Read the Official Description

EFMD Epas Accredited

Az ESIC üzleti és marketing iskolája (ESIC) és a Shanghai International Studies University (SISU) egyesítette erőit, hogy egyedülálló úttörő nemzetközi MBA- t hozzon létre az üzletasszonyoknak / férfiaknak, akiknek célja, hogy növeljék irányítási és vezetési készségeiket, és biztosítsák számukra a szaktudást, egyre inkább globalizálódó környezet.

Ez a két vezető kínai és európai intézmény közötti erős partnerség a globálisan összpontosított szakemberek számára a betekintés, a szakértelem, a hálózatok és a gondolkodásmód kialakítása, hogy sikeres vezetők és menedzserek legyenek a jövő üzleti környezetében.

pillérei


A Nyugat és a Kelet helyszíne/>

A keleti és a nyugati üzleti gyakorlatok mélyreható megértése, hogy megragadják az üzleti lehetőségeket egy egyre összetettebb globális környezetben.

A szegély nélküli menedzsment és a globális elitek számára tervezett program

Erőteljes hangsúlyt fektet a kulturális és határokon átnyúló irányításra egy többnemzetiségű csoportban, hogy meggyorsítsa a résztvevők üzleti jövőképét.

Elsőrangú globális nemzetközi üzleti tapasztalat

A résztvevők megismerkednek a Nyugaton és Keleten folyó üzleti tevékenység realitásával és összetettségével.

Az IMBA áttekintése


Oktatási időszak:/>

55% Madridban és 45% Sanghajban.

Végső projekt:

A végleges projekt lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a program során szerzett ismereteiket és tapasztalataikat Európában és Kínában egy valós probléma miatt alkalmazzák. Az ESIC és a SISU oktatói által támogatott résztvevők a program végén kineveznek, fejlesztenek és bemutatnak valódi üzleti tervet Kínában.

A benyújtás szeptemberben történik, majd a következő év április közepén kerül bemutatásra. A pályázók június végén befejezhetik a tanítási időszakot, pályázhatják meg a projektet, és interneten keresztül is benyújthatják.

A befejezett fokozat:

Nemzetközi MBA az ESIC Business and Marketing School-tól és az MBA-tól a Shanghai International Studies University-ből.

Diák profilja:

Vállalkozók, akik szeretnék bővíteni tudásukat a nemzetközi üzleti gyakorlatokról, újragondolni karrierjüket vagy frissíteni irányítási ismereteiket globálisan. Ezenkívül a résztvevőknek szenvedélyesen kell lenniük a globalizáció által kínált lehetőségekről és az üzleti környezet változásairól.

Tanítási módok:

Tanulóközpontú tanulás, melyet az oktatók, oktatók és mentorok vezetnek, hogy megértsék, gyakorolják, tükrözzék és alkalmazzák mind a tantárgy-specifikus tudást, mind az átruházható készségeket. A cél a cselekvés-visszacsatolás-elemzés-cselekvés erényes ciklusának létrehozása a résztvevők számára. Minden szállítás angol nyelven történik. Sanghajban a résztvevők csatlakoznak a SISU MBA programjához.

Kínai nyelvtanfolyam:

A program tartalmaz egy kínai nyelvkurzust a Sanghajban való tartózkodás ideje alatt.

További kettős fokú lehetőségek:

A tanítási blokk Sanghajban történő befejezése után a résztvevők 6 hónapig folytathatják tanulmányaikat a Florida International University-ben (extra díjak), és Master of International Businesst kapnak .

Erős kapcsolat a vezető üzleti iskolák között


ESIC Üzleti és Marketing Iskola/>

Az ESIC Business and Marketing School Spanyolországban a vezető kereskedelmi iskola és egy nagy üzleti iskola Európában. Tanulási megoldásokat kínál nemzetközi, integrált, átfogó és globális szempontból. Az ESIC Business and Marketing School erős jelenlétet alakított ki Kínában azzal a céllal, hogy megerısítse programjainak tantervét és fokozza a diplomások karrierlehetıségeit.

Shanghai Nemzetközi Tanulmányi Egyetem - SISU MBA

A QS 2014 QS University Ranking 2014-ben a SISU a "Top 200 egyetemek a BRIC-országok" körében helyezkedik el, és Kína egyik "100 legfontosabb egyetem a 21. században". Ebben az összefüggésben a SISU MBA célja a globális elit új generációjának megteremtése a keleti filozófia alapján. Ezek a szakemberek várhatóan különálló és fenntartható kompetenciákkal, globális szemlélettel rendelkeznek, és képesek az üzleti ismeretek és a valós tapasztalatok integrálására, miközben megfelelnek az üzleti etika és a szakmaiság elvárásainak.


Két célállomás a nagyobb pénzügyi központokban/>


Spanyolország és Madrid/>

Spanyolországban hét FT Global 500 vállalat és hat eurós Stoxx 50 székhelye van. Ezen túlmenően az ország lehetőséget biztosít üzleti kapcsolatok kialakítására és megerősítésére Kínával és Latin-Amerikával az e régiókkal való szoros kapcsolatának köszönhetően. Madrid egy kozmopolita város, amely nagy kulturális és történelmi érdeklődést mutat. Ez is Európa egyik legnagyobb városa és egy nagy üzleti és pénzügyi központ.

Kína és Sanghaj

Kína és más feltörekvő gazdaságok a legtöbb multinacionális vállalat fő stratégiai célkitűzése, mivel széles körben elfogadták, hogy a következő évtizedben a növekedés mozgatórugói lesznek. Sanghajban, Kína legnagyobb városában a résztvevők elsajátítják az Ázsiában, különösen Kínában található kihívásokat és lehetőségeket. Ez egy multikulturális város és egy nagy pénzügyi központ, és tekinthető átjáró üzleti Kínában.


Tanterv/>


Globális hálózat és nemzetközi dimenzió/>/>


Egyedülálló, globális hálózat/>
Az ESIC és a SISU a hálózatépítést az üzleti világ és az egyetemek közötti aktív visszacsatolás egyik formájaként támogatja. Ez kézzelfogható lesz konferenciák, megbeszélések, találkozók, kulturális látogatások stb. Szervezésében, támogatva a kapcsolatok fejlesztését a résztvevők szakmai pályafutásának növelése érdekében. Ebben a kontextusban a program az ESIC és a SISU kombinált alumni hálózatát kínálja, a diákok, a szakemberek és a világhírű tudósok rendkívüli nemzetközi hálózata.
A szakmai karrier nemzetközi dimenziója
A résztvevők mindkét intézmény szakmai pályafutásának előnyeit élvezik. Az ESIC és a SISU pályaválasztási szolgáltatásokat és erőforrásokat nyújt a résztvevőknek, és segítséget nyújt számukra karrierlehetőségeik kielégítésében; ez arany lehetőséget kínál a globális munkaerőpiacra való belépéshez.


Felvételi folyamat/>


Alkalmazási csomagok a tanév elején, ideális esetben 6-9 hónappal a program kezdete előtt. A felvételi folyamat szigorú és csak a teljes alkalmazások értékelése történik. A 4-fokozatú felvételi folyamatot az alábbiakban ismertetjük:
1. ALKALMAZÁS
A teljes pályázati csomagot meg kell küldeni az ESIC-nek a felvételi folyamat megkezdése érdekében.
Ezzel a formanyomtatványon a pályázóknak be kell nyújtaniuk:
 • Az útlevél másolata,
 • Két útlevél méretű fénykép,
 • ÖNÉLETRAJZ,
 • Egy fokozat-átirat, amely végső fokú eredményt és bontást ad az egyes tantárgyak és évfolyamok (angol vagy spanyol). A másolatokat hitelesíteni kell / hitelesíteni kell,
 • GMAT pontszámok (csak az IMBA esetében). Azok a pályázók, akik nem rendelkeznek a GMAT pontszámokkal, felkérést kapnak arra, hogy az ESIC által kifejlesztett készségekkel és ismeretekkel rendelkezzenek. A kínai állampolgárok a GMAT pontszámok helyett a kínai kormány által létrehozott MBA programok nemzeti bejárati vizsga eredményeit adják meg, a Kínai MBA programokra vonatkozó nemzeti bejárati vizsga további információival és minimális követelményeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot az admission@shisu.edu.cn címen.
 • Az angol nyelv elsajátításának bizonyítéka, főleg az IELTS vagy a TOEFL IBT eredményei (legalább 6,5 és 95). Azok a pályázók, akik nem rendelkeznek ilyen bizonyítékok bármelyikével, nyelvi tesztet végezhetnek az ESIC-nél (kérjük, gondoskodjon a felvételi irodaról), és
 • Két referencia betű. Ezek a levelek várhatóan kifejezetten hivatkoznak a pályázó azon képességére, hogy szakmai karriert alakíthasson ki az üzleti életben, és folytasson mesterképzést.
A legfontosabb kritériumok a múltbeli szakmai és tudományos teljesítmény, a program alkalmassága és a bírói nyilatkozatok.
2. ADMISSIONS BOARD
A felvételi bizottság értékeli az egyes pályázati csomagokat, és ajánlásokat tesz az akadémiai követelményeken és a jelölt általános alkalmasságára vonatkozóan (kérjük, tekintse meg a program brosúráját további részletekért).
3. ESSAYS ÉS INTERJÚ
A felvételi bizottság által ajánlott jelölteket meghívják egy interjúra. A nemzetközi jelöltekkel folytatott interjúkat a saját országukban lehet elintézni.
A pályázóknak az interjú előtt az alábbi két 500 szóbeli esszét kell benyújtaniuk:
Személyes kijelentés: kritikus elemzés a program potenciális hozzájárulására a pályázó személyes és szakmai fejlődéséhez;
Szakmai nyilatkozat: a felvételi iroda az iránymutatásokat az interjú meghívásának pillanatában nyújtja.
Az interjú 30 percig tart, és a program igazgatójával kerül megrendezésre.
Az interjú struktúrája:
 • Az interjú első 10 percében a pályázó bemutatja a két esszét.
 • A fennmaradó 20 percben vita folyik arról, hogy a pályázó alkalmas-e a programban való részvételre.
4. BEADÁSI ELJÁRÁS
A sikeres pályázóknak be kell jegyezniük a felvételt. A teljes folyamat akár 30 napot is igénybe vehet.
ESIC Business


finanszírozás/>

Ennek a programnak a befejezése fontos befektetés.

Az ESIC-nél finanszírozzuk azokat a hallgatókat és jelölteket, akik megfelelnek az összes támogatási program követelményeinek. Ezenkívül a Tripartite Alapítvány támogatásokat nyújt a vállalati alkalmazottaknak.
Különleges támogatási programok
 • Grant Program a dél-amerikai diákok számára a Carolina Alapítványtól
 • Kettős fokú mester programok
 • ESIC-EXPIGA Ösztöndíj "A társadalmi vezetők megerősítése.
 • Sokszínűség Ösztöndíj
 • Támogatások a vállalkozások számára

Akkreditáció

Az üzleti közösség által megkövetelt szakemberek képzése több mint 50 éve: ez volt és lesz a küldetésünk, mint oktatók.

Vezető az üzleti és marketing képzésben

Spanyolország egyik vezető üzleti iskolája vagyunk, több mint ötven éven át tartó üzleti és marketing szakemberek tapasztalataival. Arra törekszünk, hogy ösztönözzük, elősegítsük és fenntartsuk a közvetlen kapcsolatot az üzleti környezetgel annak érdekében, hogy Ön gyakorlati, a munkaerőpiac szükségleteire összpontosító akadémiai képzést nyújtson Önnek. Képzést kínálunk olyan értékekkel, amelyek sikeresen bevonják Önt magasan képzett szakembergé, kiváló parancsokkal és a legújabb trendekkel kapcsolatos ismeretekkel.
A fő minőségi ügynökségek akkreditálják és tanúsítják, és a fő üzleti és ágazati szakmai szövetségek tagjai.
Az ESIC Nemzetközi MBA-ja 2016 februárjában megkapta az EPAS akkreditációt az Európai Kezelési Menedzsment Alapítványtól (EFMD).
Ezzel az ESIC-vel az IMBA csatlakozott az EFMD által akkreditált programok elitjeihez, ezáltal megerősítve nemzetközi pozícióját és fokozottabb végzettségét. Az EPAS elismeri és akkreditálja az üzleti és menedzsment programok minőségét és nemzetközi szintjét.
Programjaink minőségét nemzeti és nemzetközi akkreditációk és minősítések támogatják.

ranglisták

Az ESIC Nemzetközi MBA (IMBA) a nemzetközi MBA-k között a 27. helyen szerepel.

Az ESIC MBA-ja a világ 170 legjobb MBA-programjában szerepel, az Egyesült Államokon kívül 61. helyen.

Az ESIC EMBA a világ 100 legjobb EMBA-jának rangsorában jelenik meg, és Európa 29. pozícióját foglalja el.

Az ESIC diplomások által keresett nemzetközi munkáltatók

(1. foglalkoztathatóság Európában (QS 2015)

(# 1 a befektetés megtérülésében (QS 2015)

(A 7 "felsőszintű foglalkoztathatóság" üzleti iskolák közül az egyik Európában (QS 2017).

Az ESIC a világ 100 legmagasabb MBA-je közé sorolható, és ami még fontosabb a marketing, a pénzügyek és az EMBA 50 legjobbja között

Az ESIC MBA-ja a latin-amerikai diákok legjobb 49 programjának rangsorában a 18. helyen szerepel.

Az ESIC MBA-ja a top 77 nemzetközi programban szerepel, és ez a rangsor 52. helyezést foglal el.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by ESIC Business & Marketing School »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
19 hónapok
Nappali
Price
30,600 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019