Nemzetközi MBA program

Általános információk

Program leírás

Szerezzen MBA-t egy év alatt a Nemzetközi MBA Programban a Guilford Glazer Business and Management (GGFBM)

Relevancia, innováció, elkötelezettség

A Ben-Gurion University of the Negev nemzetközi interdiszciplináris kutatás és tudományos innováció, Izrael internetes tőke központja.

A Guilford Glazer Üzleti és Menedzsment Kar A GGFBM az izraeli üzleti vezetők alapját képezi, akadémiai egyetemisták ritka keverékével, és elkötelezett a vállalati, társadalmi és környezeti felelősségvállalás mellett, amely megfelel a helyi és globális üzleti fejlődés kihívásainak. minden ágazatban. Ez a jövőkép innovatív gondolkodással vonzza a hallgatókat és a kutatókat egy társadalmi, polgári lelkiismerettel és bevonással.

Program leírása

A Nemzetközi MBA program a BGU Guilford Glazer Üzleti és Menedzsment Karán (GGFBM) kínál lehetőséget arra, hogy egy MBA-t szerezzen egy hatásos munkahelyi gyakorlattal egy éven belül. A GGFBM, az egyetem és a város Beer Sheva híres, élénk tanulás és társadalmi környezet.

Ez az integráló tanulmányi program célja az olyan nemzetközi és izraeli hallgatók számára, akik MBA diplomát keresnek, különös tekintettel az innovációra. A személyes és tudományos háttérrel rendelkező hallgatói kohorsz sokrétű környezetben és diverzifikáción keresztül gazdagítja a tanulási tapasztalatot.

Programszerkezet

  • A kurzusok alapmodulja a marketing, a szervezeti magatartás, a pénzügyek, a műveleti menedzsment, a számvitel és az üzleti stratégia üzletágaiban
  • Fejlett képzés az egyes üzleti tudományok, valamint a jelenlegi üzleti fejlődés
  • Továbbfejlesztés a meglátogatott tudósok fejlett műhelyeivel
  • Gyakorlatok: Innováció
  • A kar világhírű helyi és vendégkutatókból és üzleti vezetőkből áll

Program kezdő időpontok: évente január közepén és szeptember közepén

Alkalmazási követelmények: Bachelor diploma akkreditált egyetem és GMAT vagy GRE, TOEFL (ha releváns), szakmai tapasztalat

Az oktatás nyelve: angol

Tandíj: Az izraeli Felsőoktatási Tanács által szabályozott általános oktatási tandíj

További információ:
A Guilford Glazer Business School IMBA programja

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Kevesebb