Nemzetközi MBA (IMBA)

Általános információk

Program leírás

Nemzeti Tsing Hua Egyetem (NTHU), Mellett található a Industrial Technology Research Institute és Hsinchu Science Park Hsinchu, következetesen rangsorolva, mint az egyik premier egyetemek Tajvanon és széles körben elismerten a legjobb inkubátor jövőbeli vezetőit iparágak, valamint tudósok. IMBA egy két éves, nappali tagozatos, és az összes angol nyelvű MBA program keretében a College of Technology Management.

2003-ban, Nemzeti Tsing Hua Egyetem valamint a tajvani Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Alap (TaiwanICDF) kezdeményezte a stratégiai szövetség politikai és aláírták az együttműködési szerződést szervező mester szakok high-tech menedzsment. Szerződés alapján, Műszaki Főiskola Menedzsment kezdte meg IMBA program és a TaiwanICDF biztosít ösztöndíjat a nemzetközi diákoknak, hogy részt vegyen a posztgraduális tanulmányok területén a technológia menedzsment. Az együttműködési program a NTHU és TaiwanICDF állítottak alatt Institute of Technology Management 4 yeas és 2006-ban, IMBA programot hivatalosan jóvá az Oktatási Minisztérium a szakmai képzési program azóta. A jóváhagyást a MOE lehetővé IMBA programot toborozni hazai, valamint a külföldi hallgatók 2007 óta őszi .A multikulturális környezet, valamint a tanterv design, hogy a vonat a diákokat, hogy jól felkészült a folyamatosan változó világban, amikor a globalizáció válik kiadja világszerte.

Azt javasoljuk alkalmazások minden minősített érdekelt személyek a tanulmány a menedzsment. Magánszemélyek, akik a főiskolai diplomát egy akkreditált főiskola vagy egyetem, legalább két év szakmai tapasztalat jogosultak kérelmet. Előzetes tanulmányt az üzleti vagy közgazdasági nem felvételi követelmény. Az első évben, a diákok lesznek felszerelve alapvető ismereteket a menedzsment, mint a háttér fejlett, speciális munkát a tudományos kiadók és szakmai területeken. A második évben, amellett, hogy a diplomamunkám, amely ahhoz szükséges, a diákok szabadon, hogy választható kurzusok hat specialitásokat és általában nagy, két vagy három területen.

Tanulási célok A IMBA:

 • Diákjaink lesz felszerelve a tudást beállítva szükséges etikailag kezelni döntéshozatali gyakorlat a mai üzleti tevékenységet.
 • Diákjaink rendelkeznek átfogó képet.
 • Diákjaink fog összpontosítani mások szolgálata, mint a vezető és a csapat tagja.
 • Diákjaink fogja bemutatni a hatékony kommunikációs készség.

Tanterv

IMBA hallgatók kötelesek regisztrálni a teljes munkaidőben legalább két év, de nem több, mint 4 éve. Legalább 48 kredit kurzusok plusz 4 kredit diplomamunkám szükséges érettségi a IMBA programot.

Követelmény érettségi: 52 kredit

 • Core tanfolyamok (27 kredit)
 • Szabadon választható kurzusok (21 kredit)
 • Diplomamunkám (4 kredit)

Core tanfolyamok

Minden IMBA diák kap egy alapvető képzés alapvető eszközök és koncepciók menedzsment az első évben. A alaptanterv biztosítja a hallgató a háttérben a felsőfokú tanulmányokat szakmai területeken. Az alaptanterv az első évben a IMBA program áll, 9 tanfolyamok (27 kredit) alapvető területein, beleértve a számviteli, gazdasági, statisztika, pénzügyi menedzsment, a marketing, a globalizáció kezelése, Szervezeti magatartás MIS, és társasági jog.

Core tanfolyamok:

 • Számviteli menedzsment
 • közgazdaságtan
 • Statisztika
 • Pénzügyi menedzsment
 • Marketing Menedzsment
 • A globalizáció kezelése
 • Szervezeti magatartás
 • Vezetői Információs Rendszer
 • Társasági jog

Szakok és választható kurzusok

Alapvetően 2-3 tanfolyamok az egyes speciális biztosított minden félévben. IMBA diákok szabadon választja meg két vagy három program a következő 6 speicalties, illetve az egyes programok szerint legalább két kurzust teljesíteni, mint egy nagy. Egy IMBA diák megkapta TaiwanICDF ösztöndíjat, Technológia menedzsment program kötelező.

 • Technológia Menedzsment
 • információkezelés
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • Pénzügyi menedzsment
 • Vezetői gazdaságtan
 • Törvény Tudományos és Technológiai

Ösztöndíjak

Referenciák

Anaely Aguiar, nicaraguai NTHU van, minden értelemben a szó, hihetetlen hely. Különösen a IMBA Program a College of Technology Management, a diákok szeretik a kar, az osztályok, és a lehetőségeket. Annak ellenére, hogy a IMBA élmény lehet szigorú és igényes, a legtöbb diák nem cserélném éveik ide semmit.
Gabriela Turcios, nicaraguai Örülök, hogy egy NTHU hallgató, az egyetem, a személyzet és az osztálytársak tettem 2 éves képzést tajvani felejthetetlen! Én leszek hálás minden jó emlékek és a barátok tette az én maradtam ebben az országban, úgy mint a második otthona nekem!
Valerie Hii, malajziai kiváló professzorok & kezdeményezés osztálytársak nagy globális munkatapasztalattal megosztani és tanulni. A tanítás IMBA egyértelmű magyarázatot, példák és esettanulmányok, hogy testre minden MBA hallgató, aki szeretné, hogy átfogó képet.
Corasonia Djafarli, indonéz NTHU IMBA programot is lökött rajtam kívül határait, és segített abban, hogy elérje, amit én gondoltam, hogy elérhetetlen célokat.
Gorkij Alfaro, hondurasi A IMBA program már az egyik legizgalmasabb tapasztalatok életem, ez biztosítja egy új tanulás szempontjából a kölcsönhatás kultúrák a világ minden tájáról.
Abi Sugumar, indiai Én élveztem minden tanfolyamok IMBA..To lehet különösen Marketing menedzsment, amely vettem az első évem volt a legnagyobb kedvenc a ... .. Hogy persze kaptam egy csomó betekintést, hogyan kell vezetni egy csapatot és csapatként mi magunk létre egy honlapot egy képzeletbeli indiai étterem és megfogalmazott egy marketing tervet az étteremben. A tanfolyam praktikusabb volt, és nem a hagyományos írásmód vizsgák és memorizálni a dolgokat!
Ábrahám Galeano, nicaraguai Van egy csomó tapasztalatok, hogy tudok megosztani, hogy mit tanultam eddig tanul ebben IMBA a NTHU. Tanfolyamok, mint a marketing, pénzügy, számvitel vagy szolgáltatás biztonsági megnyitotta a fejemben, hogy szélesítse a koncepciókat és eljárásokat, és hogyan tudom alkalmazni őket a mindennapi üzleti világban. Most már tudom, a Marketing, hogyan értékelik az én vevők, tanulva az igényeiknek és milyen technológiai platformon is használható, hogy elérje őket. Pénzügyi és Számviteli kinyitottam a szemem, hogy tisztán látni vállalatok és piacok viselkedését, elemezve nyilatkozatok és információk megtalálása soha nem gondoltam, hogy ott van, míg a szolgáltatás Biztonság ad egy igazán elképzelés, hogy mennyire fontos a biztonság a cég túl rendszert értékpapírok és a titkosított jelszavakat. Én gazdagította saját szemszögéből a világ köszönet felbecsülhetetlen professzorok tapasztalattal, ösztönző multikulturális környezetben, és természetesen, Tajvan inspiráló kultúráját.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

National Tsing Hua University was established in Beijing in 1911 as “Tsing Hua Academy.” In 1956, National Tsing Hua University was re-established at its present location in Hsinchu, Taiwan.

National Tsing Hua University was established in Beijing in 1911 as “Tsing Hua Academy.” In 1956, National Tsing Hua University was re-established at its present location in Hsinchu, Taiwan. Kevesebb