Nemzetközi MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Nemzetközi MBA

Rendezte a No. 1 MBA program a nemzetközi üzleti egy állami egyetem, a Darla Moore Iskola Üzleti Nemzetközi Master of Business Administration (IMBA) széles körben elismert, mint úttörője a nemzetközi üzleti oktatás és az egyik legjobb MBA programok a világon. A premier program, amelyből a világszerte működő vállalatok felveszik legfontosabb tehetségüket, az IMBA több mint 40 éves múlttal rendelkezik a globális üzleti vezetők létrehozásában.

Az IMBA egyesíti azokat a jelölteket, akik a legjobbaknak tekinthetők a területükön, az iparágakban, az akadémiai tudományokban, a közösségekben és az országokban, majd követelik, hogy terjesszék tudásuk, észlelésük és korlátaik határait. A Moore Iskola ahol a legjobbak válnak jobbá. Jobb vezetők, jobb stratégák, jobb globális állampolgárok - a mi MBA jelöltek hajtottak, határozott és fegyelmezett. A diplomások nem csak hatással vannak - szó szerint megváltoztatják a világot.

Legyen a legjobb

Amint a világgazdaság egyre jobban függ egymástól, a vállalatok világszerte olyan stratégiai vezetőket kerestek, akik a világ minden tájáról és régióról legjobbat tudják kihasználni. A Moore School IMBA program kihívja Önt, hogy olyan üzleti vezető legyen - egy többnyelvű, eredményorientált szakember, aki globális szemszögből megérti az információkat, és átalakítja az üzleti gyakorlatokat a jóból a nagy és a legjobbak közé. A diplomások a készségekkel és a know-how-tal járnak, hogy vezető szerepet játszanak a cégeik jövőjének alakításában. Csoportokat vezetnek a távoli leányvállalatoknál, és regionális és globális szinten irányítják a műveleteket. Hatékonyabbak a határokon átnyúló termelési hálózatok kezelésében, mivel országspecifikus marketingkampányokkal rendelkeznek.

A Moore Iskola Nemzetközi MBA szigorú és megkülönböztető program, amely ötvözi az intenzív akadémikusok a premier MBA megszerzése egy további nyelvet egy 4-12 hónapos merülési külföldön. Emellett jelöltjeink egy hat hónapos vállalati tanácsadási projektet töltöttek be tengerentúlon, bizonyítva azt a képességet, hogy az elmélet sikeres megvalósításba kerüljön, és megmutatja agilitásukat saját országukon kívül. Ezeknek az egyedi programfunkcióknak köszönhetően az IMBA diplomások jobban felkészültek arra, hogy megfeleljenek a komplex és folyamatosan fejlődő globális üzleti környezet kihívásainak.

A felvételi kérelem általános személyes és kapcsolattartási információkat, akadémiai és foglalkoztatási információkat, valamint bizonyos szervezetek (azaz az Egyesült Államok fegyveres erői) részvételével kapcsolatos információkat kér. Bár nem minden információ szükséges, javasoljuk, hogy minél több információt szolgáltasson, mivel egyes adatok relevánsak egyes ösztöndíj-lehetőségekhez (pl. A békehadjárókhoz).

Szakmai szakmai tapasztalat

A jelölt munkatapasztalatait alaposan kiértékelik, mivel gyakran nem csak a jelölt tudományos sikerének a prognosztizálása, hanem a pályafutásának perspektívájából is. Ezért szükséges, hogy a jelöltek legalább két vagy több éves teljes munkaidős, posztgraduális, szakmai tapasztalattal rendelkezzenek a program elindulásáig. A kérelmezőnek az online alkalmazás részeként tartalmaznia kell egy önéletrajzot.

Esszék

A kérelemhez egy célmeghatározás (legfeljebb 500 szó) szükséges, amely felvázolja, hogy miért szeretné megszerezni az IMBA fokozatot. Ezen túlmenően rövid kérdésekre is fel kell válaszolni. Szerepelhet egy személyes esszét is, ha meg szeretné osztani a felvételi bizottság további információit a felülvizsgálathoz.

Igazoló dokumentumok

Egyetemi teljesítmény (átirat)

Az akkreditált intézménytől megszerzett alapképzést kell figyelembe venni az IMBA programba való felvételhez. Egy üzleti végzettség nem szükséges. Minden nagyobb jelentkező pályázóit arra ösztönzik alkalmazni, hogy értékeljük a sokszínűséget a kohorszokban.

Minden résztvevő intézményről szóló jegyzőkönyvet be kell nyújtani a Darla Moore Business School-nak a felvételi eljárás részeként. Ezeket a dokumentumokat a Moore School Graduate osztályának kell elküldeni az adott intézmény zárt borítékában. A Moore iskola hozzáférést biztosít a USC diplomások átirataihoz; további lépésekre nincs szükség, ha a University of South Carolina volt az utolsó iskola, ahol részt vett.

Az átlagos egyetemi GPA-tartomány egy amerikai intézmény végzőse esetében 3,0-4,0.

Graduate Admission Test (GMAT vagy GRE)

A pályázóknak érvényes (öt év vagy annál kevesebb) felvételi tesztet kell benyújtaniuk. A kérelmező a következő lehetőségek egyikét adhatja meg:

  • Graduate Management Admissions Test (GMAT) : A GMAT verbális, kvantitatív, írásbeli és analitikus részekből áll. Az IMBA program várható GMAT-átlaga 660-700 (maximális pontszám 800 lehetséges).
  • GRE általános teszt (GRE) : A GRE verbális, kvantitatív és analitikus részekből áll. Az IMBA-program várható átlagának átlaga 315-től 325-ig (340-es maximális pontszám lehetséges) a 2011. augusztus 1-je után végzett vizsgálatoknál és 1350 és 1400 között (maximális pontszám lehetséges 1600).

Ajánlási levél (2 szükséges)

A felvételi felülvizsgálatra ajánlott levél ajánlása. Elfogadható, hogy szakmai vagy akadémiai ajánlólevél is legyen; mindazonáltal arra ösztönözzük a jelölteket, hogy amennyiben lehetséges, nyújtsák be a legfrissebb szakmai referenseket.

Bátorítjuk a ajánlókat, hogy küldje el levelüket az online jelentkezési rendszeren keresztül. A kérelmező elektronikus kérelmet küldhet a kijelölt ajánlattevőnek. Az ajánló ezután képes befejezni a felülvizsgálatot az online rendszeren belül, vagy feltölteni egy mentett dokumentumot.

Angol nyelvvizsga (TOEFL vagy IELTS)

Azon nemzetközi pályázóknak, akik nem rendelkeznek diplomával egy amerikai intézménytől, szintén érvényes (két éves vagy annál kevesebb) tesztpontot kell benyújtaniuk, amely bemutatja az angol nyelvtudásukat. A kérelmező megadhatja az alábbi vizsgálati lehetőségek egyikét:

  • Az angol mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL) : A TOEFL hallgatói, olvasó, beszélő és írásos részei. A minimális pontszám 95 az iBT (Internet-alapú teszt) formátumban.
  • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) : Az IELTS a hallgatás, az olvasás, a beszéd és az írás szakaszaiból áll. A minimális pontszám 7,0 az akadémiai formátumban.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Tovább

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Kevesebb