÉLOK


Az International Master of Business Administration Programot úgy alakították ki, hogy megfeleljen az alábbi céloknak:

 • Készítse elő az egyéneket a nemzetközi üzleti és kulturális különbségek megértésén keresztül a fejlett képzéseken és közvetlen tapasztalatokon keresztül a világ egy adott országában vagy régiójában.
 • Adja meg az egyéneknek a lehetőséget, hogy kulturális megértést szerezzenek közvetlen tapasztalattal egy adott országban vagy régióban.
 • Készítsen gyakorlati készségeket a változó technológia és a vezetői innovációk kihívásainak kielégítésére.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

3 további kurzus Godbold Graduate School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019