Nemzetközi MBA (IMBA)

Általános információk

Program leírás

Master in International Business Administration (IMBA)

Mivel 2004 tavaszán, a Gazdaságtudományi Kar Universitat de Valencia felajánlotta a hivatalos Master in International Business Administration (IMBA) Tagjaként az International Business School Alliance (IBSA). Ez a szövetség 2003-ben alakult, és egy növekvő hálózat nemzetközileg orientált üzleti iskolákban.

A diákok kapnak egy kettős mester díjat, mivel ez kötelező tanulni két különböző országban az IBSA intézmények hálózata egy tanév. Ez egy teljes munkaidős program a vállalkozások diplomások és az összes tandíjat zajlik teljesen az angol. A IMBA program egyedülálló tanulási tapasztalat megtervezni a diákok igényeinek és a diplomások lehetőségeket. Ez túlmutat foglalkozó kereskedelmi kérdések országok közötti ösztönzésével kritikai elemzése, hogy mi tesz egy üzleti versenyképes a nemzetközi kontextusban.

A IMBA program célja, hogy a vonat a diákok:

  • Mert vezető szerepet, ahol a globális témák a legfontosabbak a döntéshozatali folyamatban.
  • Pozíciók, ahol a tudatosság, a gazdasági és a kulturális sokszínűség olyan fontos, mint a szakmai vezetői készségek.
  • Gyorsan változó helyzetekben, ahol a képesség, hogy gyorsan alkalmazkodjanak tudja, hogy a különbség az üzleti siker vagy kudarc.
  • A karrier lehetőségeket, ahol két- vagy többnyelvű ismeretekre van szükség.

elismerés

Ez hivatalos vezető került elszámolásra "Innovation Group" az Universitat de Valencia-Unitat d'innováció Educativa.

Leendő hallgatók

A IMBA programot toboroz nemzetközi, innovatív diákok világszerte a különböző kulturális, földrajzi és szakmai háttérrel. Megkönnyíti erős kölcsönhatás és a tapasztalatok a diákok körében. Tanulás két különböző országban, és így találkozik mindkét kultúrában a diákok kiváló lehetőség, hogy kommunikálni és élni mindkét környezetben sikeresen. A IMBA biztosítja a szükséges ismeretek és készségek a globális vezető szerepét a 21. században.

Felvételi követelmények

Annak érdekében, hogy részt aktívan és hatékonyan a IMBA program, a diákok kell, hogy a következő területeken:

  • Az egyetemi szintű végzettséget releváns vagy rokon a Business Management (pl Bachelor fokozatot üzleti, gazdasági, számviteli, pénzügyi vagy menedzsment). Ha a diákok egy másik BA fokozat, meg kell adni igazolást a részvételről legalább több kezelési osztályok és / vagy igazolni további megfelelő képzettséggel vagy szakmai tapasztalat.
  • A bizonyíték az angol nyelvtudás keresztül elismert vizsgálati IELTS vagy TOEFL (legalább 6,5 pontot IELTS vagy TOEFL 550, 213 TOEFL számítógép, 79 TOEFL interneten). Kivételt képez ez alól azok a pályázók, akik vállalták egy jelentős részét az egyetemi tanulmányaikat angolul.

Kérjük, olvassa el az alábbi itt speciális felvételi utasításokat a Universitat de Valencia.

Akadémiai, tudományos vagy szakmai érdeklődés:

Az üzleti világ is a gazdaságban általában a kérdésekkel globális szinten. A globalizáció lehet meghatározni, mint az integráció országok köszönhetően a hatalmas költségek csökkentése a közlekedés és a kommunikáció és a bontás korlátok szabad mozgása közötti határok az áruk, a szolgáltatások, a tőke és a tudás és (kisebb mértékben) az emberek.

Ez a globalizáció okozta evolúció, ahogy a teherbe esés a gyakorlat az üzleti egyre inkább versenyképes világban. Mi előtt hívták a nemzetközi kereskedelemben, most hívják a vállalatok nemzetközivé, mivel a kapcsolatok gazdasági szervezetek próbálják megtalálni a hosszú távú megállapodások helyett inkább versenyek rövid távon. Ezért egyre részt vesz az üzleti világban egyidejű menedzsmentek számos országban, az események zajlanak egyikük esetében is releváns működésének cégek a többiek. A mesterképzésre International Business Management akarja adni az ő / ő diplomások az oktatás, amelyben a globális szempontokat figyelembe kell venni, amikor az üzleti döntések meghozatalakor.

A megértés, a gazdasági és a kulturális sokszínűség válik ebben Mester valami olyan fontos, mint a szakmai ismeretek vagy kezelése. A végzettek a Mester Nemzetközi Üzleti Menedzsment lesz a vége a munkavállalásra, amely elengedhetetlen a mobilitás és az alkalmazkodóképesség, hogy a gyors változások a környezetben, és be kell tanítani erre. A Mester kínál ez nyújtja a cserét a különböző egyetemek, és lehetővé teszi, hogy a tanulók felfedezzék az utat a lét és a munkamódszer a diákok más fajok és kultúrák.

Utoljára frissítve November 2016

Az iskoláról

The University of Valencia, founded over five centuries ago by the Juries of Valencia, has become a modern, public university that teaches all areas of knowledge: social, economic and legal sciences, ... Tovább

The University of Valencia, founded over five centuries ago by the Juries of Valencia, has become a modern, public university that teaches all areas of knowledge: social, economic and legal sciences, experimental sciences, engineering, health sciences, educational sciences and the humanities. Kevesebb