Nemzetközi MBA Focus Management a feltörekvő gazdaságokban (Dual Degree)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Dual Degree Program a RANEPA, Moszkva / Oroszország (MBA / M.Sc.)

Miután befejezte a bremeni IGC főmoduljait, az orosz partnerünk, a RANEPA Intézet üzleti tanulmányait folytathatja, a második ciklusban a menedzsment felzárkózó gazdaságokban. Az orosz fővárosban egy félév biztos lenyűgöző élmény. Az Institute of Business Studies (IBS) a legnagyobb posztgraduális üzleti iskola Oroszországban. Összekapcsolja a magas oktatási színvonalat egy nagyon nemzetközi környezetbe.

A feltörekvő gazdaságok különleges kihívást jelentenek a vonzó új piacokra lépő vezetők számára, vagy kihasználják a világméretű munkamegosztás új lehetőségeit.

Az Orosz Elnöki Akadémia Üzleti Tanulmányok Intézete megtervezte a programot a hallgatók nemzetközi vezetéssel való megismertetésére, különös tekintettel a feltörekvő piacok irányítási és üzleti elveire. Az egyik legfontosabb cél az ipari és vállalati esettanulmányok megvitatásával megszerzett ismeretek gyakorlati alkalmazása a feltörekvő piacok kontextusában.

A specializációs szemeszterben szállított modulok olyan témákkal foglalkoznak, mint a feltörekvő gazdaságokban a makrogazdasági és a mikroökonómiai kérdések, a közvetlen külföldi befektetések és a befektetések más formái a feltörekvő gazdaságokban, az elfogadott irányítási stílusok, az egyes iparágak sajátosságai a feltörekvő gazdaságokban. Az IBS-professzorok sok szakértelemmel rendelkeznek a menedzsment területén a feltörekvő piacokon, és a legtöbb esetben gyakorló szakemberek.

Eltekintve a BRIC-országok szakértőitől, Oroszország és különösen Moszkva számos nemzetközi diák számára kínál. Mint a gazdag kultúra és élénk éjszakai élet. Tanulmányozza a kifejezést a világ legnagyobb országában.

Mielőtt elkezdené a RANEPA-t a második ciklusban, alkalmazza ide, hogy elindítsa az IBSA Dual Degree Master programjának központi moduljait Brémában a kormányközi konferencián.

1. időtartam: Core Modules

Indítsa el az IBSA Dual Degree Master programját a németországi Nemzetközi Doktori Központ moduljaival.

Core Modules

  • Multinacionális pénzgazdálkodás
  • Globális stratégiai elemzés
  • Globális marketing stratégiák
  • Humán erőforrás menedzsment a globális környezetben
  • Nemzetközi üzleti jog
  • Nemzetközi vezetés (opcionális)

2.

Szakterületi modulok

  • Makrogazdasági politika a feltörekvő piacokon
  • Befektetés a feltörekvő piacokra
  • Nemzetközi marketing a feltörekvő piacokon
  • Szociális és ipari sajátosságok az üzleti vállalkozások számára a feltörekvő piacokon

A tantárgy témája kapcsolódik a specializáció menedzsmenthez a feltörekvő gazdaságokban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership.

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership. Kevesebb