Nemzetközi MBA

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi MBA

A szervezetek szerint nagy a kereslet az alkalmazkodás, az innováció és a társadalom új helyzetek által támasztott piacon. A sebesség, amellyel változások zajlanak, és a nagyon versenyképes globális világban megköveteli a vállalatoktól, hogy a valós menedzsment szakemberek, nyitott sokszínűség és képes vezető emberek.

Fontos, hogy kezelje a különböző területeken a cég, de ez nem, ha van a különbség, akik utaznak az út az üzleti sikerhez. Ma, a vezetők, akik különböztetjük meg, azok tisztában szerepet játszanak a vállalatok társadalmi és akik készek vezetni a fővárosban, készségfejlesztés együtt megfelelő kezelése, hozva őket az áhított pozíciót.

Nemzetközi MBA jött létre, hogy a vonat, akik szeretnék , hogy irányítsa karrierjét felé üzleti menedzsment, és ez megköveteli az intenzív fejlesztés után az egyetemi oktatás. Európai Fórum a Business School, átveszi a főiskolán ás hallgatók az igényes valóság és a cég hozza a piacon, amely megkérdezi, hogy tudja, hogyan kell kezelni az embereket és a csapatok, társadalmilag felelős lehet versenyképes gazdasági szempontból képes artikulálni fogaskerék döntéseket a stratégia.

A MA in Business Management London Metropolitan University (90 kredit) részvények MBA-I EURÓPAI FÓRUM ilyen képzés fejlesztése a globális jövőkép of Business Administration, innovatív és stratégiai, ahol az emberek főszereplői. Ez az egyetem Master fokozat hivatalosan megnyitja az ajtót, hogy az egyetemi kutatások és a poszt-doktori tanulmányokat.

Felvételi folyamat (Belépő)


Minden diák, aki úgy dönt, hogy végre ez a mester, ki kell töltenie az online jelentkezési és benyújtja az alábbi dokumentumokat:


• Fénymásolás személyi igazolvány vagy útlevél

• Fénymásolás karrier vagy főiskolai bizonyítvány

• Önéletrajz

• 1 db igazolványkép méretű fénykép jpg formátumban

• igazolása Ingres beiratkozási arány

Az európaiak 65 €

Európai No: 120 €

Miután áttekintette és elfogadta a dokumentumot, a diákok végre egy felvételi teszt, amely a következőkből áll:


• Egy konkrét esettanulmány

• Kérdőív általános és konkrét kérdéseket

• A teszt a numerikus készségek

• Egy angol vizsgálat (ha az angol tesztelés, ez a vizsgálat elhagyható)

• A személyes meghallgatást vagy Skype

Academic arányok (Grants)


Attól függően, hogy a kiválasztott program, a diákok mehet a felhívások különböző intézmények saját Ösztöndíjak:

A kormányok, alapítványok, kamarák.


Az Európai Fórum megállapodásokat kötött egyetemek és üzleti iskolák gyűjtsük alapján megszerzésének diákok ösztöndíjára a központoktól.


Az ár a tandíjat lehet részletekben történik.


Az ár a teljes munkaidőben mester program € 13,900.

Akiket érdekel a betekintés a programok férhetnek hozzá a tudományos ösztöndíj.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Foro Europeo, Escuela de Negocios de Navarra NACE en 1992 como iniciativa empresarial. Está participada por Sodena, Sociedad Pública para el desarrollo de Navarra, La Confederación de Empresarios de N ... Tovább

Foro Europeo, Escuela de Negocios de Navarra NACE en 1992 como iniciativa empresarial. Está participada por Sodena, Sociedad Pública para el desarrollo de Navarra, La Confederación de Empresarios de Navarra, 19 Companías y 40 Empresarios y directivos. Su campus se helyzetekhez en Huarte, en la comarca de Pamplona y FUE inaugurado en el año 2005 por la Infanta DNS-t. Cristina de Borbón. Dispone de Programas mester Tiempo parcial para Profesionales y de Títulos Oficial universitarios de Mester y Grado Mediante acuerdo con la London Metropolitan University, para universitarios y postgraduados. Asimismo, conforman su Formación para la Empresa los Programas de Alta Dirección para Directivos y Empresarios de larga Experiencia y trayectoria (como el Programa Atenea o el Programa persona) y los Programas Corporativos de Desarrollo Directivo. Su orientación efectiva hacia el DESARROLLO személyes en Habilidades de Dirección y Liderazgo hace de FORO EUROPEO un verdadero Centro de Entrenamiento y Transformación de hábitos. Escuela con gran proyección Internacional, cuenta con acuerdos operativos con Mas de 60 Universidades y Escuelas de todo el mundo, por lo que confluyen en sus Aulas alumnos procedentes de distintos países. Su Claustro está compuesto por Expertos de Talla Internacional en Formación de directivos. Kevesebb