Nemzetközi MBA

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi MBA

A NCCU nemzetközi MBA a premier mértékben akkreditált angol tanított Master of Business Administration üzleti program által kínált Nemzeti Chengchi University College of Commerce. Mi vagyunk az első program, Tajvanon, hogy felajánl egy teljesen akkreditált Master of Business Administration teljesen angol nyelven.

Kínálunk minden természetesen az angol, különös figyelmet szentelve az Ázsia-csendes-óceáni üzleti dinamika, és a kultúrák közötti megértést. Fele a diákok és a tanárok helyi tajvani állampolgárok és a második felében a képviselhetik változatos keveréke az emberek több mint 35 országban 5 kontinens.


IMBA diákok befejezéséhez szükséges minimum 42 kreditet, hogy végzős. A nappali tagozatos hallgatók rendszerint teljesítik az összes érettségi követelmények 1,5 év, míg részidős hallgatók élvezik a rugalmasság kiterjesztésének tanulmányaikat legfeljebb 5 év.

Követelmények


Támogatható pályázók kötelesek rendelkeznek az alábbiakkal:


1. Befejezése vagy az azzal egyenértékű egy négyéves főiskolai diplomát egy akkreditált főiskola vagy egyetem.

2. Minimum két év teljes munkaidős utáni érettségi munkatapasztalat (hatályba lépett 2013 kérelmezők).

3. Kielégítő korábbi tanulmányi eredmény.


A pályázók kötelesek benyújtani a következő pályázati dokumentumok:


1. A kitöltött igénylőlapokat

2. Esszék

3. Három ajánlólevél

4. Hivatalos átiratát minden főiskola / egyetem vett részt

5. példányát az oklevél

6. fénymásolata TOEFL / IELTS pontszámok vagy egyéb bizonyítékok az angol nyelvtudás

7. GMAT pontszámok jelenleg nem kötelező, de előnyös

8. Nevezési díj

9. Pénzügyi Támogatási csomag (adott esetben)

10. igazolása fizetőképesség (nemzetközi pályázók esetén)

11. Az állampolgárság igazolása (a nemzetközi pályázók esetén)

IMBA előnyei

A Nemzetközi MBA (IMBA) program által kínált Nemzeti Chengchi Egyetem (NCCU) a premier angol tanított MBA program Tajvanon. A program kettős akkreditációs AACSB és EQUIS és hangsúlyozza a termesztés elit szakemberek a világ minden tájáról a jövőbeli üzleti vezetők a nemzetközi környezetben. A folyamatos növekedés az ázsiai feltörekvő gazdaságok és a bővítés a cégek globális szinten, a NCCU IMBA kínál tökéletes hely, nemzetközi jelöltek, hogy megtudjuk, ázsiai gazdaságok és a tajvani jelöltek részesülni egy nemzetközi oktatási nélkül utazik külföldre.Global View egy ázsiai terv


Az egyedi tervezés a IMBA tananyag célja, hogy felkészítsen a megalapozó ismeretek kereskedelmi és tőkeáttétel ebben, hogy a hallgatók átfogó képet, valamint egy ázsiai szempontból a világ egyik legújabb üzleti trendek. A diákok azt a lehetőséget, hogy szakosodott pénzügyi, Nemzetközi Üzleti, menedzsment Ázsiában, vagy a forgalomba. Míg az összes tanfolyamok elfog a nemzetközi kitekintést a vállalkozások és az hogyan érinti az ázsiai összefüggésben egyes tanfolyamok A főként gyakorlatok Ázsiában.


 
Sokszínű hallgatói szervezet, és világszínvonalú oktatók


A IMBA program biztosít optimális nemzetközi és multikulturális tanulási környezet egyensúlyának fenntartása számának tajvani állampolgárok és a nemzetközi diákok vették fel a programba. A nemzetközi diákok sokszínű keveréke a szakemberek több mint 35 országban 5 kontinens. Ezt egészíti ki az útmutatást kapnak egy kar alapját az egyetemi oktatók és iparági szakértők a tajvani és a világ minden tájáról.


 
Elmélet és gyakorlat


A program célja, hogy egy értelmes egyensúlyt az elméleti és gyakorlati tanulást. A tanfolyamok többsége alkalmazza az esettanulmány módszer, amely lehetővé teszi a résztvevők tanulhatnak és mások tanítása. Kifejezetten arra tervezték, osztályok, mint a gyakorlati üzleti projekt, továbbá a hallgatók a lehetőséget, hogy vegyenek részt a valós üzleti problémát döntéshozatal és gyakorlat írásban üzleti ügyek.


 
Szoros kapcsolatban áll a Business Közösség


C NCCU szoros kapcsolatot az ipar és a tajvani kormány és a különböző kollaboratív kutatások széles skáláját kezdeményezéseket. A diákok kapnak elegendő lehetőséget, hogy befolyásolja a valós üzleti vezetők, akik felkérik tanítani tanfolyamok alapján szakterületek és a számos szemináriumot tartott az egész minden tanévben a program.Prime Location


A IMBA program kényelmes helyen, a Wenshan kerület Taipei, a főváros, Tajvan és a szív Ázsia bimbózó pénzügyi, kereskedelmi, és technológiai központja. Eltekintve attól, hogy jól ismert a informatikai infrastruktúra és a gyártás bátorság, Tajvan a pala, hogy a katalizátor a jövőben fejlődés és a haladás Ázsia. A szépség a mi IMBA program, hogy mi vagyunk közvetlenül a közepén ez a virágzó fejlődést.

Tandíj és díjak

Mivel a minőségi oktatás megfizethetetlen a tervezők a IMBA programot gyűjtött nagylelkű támogatást a szponzoroknak, hogy felajánl egy költséghatékony program, ami összemérhető minőségű bármely más, de a költségek töredékéért.

A program minimum 42 hitel hoursfor befejezését. A becsült költség a teljes program két év alatt az alábbi ábrán látható.

  • Részvételi díj: NT $ 369,600
  • Egyéb díjak: NT $ 80,000
  • Könyvek: NT $ 40,000
  • Megélhetési költségek: NT $ 360,000
  • Egyéb költségek: NT $ 60,000
  • TOTAL: NT $ 909,600 (körülbelül US $ 26,000)


* Tandíjat kiszámításának alapja NT $ 8800 per hitel.
Ez a változtatás.

Ösztöndíjak

MOE Tajvan Ösztöndíj - által nyújtott tajvani Oktatási Minisztérium, amely biztosítja a diákok NTD40,000 (kb. US $ 1334) szemeszterenként fizetési akadémiai díjakat, beleértve a hitel díja. Ezen kívül minden címzett kap egy megélhetési odaítélése akár 20.000 $ (kb. US $ 667) havonta.

MOE Tajvan Ösztöndíj - által nyújtott tajvani Oktatási Minisztérium, amely biztosítja a diákok NTD40,000 (kb. US $ 1334) szemeszterenként fizetési akadémiai díjakat, beleértve a hitel díja. Ezen kívül minden címzett kap egy megélhetési odaítélése akár 20.000 $ (kb. US $ 667) havonta.

A IMBA program fogadja nagylelkű támogatást a jól ismert vállalatok Tajvanon, melyek közül sok a későbbiekben kínál ösztöndíjat a támogatható helyi és nemzetközi pályázók a IMBA ösztöndíjat. Ezek az érdem alapján ösztöndíjat kínálnak tandíjat mentességet akár NT $ 200,000 évente. A pályázóknak rendelkezniük kell kitölteni és benyújtani az ösztöndíj pályázatok mellett a felvételi jelentkezési lapot kell figyelembe venni egy IMBA ösztöndíjat.


 
Helyi pályázók


Helyi pályázók, akik segítségre szorulnak pályázhatnak a IMBA ösztöndíj.


 
Nemzetközi pályázók


Nemzetközi pályázók, akiknek szükségük van pénzügyi támogatásra pályázhatnak külső ösztöndíjat ítéltek el sem a tajvani kormány vagy Tajvan Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Alapból.


 
A tajvani Ösztöndíj

ICDF Ösztöndíj - által nyújtott tajvani Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Alapot, amely megadja a teljes ösztöndíjak pályázók közötti kapcsolatok erősítésében Tajvan és szövetséges, baráti országokkal.

MOE Tajvan Ösztöndíj - MOE Tajvan Ösztöndíj - által nyújtott tajvani Oktatási Minisztérium, amely biztosítja a diákok NTD40,000 (kb. US $ 1334) szemeszterenként fizetési akadémiai díjakat, beleértve a hitel díja. Ezen kívül minden címzett kap egy megélhetési odaítélése akár 20.000 $ (kb. US $ 667) havonta.

MOFA Tajvan Ösztöndíj - által nyújtott tajvani külügyminisztérium, amely biztosítja a diákok NT $ 30.000 (kb. US $ 1000) havonta.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 1927, National Chengchi University (NCCU) is noted for its humanities and social sciences disciplines and currently housing 9 colleges, including liberal arts, science, social sciences, ... Tovább

Established in 1927, National Chengchi University (NCCU) is noted for its humanities and social sciences disciplines and currently housing 9 colleges, including liberal arts, science, social sciences, law, commerce, foreign languages & literature, communication, international affairs and education; Kevesebb