VIZSGÁLAT és hálózati beállítások

A program által integrált diákok Brazíliából és a tengerentúlon, beleértve a tapasztalt vezetők, az átlagos életkor 32 és 8 éves vezetői tapasztalattal, hogy kicseréljék az osztályok és esettanulmányok. A cél az, hogy össze egy osztály által alkotott keveréke diákok Európa, Ázsia és Amerika a legkülönbözőbb iparágakban és háttérrel, amely lehetővé teszi az értékes tapasztalatcserét. Minden tanítás angol, és legfeljebb 30 résztvevő szerint kiválasztott valamennyi one's képes elemezni és kicserélik szakmai tapasztalataikat, új fogalmak, megkülönböztető kultúrák és erős elkötelezettség a tanulás és az intellektuális kíváncsiság. FIA Nemzetközi MBA A Nemzetközi MBA-t három különböző lehetőség kínálja:

  • Nemzetközi MBA Part Time opció
    Az osztályok péntek délután és szombaton találkoznak 15 naponként 20 hónapon keresztül, egy hetes nemzetközi tanulmányutakkal a Vanderbilt Egyetemen és a Silicon Valley-ben.
  • Nemzetközi MBA - Global Studies opció
    Az osztályok péntek délután és szombat, 15 naponként 12 hónapon keresztül találkoznak, majd a következő 10 hónapban 3 nemzetközi merülést követnek Kínában, Európában, Indiában vagy az USA-ban (Vanderbilt Egyetem vagy Szilícium-völgy). A valós életben tanácsadási projekt végzik diákcsoportok alatt ez a második része a programnak.
  • Nemzetközi MBA teljes munkaidős lehetőség
    A tanfolyamok minden héten szerdán és csütörtökön délután és pénteken délután és szombaton találkoznak 15 naponként 12 hónapon keresztül, egy heti nemzetközi tanulmányút a Vanderbilt Egyetemmel és a Szilícium-völgyben.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus FIA – Fundação Instituto de Administração »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
12 - 20 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint