Nemzetközi MBA

Általános információk

Program leírás

Neumann Business School egy nemzetközi minőségi mesterfokozatot hozott létre, amely megfelel a nemzetközi oktatás színvonalának, és Tacna városában összegyűjti a világszerte elismert kiállítókat. Ez egy nemzetközi MBA, amely összehozza a három kiváló oktatási intézmény Chilében, Spanyolországban és Peruban.

Ennek a tudományos javaslatnak az előnyei közé tartozik a tanárcsapat, egy héten át tartó Bogotára tartó nemzetközi utazás, az értekezés egyidejű megvalósítása, az online tanulási platform, az osztályok közvetítése és nyilvántartása az interneten, hozzáférés. az AACSB, az AAPBS, a CLADEA és az EFMD tagság előnyeihez.

120593_116463_MBA-portada-web1.jpg

célkitűzés

A versenyképes és változó környezetben, amely a termelési szektort jellemzi, képezni a problémákat megoldó, döntéshozó és innovatív szakembereket. Ez egy olyan program, amely az elméletet és a gyakorlatot összekapcsolja a résztvevők szakmai teljesítményének javítása érdekében.

Konkrét célok

A legmagasabb szintű menedzserek vezetőit képezhetik, akik képesek javaslatok kidolgozására, döntések meghozatalára és a vezetői és vezetői szerepek sikeres végrehajtására.

Hozzájárulás a magánigazgatás köztisztviselői és alkalmazottai vezetői és üzleti fejlődésének kapacitásához és magas szintű kialakulásához.

Megfelelően előkészítse az adminisztrációs és irányítási tudományokat, a különböző szakembereket, akik meg akarják érteni az üzleti világot és a szervezetek adminisztrációját.

Fejlessze kritikus értelmeit és módszeresen gyakorolja analitikai képességeit.

Nemzetközi utazás

A Nemzetközi MBA résztvevői hozzáférhetnek az alábbi nemzetközi rendezvényekhez:

 • BOGOTÁ - Kolumbia a Sergio Arboleda Egyetemmel együttműködve
 • MADRID - Spanyolország az ITAE Üzleti Iskolával együttműködve
 • PARIS - Franciaország a Párizs Egyetemmel együttműködve

Minden utazás magában foglalja a tudományos konferenciákon, a vállalatok látogatásain és a kulturális túrákon alapuló menetrendet.

Felvételi követelmények

Felvételi követelmények:

 1. Szakmai egyetemi pályafutást szerzett, minimum 5 év vagy 10 félévig
 2. 3 éves vagy annál idősebb szakmai tapasztalat
 3. Jóváhagyja a felvételi folyamatot (folytassa a felülvizsgálatot és a személyes meghallgatást)

A postuláns fájlja:

 1. Az akadémiai végzettség legalizált példánya (ugyanaz a nyilvántartásba kell venni a SUNEDU fokozatainak és fokozatainak nemzeti nyilvántartásában)
 2. A nemzeti azonosító dokumentum egyszerű példánya
 3. Dokumentált folytatás a következő szempontokkal: személyes adatok, elvégzett tanulmányok, munkatapasztalat, kiadványok, tudományos eseményekben való részvétel, díjak, kapott megkülönböztetések és tudományos vagy kulturális szövetségek, amelyekhez tartozik.
 4. Regisztrációs webes űrlapok

Általános információk

Osztályok helye: Neumann épület - Av. Bolognesi 987 Tacna

Osztályterv:
Szemináriumok szerdán, csütörtökön és pénteken 19:00 és 22:00 óra között
Szombaton 8-tól 13-ig, 4-14 és vasárnap 8-tól 13-ig

A program időtartama: Egy tanév (2 félév), márciustól decemberig.

A program elkötelezettsége: A program nagy intenzitású, hétvégén (az ütemterv szerint) az osztályokon való részvételre van szükség, és a helyszíni és személyi értékeléseken kívül a többi nap folyamán elvégzi a tanulási tevékenységeket.

Befektetés szükséges

Az érdeklődőknek a következő fogalmakat kell fizetniük:

 • Regisztráció S /. 300 (*)
 • Regisztráció S /. 1200 (*)
 • Tanítási jogok S /. 22,500 (**)
 • Az árak a 2019.

(*) A regisztrációs és regisztrációs díjak nem visszatéríthetők. (**) 24 részletben fizethető havonta 750 talpból. A kedvezményeket csoportonként, készpénzes fizetésenként és szerződésenként alkalmazzák.

Utoljára frissítve Szeptember 2019

Az iskoláról

Neumann Üzleti Iskola a perui állam által elismert posztgraduális iskola, amely a 400-2012-CONAFU-határozat által engedélyezett és a SUNEDU által a 163-2018-SUNEDU / CD-es határozat alapján engedélyt ... Tovább

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited