Nemzetközi MBA (Fókusz: Ázsia)

Általános információk

Program leírás

A program leírása

A Nemzetközi MBA (IMBA) célja, hogy megfeleljen a globalizáció korának, a folyamatos zavaró változásoknak és a kelet-ázsiai folyamatos növekedésnek a globális üzleti világban. Az IMBA program 16 hónap alatt angolul tanult, amelynek célja, hogy a hallgatókat megismerjék az alapvető ismeretekkel, kompetenciákkal és készségekkel, amelyek felkészítik őket az egyre dinamikusabb, összetettebb és versenyképesebb nemzetközi üzleti környezetben gyorsan fejlődő globális vezetői karrierre.

Mit fog tanulni?

Az alapvető mag tanfolyamok célja, hogy tanulmányozza az összes MBA tudományágak egyértelműen kiemelten a globális és nemzetközi szempontok az egyes témák. A globális vízió mellett a program erős regionális hangsúlyt fektet a kelet-ázsiai országokban, például Kínában, Indiában, Japánban és Koreában.

A Haifa IMBA-nak két stratégiai egyetemi partnere van Ázsiában: az ECNU Sanghajban és az IMT Indiában. Mindkét vezető üzleti iskola. Minden regionális specializáció a következőket tartalmazza:

  • Közös szeminárium az MBA hallgatókkal Kínában és / vagy Indiában, együttműködve a két országban működő vállalatok által megbízott projekteken és partnerségeken.
  • Tanulási út Kínába vagy Indiába, amely közvetlenül kapcsolatba lép velük az érintett országok társaival és vezetőivel, és lehetővé teszi, hogy cseréljen velük, valamint felfedezze saját országát, és megtapasztalja a vezetői megközelítést.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Kevesebb