nemzetközi MBA

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi MBA

&nbsp

A Nemzetközi MBA a premier angol oktatott üzleti program által kínált Nemzeti Chengchi University College of Commerce.

Mi vagyunk az első és egyetlen ilyen jellegű program Tajvan kínál egy teljesen akkreditált Masters of Business Administration teljesen angol nyelven.

Kínálunk minden természetesen az angol, különös hangsúlyt fektetve az Ázsia-csendes-óceáni üzleti dinamika, és a kultúrák közötti megértést. Felében a diákok és a tanárok a helyi polgárok és Tajvanon az utóbbi fele külföldről, ami változatos keveréke az emberek több mint 20 országból 5 kontinensen.

A program pala 2 év tanítás (Maximum 5 év áll rendelkezésre program követelményeinek), és előírja a legalább 42 óra hitel elvégzéséhez.

&nbsp

&nbsp

A IMBA Advantage

&nbsp

A Nemzetközi MBA (IMBA) program a premier AACSB-akkreditált angol tanított MBA program Tajvanon, hogy hangsúlyozza a termesztése elit szakemberek a világ minden tájáról a jövőbeli üzleti vezetők nemzetközi környezetben. A folyamatos növekedés az ázsiai feltörekvő gazdaságok és a cégek terjeszkedését globális szinten, a NCCU IMBA tökéletes helyszínt biztosít a nemzetközi jelöltek megismerhetik az ázsiai gazdaságok és a tajvani jelöltek részesüljenek egy nemzetközi oktatási elhagyása nélkül a küszöbön.

&nbsp

Global View egy ázsiai terven


Az egyedi tervezés a IMBA tananyag célja, hogy felkészítsen az alapító ismeretek kereskedelmi és kiegyenlítő e, hogy a hallgatók átfogó képet, valamint egy ázsiai szempontjából a világ legújabb üzleti trendek. A diákok azt a lehetőséget, szakosodott pénzügyi, Nemzetközi Üzleti, Menedzsment Ázsiában vagy a forgalomba. Bár minden tanfolyam készítése nemzetközi kitekintés a vállalkozások, és hogyan alkalmazza az ázsiai összefüggésben egyes tanfolyamok összpontosítaniuk gyakorlatokra az ázsiai régióban.

Prime helye


A IMBA program CNCCU kényelmesen helyezkedik el a Wenshan kerület Taipei, a főváros a Tajvan és a szív Ázsia rügyező pénzügyi, kereskedelmi és technológiai központja. Eltekintve attól, hogy jól ismert informatikai infrastruktúra és gyártási bátorság, mint Ázsia egyik kis sárkány, Tajvan pala, hogy katalizálja a jövőben fejlesztési és fejlesztések Ázsiában. A szépség a mi IMBA program, hogy mi közvetlenül a közepén ez a virágzó fejlődést.

Változatos hallgatói szervezet és a World Class Kar


A IMBA program optimális nemzetközi és multikulturális tanulási környezet fenntartása optimális egyensúlyt számának tajvani polgárok és a nemzetközi hallgatók vették fel a programba. A nemzetközi hallgatók képviselik változatos kombinációján szakemberek több mint 20 országban, 5 kontinensen. Ezt egészíti ki az iránymutatást kapnak egy kar alapja álló oktatók és iparági szakértők a tajvani és a világ minden tájáról.

International Student Exchange lehetőségek


Hogy továbbra is támogatni a hallgatók előtt álló kihívások a nemzetközi üzleti környezetben, kínálunk diákok csereprogramok vezető egyetemek Amerikában, Európában, Ázsiában és a csendes-óceáni. Kihasználva a határon kontinens tudományos erőforrások, hoztunk létre partnerségek több mint 40 egyetemek világszerte, így a diákok jobban gazdagítják tanulmányaikat tapasztalható a különböző kulturális és üzleti környezetet.

&nbsp

Erős Kapcsolatok az üzleti közösséggel


CNCCU szoros kapcsolatokat ápolnak az ipar és a kormányzat, és számos együttműködési kutatások velük. A diákok kapnak bőséges lehetőségeket, hogy befolyásolja a valós üzleti vezetők, akik felkérték, hogy tanítson kurzusok alapján a szakterületek, illetve azon keresztül számos szeminárium való tartózkodásuk ideje alatt a programban.

&nbsp

Elmélet és gyakorlat


A program célja, hogy egy értelmes egyensúlyt az elméleti és gyakorlati tanulást. Többsége a tanfolyamok alkalmazni esettanulmány módszer, amely lehetővé teszi a résztvevők megtanulják a munka során és tanítás mások. Kifejezetten arra tervezték, osztályok, mint a gyakorlati üzleti projekt, továbbá a hallgatók a lehetőséget, hogy részt vegyenek a valós üzleti problémát döntéshozatali és gyakorlat írásban üzleti esetek.

Rugalmasság a Tanulmányi


A IMBA program felajánlja a lehetőséget, jelöltek, hogy akár teljes munkaidős vagy részmunkaidős vizsgálatok. Ez a rugalmas kialakítás lehetővé teszi a pályázók döntik el, hogy munkát és a menetrend elhelyezésére a forgalmas karrier. Az osztályok többsége folynak esténként és hétvégeken. Mi is kínálnak egy sor tanfolyamok nappali tagozatos hallgatók bevonása magukat. Befejezése IMBA program nem igényel 42 óra hitel és a program időtartama között 2 év (minimum) és 5 éves (maximum) két év áll rendelkezésre, hogy elhalasztja tanulmányokat. A programot is kínál a rugalmasságot, vagy csinál egy általános vagy szakosodott MBA MBA az egyik négy koncentrációjával.

Nagyvonalú Ösztöndíjak és tandíj Mentesítések


A IMBA program megkapja nagyvonalú szponzori a jól ismert vállalatok Tajvanon. Sok szponzorunk később nyújtanak ösztöndíjat az arra jogosult hallgatók hazai és nemzetközi pályázókat. Ezen túlmenően, a tajvani külügyminisztérium kínálja a tajvani Ösztöndíjak a nemzetközi hallgatók alkalmazni, míg a Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Alap Tajvan kínál számos teljes idejére szóló ösztöndíjakat jogosult pályázó országok fenntartása diplomáciai kapcsolatokat Tajvannal.

&nbsp


Felvételi követelmények

&nbsp

Támogatásra jogosult pályázók kötelesek rendelkeznek az alábbiakkal:

 • Befejezése vagy az azzal egyenértékű egy négyéves főiskolai diplomát egy akkreditált főiskola vagy egyetem.
 • Minimum három év nappali tagozatos érettségi utáni szakmai tapasztalat (hatályba lépett 2011 kérelmezők).
 • Kielégítő az előző tanulmányi eredménytől.

&nbsp

A pályázóknak be kell nyújtania az alábbi dokumentumokat kérelmet:

 • A kitöltött jelentkezési lapokat
 • Esszék
 • Három ajánlólevél
 • Hivatalos átiratát minden főiskola / egyetem vett részt
 • Egy példányát az oklevél
 • Fénymásolatát TOEFL / IELTS pontot szerez, vagy egyéb okirat, angol nyelvtudás
 • GMAT pontszámok jelenleg nem kötelező, de ajánlott
 • Jelentkezési díj
 • Pénzügyi Támogatási csomag (adott esetben)
 • A fizetőképesség igazolása (nemzetközi pályázók esetén)
 • Az állampolgárság (a nemzetközi pályázók esetén)
Utoljára frissítve Május 2011

Az iskoláról

The College of Commerce at National Chengchi University (CNCCU) is highly regarded nationally and internationally as the best business school in Taiwan. Our reputation is based on the cabliber of our ... Tovább

The College of Commerce at National Chengchi University (CNCCU) is highly regarded nationally and internationally as the best business school in Taiwan. Our reputation is based on the cabliber of our academics and students. Kevesebb