Hivatalos Leírás

Nemzetközi MBA

Készülj fel a sikeres multinacionális üzleti. Pepperdine Nemzetközi MBA (IMBA) programot kínál átfogó, valós tanulás mind az osztályteremben és a tengerentúli országok Európában, Latin-Amerika és Ázsia. A IMBA program felajánlja a megalapozó tanfolyamok szerves része a Pepperdine MBA koncentrációjú nemzetközi üzleti választani, és egy trimeszterben külföldön az Ön számára a globális tapasztalata alapvető fontosságú, hogy sikerül a mai multinacionális szervezetek.

IMBA program kiemeli a következők:

  • Study Abroad. Növeli a nemzetközi szakértelem révén trimeszterében posztgraduális üzleti képzések egyik Pepperdine partner egyetemek Európában, Latin-Amerikában vagy Ázsiában.
  • Nyelvtanulás. Fogadó ország nyelvén beszélgetés képzés szerves részét képezik a tanterv és rendelkezésre állnak a francia, német, koreai, mandarin és a spanyol.
  • Külföldön választani. Tárd ki szakértelmét választható kurzusokon a helyszínen egy hétig külföldön úgynevezett Global Business Rövid tanfolyamok.
  • Üzleti gyakorlat. Gyakorlati tapasztalatot szerezni a szakmai gyakorlat a nemzetközi, illetve multinacionális cég.
  • Kettős diploma. Jogosult hallgató kérheti keresni a másodfokú, amellett, hogy a IMBA mértékben, a kiválasztott partner egyetemek Franciaországban és Mexikóban. Nagy szakértelem, a fogadó ország nyelvét szükséges a kettős diplomát és a kiegészítő oktatás térítés ellenében.

Tanterv


Diákként, akkor teljesen elmerülhet minden területén nemzetközi üzleti életben. Az Ön 60-egység tananyag, akkor nem csak megérteni a bonyolult nemzetközi verseny, hanem a szert az alapvető üzleti, nyelvi és kulturális ismeretek.

Felvételi követelmények


A Graziadio iskola célja a diákok kiváló tanulmányi és szakmai potenciál - erősen motivált önálló kezdők, akik jól megélnek a kihívást. Gondosan válasszuk ki minden egyes új osztály képviseletére különböző tudományos, kulturális és szakmai háttérrel. A felvételi bizottság értékeli az egyes jelölt teljes mandátumát, beleértve a GMAT pontszámot, szakmai tapasztalat, vezetői tulajdonságok, iskolai teljesítmény, és a tanórán kívüli tevékenységek.

Bachelor's degree. Akkor kell egy diplomát és egy elfogadható minőségű pont átlagosan egy régiónként akkreditált négy év főiskola vagy egyetem.
Bevezetés iránti kérelemnek. El kell végeznie, és kérelmet nyújt be a Pepperdine, a szükséges esszéket és újra a csekket a Pepperdine Egyetem a vissza nem térítendő 100 $ jelentkezési díj (online jelentkezési díj: $ 50).


GMAT pontszámot. Kell egy elfogadható pontszám a Graduate Management Admission Test (GMAT) hozott az elmúlt öt évben. Kérjük, hogy a hivatalos GMAT pontszámot küldött Pepperdine Egyetem Graziadio School of Business-és Management - Teljes munkaidős MBA program.

Ajánlólevelet. Pályázóknak be kell nyújtani két ajánlólevelet. Foglalkoztatott felperesek kell benyújtania levelét, felügyelő vagy a munkáltató, nem foglalkoztatott a pályázók legalább egy levelet egy professzor.


A nemzetközi MBA szakmai tapasztalat: egy évre minimum teljes munkaidős szakmai tapasztalat szükséges.


További követelmények a Nemzetközi Diákok: Hivatalos TOEFL vagy IELTS (eltekinteni, ha végzett egy amerikai vagy brit egyetem)


7 további kurzus The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő