Hivatalos Leírás

Nemzetközi MBA

A Nemzetközi MBA program biztosít a hallgatók számára egy olyan helyet, ahol gondolkodni és növekedni, ahol ötleteiket szívesen látják, és tanulhatnak a környezetükből. A Nemzetközi MBA program segíti a diákok fejlesztése szakmailag és személyesen, így előnyös lehet a jövő munkaerőpiacán.


Mesterképzésünk általános célja, hogy a hallgatókat közelebb hozza jövőbeli szervezetéhez a készségek és képességek fejlesztésével. Végül a Foro Europeo diákjai olyan lehetőségeket kapnak majd, amelyek sikeres karrier-pályára fogják vezetni őket, ahol megmutathatják, hogy mit tanultak a Foro Europeo Business School-ban.


Továbbá, a Master of International Business Administration célja, hogy a diákok szakemberek szilárd ismeretekkel a vezetés és az üzleti adminisztráció és a speciális képzés annak érdekében, hogy javítsa a szükséges készségeket, amelyek segítenek meghatározni a vezető profilja: felelős, nagy kommunikátor, önálló -control, célorientált, motivált, szervezett, alkalmazkodó és rugalmas változtatni.


Ezenkívül a program lehetőséget ad arra, hogy kölcsönhatásba lépjen a különböző kultúrák és nemzetiségek hallgatóival, és egyedülálló nemzetközi tapasztalatot biztosít a hallgatók számára.Admissziós folyamat


Minden olyan diáknak, aki e mesterhez fordul, ki kell töltenie az online jelentkezést, és be kell nyújtania a következő dokumentumokat:

• ID vagy útlevél fénymásolata
• Az egyetemi bizonyítvány és az átiratok fénymásolata
• Önéletrajz
• 1 db útlevél méretű fotó jpg formátumban
• A regisztrációs díj megfizetésének igazolása:


Európai polgár: 65 €

Nincs európai polgár: 120 €


Miután áttekintettük és elfogadtuk ezeket a dokumentumokat, a hallgatóknak meg kell adniuk a felvételi tesztet, amely a következőkből áll:

• Esettanulmány
• Általános és konkrét kérdésekkel foglalkozó kérdőív
• A számolási készségek tesztje
• Személyes interjú a Skype-on


A kiválasztott programtól függően a hallgatók ösztöndíjakat vehetnek igénybe különböző intézményekhez: kormányok, alapítványok ...


A tandíj ára részletekben fizethető.


A teljes munkaidős program ára 13 900 euró.


Azok, akik érdeklődnek programjaink megtanulásáért, pályázhatnak az akadémiai ösztöndíjakra.Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Foro Europeo Business School »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
13,900 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date