Nemzetközi MBA

Általános információk

6 locations available

Program leírás

Mi kell ahhoz

Nemzetközi MBA ad neked a globális élvonalat, amire szükséged van ahhoz, hogy a vezetői karrierjét a csúcsra vigye. A munkatársak számára kialakított program a hagyományos MBA-t kínálja az akadémiai szigorúságnak, de élesebb hangsúlyt fektet a modern üzleti életet ösztönző különböző kultúrákra és gyakorlatokra.

132626_IMBA-2.jpg

A program saját tempójú és rendkívül rugalmas - lehetővé teszi, hogy a karrierjének szüneteltetése nélkül fejezze be. A részmunkaidős tanulmányokat a párizsi személyi kurzusok és az e-learning világszerte történő kombinációjával tanulmányozzák.

Bármelyik útvonalat veszik igénybe, az IMBA lehetővé teszi, hogy hiteleket szerezzen egy vagy több partnerintézményünkben világszerte. A Fokvárosban, Új-Delhiben, Sanghajban és São Paulóban tartott programjaink regionális szempontból kiemelt figyelmet fordítanak, amely értékes betekintést nyújt a legfontosabb feltörekvő piacok üzleti kultúrájába és gyakorlatába . A New York-i helyszínen ezenkívül egy opcionális két hetes nyári program áll rendelkezésre minden IMBA-hallgató számára, ahol a kurzusok szélesebb képet nyújtanak a nemzetközi üzletágról.

132627_AKwstudents.jpg

Professzoraink, mint elismert egyetemi tanárok, önmagukban is sikeres üzleti vezetők . Ők személyre szabják a jelenlegi elmélet és a releváns gyakorlat keverékét, ami az IMBA-t ilyen értékes minősítésvé teszi. És mivel osztályaink kicsiek és intimek, előnyösek a szakértelemhez való szoros hozzáférés és az osztályteremben a vita kialakításának lehetősége.

A globális expozíció az IMBA alapja, és semmi sem tükrözi ezt jobban, mint a hallgatói testünk. Az ISM hallgatói és öregdiákai több mint 130 nemzetiséget képviselnek, és a világot szemléltetik. Nemcsak az ötleteik és tapasztalataik sokféleségével gazdagítják a tanulást, hanem a szakmai támogatás és a karrierlehetőségek világméretű hálózatává is válnak.

Kezdje el az alkalmazását ma az apply.ism.edu címen

132628_ProfIvonne.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Headquartered in Paris, and with partner institutions in New York, Shanghai, New Delhi, São Paulo and Cape Town, ISM gives students the global perspective they need to thrive as business leaders. Read ... Tovább

Headquartered in Paris, and with partner institutions in New York, Shanghai, New Delhi, São Paulo and Cape Town, ISM gives students the global perspective they need to thrive as business leaders. Read more about our flexible, accredited IMBA, DBA and PhD degrees at www.ism.edu Kevesebb
Párizs , Shanghai , Sao Paulo , New York , Fokváros , New Delhi + 5 Több Kevesebb