Nemzetközi MBA

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi MBA


Nemzetközi MBA kurzusprofil:

  • Átlagéletkor: 29 év
  • Nyelv: angol
  • Átlagos szakmai tapasztalat: 3 év minimum; 5 éves átlagos
  • Oktatási követelmények: egyetemi végzettség
  • Ajánlás: teljes munkaidőben


Az MBA a EADA biztosítunk a résztvevőknek a szakmai versenyelőny, hangsúlyozva, három alapvető területen:

  • Bizalom a technikák és speciális eszközökkel irányítási területén a marketing, pénzügy, stratégia, az emberi erőforrások és műveletek.
  • Kidolgozása az alapvető személyes kompetenciák szükségesek vezető.
  • Megszerzése egy átfogó képet a társaság és a stratégiai pozícióját a piacon.


A nemzetközi MBA van rangsorolva a legjobbak között MBA programok Európában és a világban. Ez az egyik a Top 4 MBA programok alapján Spanyolországban Financial Times és a The Economist.


Módszertan


EADA kifejlesztette saját gyakorlati, aktív és részvételen alapuló megközelítés a hangsúlyt a "learning by doing". A módszer tükrözi cégek iránti kereslet szakemberek készségeket, mint például: a kapacitás, hogy tükrözze, képesek fellépni a változással szemben, a sokoldalúság dolgozni multifunkcionális csoportok és alkalmazkodóképessége a kihívások globális környezetben.


Ezek a kompetenciák kifejlesztett EADA keresztül Case Method, az üzleti projektek, üzleti szimulációk, elemzés és vitacsoportjainkban és a Team Working tevékenységeket. A résztvevők következetesen helyezik valós üzleti helyzetek és kénytelen gondolkodni, mint a vezetők, és a stratégiai döntéseket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... Tovább

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Kevesebb

Akkreditáció