Nemzetközi MBA DMIN

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A fokozat áttekintése

 • Egy kétéves MBA, amelynek globális fókuszában nincs szükség korábbi munkatapasztalatra.
 • Ez a posztgraduális menedzsment-képesítés alkalmas a korai karrier-szakemberek számára.
 • Válasszon ki egy sor specializálási opciót, többek között a reklám és a márka menedzsment, a pénzügyek, a marketing, az ellátási lánc menedzsment és a turizmus és az eseménykezelés.
 • Fejlessze a fejlett menedzsment tudást és készségeket a nemzetközi üzletben.
 • Ismerje meg az üzleti stratégiát, a nemzetközi kereskedelmet és a globális marketinget.
 • Meg kell erősíteni a globális perspektíva és a hálózat lehetőségeit a nemzetközi csere vagy a tengerentúli tanulmányok számára.
 • Használja ki a rugalmas tanulási lehetőségek széles skáláját, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek.
 • A korábbi képesítésekhez jogosult az Advanced Standing-ra, és mindössze 1,5 év alatt végezze el a diplomát.
 • Vezessen egy vezető üzleti vezetőt az Executive Partners Programon keresztül.
 • Tanuljon egy olyan tantervet, amelyet az üzleti és menedzsment világszínvonalú kutatása (1) alapján készített.
 • Az UniSA Business School világszerte a legmagasabb (1) százalék, és a QS Csillagok 2019-es rangsorában összesen öt csillagot kapott a kiválóságért.
 • Az UniSA az üzleti és közgazdasági világon a Top 150-ben (3).

(1) Ausztráliai Kutatási Kiválóság 2018-ban (ERA). (2) Az UniSA Business School az ausztrál mindössze tíz intézmény egyike és 187 globális szinten az EQUIS által akkreditált (világszerte több mint 16 500). EFMD, 2019. október. (3) 2019. Tárgy rangsor.

Pillanatkép

Korai karrier-szakember, aki nemzetközi üzleti környezetben halad a karrierjével?

Ez a fokozata fejleszti a globális üzleti környezet ismereteit és lehetővé teszi, hogy maximalizálja karrierfejlesztési lehetőségeit és foglalkoztatási kilátásait. A tapasztalatokon alapuló tanulási lehetőségek széles választékát élvezhetik, beleértve a felsőoktatási vezetők és az üzleti partnerek által végzett tanulmányokat az Executive Partners Programon keresztül.

Tanulmányai a nemzetközi üzleti stratégiára, a nemzetközi kereskedelemre, a globális marketingre és a kultúrák kezelésére összpontosítanak majd - a tudás, amellyel felgyorsíthatja az üzleti szakemberek nemzetközi karrierjét.

Amit megtanulsz

Ez a fokozat 16 kurzusból és több választhatóból áll. Ön kezdeni hét alapvető tanfolyamok közös minden specializáció a Nemzetközi MBA. Ezen keresztül fejleszti a fejlett készségeket és szakértelmeket a nemzetközi menedzsment területén, beleértve:

 • a globális üzleti környezet
 • az emberek vezetése és teljesítménye
 • gazdasági elvek
 • nemzetközi kereskedelemben

Ezután beléphet a szakterületébe, olyan területeket tanulmányozva, mint a globális ellátási lánc, a kultúrák közötti keresztirányítás és a globális marketing. Tanulmányát a stratégia és az etika kövekkel együtt végzi.

Miért van a nemzetközi üzleti igazgatás

Ez a kétéves MBA a szakembereknek fejlett tudás- és menedzsment készségeket nyújt a nemzetközi üzleti életben. Nem igényel korábbi munkatapasztalatot.

Meg fogja tanulni az üzleti stratégiát, a nemzetközi kereskedelmet, a határokon átnyúló globális marketinget és a kultúrák kezelését. A tanfolyamokat az iparági szakemberekkel konzultálva tervezték, így a valós esettanulmányokból megtudhatja, és fejleszti a mai globális üzleti kihívások kezeléséhez szükséges ismereteket és szakértelmeket.

Az UniSA a tíz ausztrál üzleti iskola egyike, amely EQUIS akkreditációval rendelkezik. Az EQUIS a világ vezető nemzetközi akkreditációja az üzleti iskolák számára, amelyet az Európai Alapítvány a Vezetésfejlesztésért (EFMD) minőségi bizottsága ítél oda. Az UniSA öt csillagot kapott a nemzetközivé válásért *. Valós betekintést kap a globális üzleti fókusz, a vezetői ismeretek és a hálózatok révén. Felszerelt ismeretekkel, készségekkel és tapasztalatokkal lesz képes a jövőbeni karrierjéhez - függetlenül attól, hogy a világ melyik területén dolgozik.Egy gazdagító tanulói tapasztalat

Rugalmas szállítási és tantervn kívüli lehetőségeinket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az életmódnak, a tanulás preferált módjának és a karrier érdeklődésének. Használhatja a nyári és téli iskola intenzív tanfolyamát, mentorálási és hálózatépítési lehetőségeket az iparral, valamint a vezetői készségek fejlesztését. Felfedezheti a gyorsított tanulási Pathways és programtámogatást kérhet a Business Student Hub-ból.

* 2019 QS Csillag értékelések

Karriered

Egy nemzetközi Master of Business Administration lesz felszerelve, hogy folytassa a nemzetközi üzleti karrierjét világszerte. Ön fontolóra veheti a külügyeket, a nemzetközi kereskedelmet, a multinacionális szervezetet vagy a tanácsadást. A Nemzetközi MBA tökéletes eszköz a karrier előrehaladásához, mint például a projektmenedzsment, az általános menedzsment vagy a globális üzleti menedzsment.

Valódi világ kapcsolatok

Az elhelyezések és a gyakornokok áthidalják a tanulás és a munka közötti szakadékot. Kapcsolatunk az iparághoz lehetőséget teremt arra, hogy növekedjen. Ezek a tapasztalatok bizalmat teremtenek az üzleti világban, és versenyelőnyt biztosítanak Önnek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Kevesebb
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Több Kevesebb