Nemzetközi MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

VIZSGÁLAT és hálózati beállítások

A program által integrált diákok Brazíliából és a tengerentúlon, beleértve a tapasztalt vezetők, az átlagos életkor 32 és 8 éves vezetői tapasztalattal, hogy kicseréljék az osztályok és esettanulmányok. A cél az, hogy össze egy osztály által alkotott keveréke diákok Európa, Ázsia és Amerika a legkülönbözőbb iparágakban és háttérrel, amely lehetővé teszi az értékes tapasztalatcserét. Minden tanítás angol, és legfeljebb 30 résztvevő szerint kiválasztott valamennyi one's képes elemezni és kicserélik szakmai tapasztalataikat, új fogalmak, megkülönböztető kultúrák és erős elkötelezettség a tanulás és az intellektuális kíváncsiság. FIA Nemzetközi MBA A Nemzetközi MBA-t három különböző lehetőség kínálja:

  • Nemzetközi MBA Part Time opció
    Az osztályok péntek délután és szombaton találkoznak 15 naponként 20 hónapon keresztül, egy hetes nemzetközi tanulmányutakkal a Vanderbilt Egyetemen és a Silicon Valley-ben.
  • Nemzetközi MBA - Global Studies opció
    Az osztályok péntek délután és szombat, 15 naponként 12 hónapon keresztül találkoznak, majd a következő 10 hónapban 3 nemzetközi merülést követnek Kínában, Európában, Indiában vagy az USA-ban (Vanderbilt Egyetem vagy Szilícium-völgy). A valós életben tanácsadási projekt végzik diákcsoportok alatt ez a második része a programnak.
  • Nemzetközi MBA teljes munkaidős lehetőség
    A tanfolyamok minden héten szerdán és csütörtökön délután és pénteken délután és szombaton találkoznak 15 naponként 12 hónapon keresztül, egy heti nemzetközi tanulmányút a Vanderbilt Egyetemmel és a Szilícium-völgyben.
Utoljára frissítve December 2017

Az iskoláról

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment ... Tovább

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment and implement opportunities for the construction of their desired future. PROFUTURO is responsible for the premium international MBA programs in Brazil. Our team works with the highest international standard in providing MBAs and short duration programs, as well as in-company courses, designed to meet each individual company’s needs. The extensive background in research, contributes significantly to companies with consulting knowledge backed by advanced prospective methodologies adequate to the specific characteristics and conditions they face. Kevesebb
Sao Paulo , Sao Paulo + 1 Több Kevesebb

Akkreditáció