Nemzetközi MBA

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

MBA programjainkat az Eduniversal Ranking világszerte a legjobbak között elismeri.

Top 100 - globális rangsor
Az 59. helyezett MBA

Untitled-design-e1568644888192.png

Az üzleti világ, valamint a gazdasági bizonytalanság nagyon dinamikus és nagyon versenyképes jelenlegi helyzete képesített szakembereket igényel, akiknek alapos ismerete van a különböző irányítási területekről, sőt, olyan személyes és szakmai készségeikkel is rendelkeznek, mint például a sokoldalúság, alkalmazkodóképesség, reflexió, elszántság és a kreativitás. Milyen előnyei vannak a nemzetközi MBA képzésnek? A Nemzetközi MBA a par excellence menedzsment képzési programja, amely a résztvevőket arra készteti, hogy elérjék felelős pozíciókat egy vállalatban. Az MBA tehát nemcsak menedzsmentképzést nyújt, hanem az egész üzleti közösség elismerését is biztosítja. Ezért a legjobb program az új eszközök és ismeretek megszerzése és megszilárdítása a tapasztalatok révén, amelyek megkönnyítik a professzionális karrierjük során a jobb munkahely felé való áttérést.

58949_MBA.jpg

Programszerkezet

Rome Business School Nemzetközi MBA felépítése az, hogy a résztvevők teljes és alapos felkészülést nyújtsanak az üzleti és menedzsment világához. A program felépítése egy olyan utat követ, amely megvizsgálja az üzleti három kulcsfontosságú témát: a tudatosság, az innováció és az átalakulás. Mindegyik szempontot mélyebben elemezzük négy, a vezetés legjobb gyakorlatával és módszereivel, az erőforrások stratégiai felhasználásával és a vezetéssel foglalkozó, egymással összekapcsolt modulban, annak érdekében, hogy a résztvevők teljes képet kapjanak az üzleti világról.

Tanulási célok

A tanfolyam végén a résztvevők erõs ismeretekkel rendelkeznek a következõ tematikus területekrõl:

 • Készségfejlesztés: az alapvető tudás előmozdítása a vállalat minden részlegein: marketing, pénzügy, számvitel, humán tőke és műveletek.
 • Vezetés a szervezetekben: a vezetéshez szükséges eszközök és készségek fejlesztése: csapatmunka, motiváció, kommunikáció, vállalati etika és társadalmi felelősségvállalás.
 • Vállalkozói szellem: a vállalkozói szellem erősítése és az alapja az új vállalkozások alapításához, miközben elősegíti az innovációt és a kreativitást.
 • Fenntartható növekedés: könnyen fejlődhet összetett és versenyképes nemzeti és nemzetközi szervezetekké a fenntartható fejlődés keretein belül.
 • Üzleti változásmenedzsment: a szervezet megváltoztatásának szükségességének adaptálása és előrejelzése a versenyképesség megőrzésének fő célkitűzése alapján.
 • Globális jövőkép és innováció: kezelje a szervezet rugalmasságát az új technológiákra, az új piacokra és a társadalom fejlődésére reagálva. Ezenkívül a program végén egy üzleti tervet is terveznek, amely egy csoportos projektből áll, amelynek célja egy üzleti terv kidolgozása, amely egy létező vagy fiktív vállalkozás célkitűzését valósítja meg. Minden csapatot a projekt kezdeti szakaszától vezetünk.

Karrierlehetőségek

Rome Business School Karrier Szolgáltatási Osztálya exkluzív és integrált szolgáltatási csomagot kínál annak érdekében, hogy támogassa az MBA hallgatók szakmai fejlődését és versenyképességi előnyt biztosítson nekik a munkaerőpiacon. A teljes nappali tagozatos MBA utat úgy tervezték, hogy lehetővé tegye új készségek, erősségek, érdekek, értékek és személyiség felmérését és fejlesztését.

A Karrier Szolgálat a következő tevékenységeket kínálja:

 • Egyéni karrier tanácsadó értekezlet
 • Rome Business School hivatalos karrierportálja
 • Szakmai műhelyek
 • Vállalkozói szemináriumok
 • Rome Business School Tehetségközpontja
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Tovább

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Kevesebb
Róma , Olaszország Online + 1 Több Kevesebb