Nemzetközi MBA (Madrid / Sanghaj)

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az üzleti világ, valamint a gazdasági bizonytalanság nagyon dinamikus és rendkívül versenyképes jelenlegi helyzete képesített szakembereket igényel, akiknek alapos ismerete van a különböző irányítási területekről, sőt, személyes és szakmai készségeikkel, mint például sokoldalúság, alkalmazkodóképesség, reflexió, elszántság és kreativitás.

Milyen előnyei vannak egy nemzetközi MBA képzésnek? A Nemzetközi MBA a par excellence vezetői képzési programja, amely a résztvevőket arra képezi, hogy elérjék a vállalati felelősségvállalási pozíciókat a vállalatok és intézmények vezetéséhez szükséges vezetői készségek megszerzésével. Mint ilyen, a menedzsment képzésen kívül az MBA biztosítja az egész üzleti közösség elismerését. Ezért a legjobb program az új eszközök és ismeretek megszerzése és megszilárdítása a tapasztalatok révén, amely megkönnyíti a professzionális karrierjük során a jobb munkahely felé való áttérést.

A Nemzetközi MBA Madrid / Sanghaj úgy lett megtervezve, hogy a résztvevők javítsák és bővítsék ismereteiket az üzletvezetésben és az adminisztrációban, a fő irányítási eszközökkel dolgozzanak, és erősítsék vezetői készségeiket és kompetenciáikat. Ez egy menedzsment mesterfok, amely a szervezetek irányításában részt vevő összes terület megértésére összpontosít, teljes áttekintéssel a társaságról, működéséről és szervezéséről.

Mindezt gazdagítják a többi részt vevő szakemberekkel, oktatóinkkal és a konferenciáinkra, megbeszéléseinkre és tevékenységeinkre meghívott szakemberekkel való hálózatépítési lehetőségek, amelyek elengedhetetlenek a szakmai elhelyezkedés javításához.

134926_pexels-photo-3153199.jpeg

Az EAE Business School International MBA Madrid-Sanghaj képzésének indokai

 1. Félév Sanghajban
  A félév külföldi hallgatásának lehetősége a Shangai Shangai Egyetemen, egy magán felsőoktatási intézményben, amely elkötelezte magát amellett, hogy a hallgatók számára magas színvonalú, globális üzleti oktatást kínáljon.
 2. EAE a rangsorban
  EAE MBA, amelyet a rangos amerikai Bloomberg Businessweek folyóirat 2018 legjobb rangsorában a Legjobb Nemzetközi Üzleti Iskolák 2018 rangsorában a világ egyik legjobbjának neveztek.
 3. Nemzetközi Tehetségprogram
  Ha a célja a nemzetközi szakmai fejlődés, akkor az EAE vel együttműködő multinacionális cégek maximális láthatóságot kapnak a Foglalkoztatási Műhelytalálkozókon és interjúk útján a fejvadászok és a nemzetközi munkaerő-felvételi tanácsadók segítségével.
 4. Üzleti hálózatépítés
  Találkozók olyan nagyvállalatok szakembereivel, mint a Microsoft, a Red Bull, a HP, a CEPSA és a Grupo Hero.

Jellemzők

 • A világ 25 legfontosabb üzleti iskolája - az América Economía Ranking 2019
 • Spanyolország 2. legjobb üzleti iskolája - a Merco 2019
 • 103 különböző nemzetiségű 2018-ban
 • +77.000 szakember alakult 1958 óta
 • A világ 25 legjobb projektmenedzsment mestere a QS globális mesterek rangsorolása 2019-ben

student, typing, keyboard

Foglalkoztatási jelentés

 • A hallgatók 85% -a kapott új állásajánlatokat a Master elvégzése után
 • Az EAE hallgatók 98% -a, akik gyakorlatot folytatnak, a Szakmai Karrier Osztályon találja meg állását
 • 7.000+ foglalkoztatási és gyakornoki ajánlat jelenik meg 2018-ban
 • A 2018 legjobb 5 toborzó cég: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Finanszírozási rendszerek és támogatások

Az EAE -nál tudjuk, hogy a tehetséges hallgatók inspirálnak minket és a közösségünk haladásának hajtóerejeként szolgálnak. EAE odaítéli a kiválóság irányába tett erőfeszítéseit, megerősítve az egyenlőség és a társadalmi igazságosság iránti elkötelezettségünket azáltal, hogy kibővíti az oktatási programjainkhoz való hozzáférés lehetőségeit.

 • A hallgatók 25% -a részesül pénzügyi támogatásban
 • 12 hónapos kamatmentes finanszírozás
 • 4 különböző típusú EAE támogatás
Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Tovább

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Kevesebb
Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 3 Több Kevesebb