Nemzetközi Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A ZIBS egy globális és innováció-orientált üzleti iskola, amely kihasználja és támogatja Kína növekvő szerepét az új globális gazdaságban. A ZIBS interdiszciplináris perspektívával fejleszti a vezetõket és a jövõbeni üzleti vezetõket, kultúrák közötti üzleti készségeket építve a folyamatosan változó globális gazdaságban való sikeres fejlődéshez.

Nemzetközi MBA programunk elkötelezett az olyan vezetõ vezetõk számára, akik elképzelhetik és megvalósíthatják az eredeti üzleti koncepciókat. Különböző háttérrel rendelkező tudósok és hallgatók részesülnek az együttműködési tanulási környezetben, a világszínvonalú kutatásból és az üzleti gyakorlatba integrált tudományos elméletekből.

Vállalati támogatás

Zhejiang University International Business School örömmel együttműködik az Ant Financial céggel, a globális vezető technológiai céggel, amelynek székhelye Hangzhou, Zhejiang tartomány.

Az Ant Financial, mint a ZIBS iMBA programjának stratégiai támogatója, hozzáférést biztosít szakértelemhez és vállalati vezetőkhöz, akik segítenek biztosítani a programnak az üzleti közösség igényeihez való igazodását, és egyedi betekintést nyújtanak a technológia fejlődéséhez, amely átalakítja az üzletvitelünket. világszerte. E partnerség révén a teljes munkaidős iMBA formátumba beiratkozott hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy szakmai projektben vegyenek részt a program formális részeként, elmélyítve szakmai tapasztalataikat.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Programszerkezet

A ZIBS-nál globális jövőképgel, társadalmi felelősségvállalással és innovatív vállalkozói készséggel ápoljuk a vezetőket és jövőbeli vezetőket. A program biztosítja, hogy a hallgatók szilárd alapelméleteket, hatékony vezetést, interdiszciplináris jövőképeket és kultúrák közötti üzleti készségeket győzzenek, amelyek felkészítik őket az egyre összetettebb üzleti környezet kihívásainak való megfelelésre.

Az iMBA programot két különböző formátumban kínálják:

Formátum Nyelv tartam Vállalaton belüli tapasztalatok Elhelyezkedés Idő
Részmunkaidős (kínai és nemzetközi hallgatók számára) Főként angol nyelven, kétnyelvű utasításokkal kiegészítve 2,5 év Egyéni szakmai projektek Haining Nemzetközi Campus Sanghajba és Hangzhouba Havonta kétszer hétvégén (péntek-vasárnap)
Teljes munkaidős (csak nemzetközi hallgatók számára) angol 2 év Vállalati tapasztalat a program befejezése után. Haining Nemzetközi Campus Sanghajba és Hangzhouba Intenzív modulok minden héten

Az iMBA program végzősei megkapják a Zhejiangi Egyetem üzleti adminisztrációjának Master diplomáját.

Program Outline

A ZIBS által kiválasztott és ellenőrzött kurzus-sorozatok online elérhetők. A hivatalos tantervet vendég előadások és webináriumok egészítik ki, amelyek további betekintést nyújtanak a jelenlegi üzleti trendekbe és a bevált gyakorlatokba. A részidős és a nappali tagozatos formátumok esetében a tanterv három fő tantárgy elemből áll: a szükséges kurzusok, az alaptantárgyak és a választani lehetőségek.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

A program kiemeli

Határokon átnyúló oktatás

Együttműködve a Kínán kívüli felső egyetemekkel, a program globális tantermi lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rövid kurzusokat vagy előadásokat vegyenek tengerentúlon, hogy fejlesszék képességüket az üzleti kérdések és kihívások nemzetközi szempontból történő elemzésére.

Nemzetközi Kar

A kortárs egyetemekkel való globális együttműködés révén a ZIBS vezető globális tanárokat, tudósokat és iparági szakértőket hoz az osztályba, hogy létrehozzon egy valóban nemzetközi karot, amely ötvözi az elméletet és a gyakorlatot.

Vállalati kapcsolatok

Annak biztosítása érdekében, hogy az iMBA tanfolyamok megfeleljenek a kihívásoknak, amelyekkel szembe kell nézni a mai egyre összetettebb üzleti környezetben, a vállalati támogatás lehetőséget kínál a gyakorlati csere lehetőségeire a területük szakembereivel és szakértőivel. Az Ant Financial-szel folytatott partnerség a ZIBS-nek és hallgatóinak mély hozzáférést biztosít a jelenlegi gyakorlatokhoz. Ezenkívül az iparág vendégeltjeit gyakran meghívják a campusba megbeszélésekre és cserére.

Nemzetközi hallgatói környezet

Az iMBA program egyedülálló környezetet biztosít a hallgatók számára, hogy tanuljanak egymástól. Az osztályon belüli és az osztály utáni tevékenységek révén a hallgatóknak lehetősége nyílik kultúrák közötti kommunikációs készségeik fejlesztésére, saját nemzetközi kapcsolataik megteremtésére és a lehetséges együttműködési lehetőségek feltárására. A Nemzetközi Campus ideális környezetet biztosít a globális kapcsolat kialakításához.

Cégközi tapasztalat

A program aktívan támogatja a gyakorlati együttműködést a legjobb hazai és nemzetközi cégekkel. Arra ösztönzi a hallgatókat, hogy bővítsék szakmai lehetőségeiket, és alkalmazzák MBA tanulásaikat valós, gyakorlati helyzetekben.

Nyelvi tanfolyamok (nem anyanyelvűek számára)

A részmunkaidős iMBA formátum angol nyelvű képzési lehetőségeket kínál, amelyek segítenek a hallgatóknak jobban elsajátítani a program tartalmát, elképzeléseiket kifejezni és véleménycserét folytatni angolul, és teljes mértékben kihasználni a nemzetközi kétnyelvű oktatási kurzusok előnyeit. A teljes munkaidős iMBA formátum kínai képzési lehetőségeket kínál, amelyek segítenek a hallgatók teljes mértékben kihasználni kínai tapasztalataikat és lehetőségeiket.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

Felvételi információk: Külföldi pályázók

Alkalmazási képesítés

 • Rendeljen diplomát vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalatot
 • Legalább 2 éves munkatapasztalat
 • Nincs szükség a kínai nyelvre

Jelentkezési folyamat és szükséges dokumentumok

 • Jelentkezzen online
 • Küldje el a következő igazoló dokumentumokat postai úton (* az MBA pályázathoz benyújtott dokumentumok nem kerülnek visszaadásra)
  • Aláírt jelentkezési lap fényképpel (fehér háttér, 35 mm x 45 mm méret)
  • Érvényes útlevél másolata (fényképoldal)
  • A legmagasabb fokozat eredeti vagy közjegyző által hitelesített másolata
  • Minden megszerzett fokozat hivatalos átiratai
  • Hivatalos TOEFL vagy IELTS pontszámjelentés (ha van) (GRE megyei kód: 4741 / TOEFL C603 megyei kód)
  • GMAT eredményjelentés (ha rendelkezésre áll)
  • Munka tapasztalat és munkaköri leírás
  • Személyes nyilatkozat (legalább 1500 szó) angol vagy kínai nyelven
  • Teljes önéletrajz és két referencialevél a játékvezetők aláírásával és elérhetőségével (egy tudományos és egy szakember)
  • A jelentkezési díj átutalása (RMB 800)
 • Interjúk: A ZIBS iMBA Felvételi Iroda kiválasztja a pályázókat és meghatározza, ki kerül interjúba. Az interjúkat személyesen vagy videokonferencia útján tartják.
 • Vegye fel a kapcsolatot a ZIBS munkatársaival, mielőtt online jelentkezne, és segítünk minden segítségre.
 • Az összes pályázati dokumentum puha példányát el kell küldeni a zibs-imba@intl.zju.edu.cn e-mail címre
 • A nyomtatott példányokat a következő címre kell küldeni:
  • iMBA Program Team, Rm. 405, Művészeti és tudományos épület, Zhejiang University International Business School .
  • 718 East Haizhou Road, Haining, Zhejiang Province, Kína 314400,
  • +86 571 87572607/2601/2711

A ZIBS első évi hallgatói ösztöndíja: 20000-40000 RMB)

A ZIBS első évi hallgatói ösztöndíját azért hozták létre, hogy jutalmazza a kiemelkedő globális vezetési potenciállal rendelkezőket. A program nyitva áll minden elsőéves nemzetközi hallgató számára.

Az ösztöndíjat havonta folyósítási támogatásként folyósítják a hallgatók, a hallgatói regisztrációt követő egy hónapon belül. Az ösztöndíjat egy tanév (10 hónap) időtartamára folyósítják. A hallgatóknak azonban a regisztrációkor teljes összegben fizetniük kell a tandíjat.

Alkalmazási irányelvek

 1. Töltse ki a ZIBS első évi ösztöndíj jelentkezési lapját.
 2. Küldje el jelentkezési csomagjának egy példányát, amely tartalmazza a jelentkezési dokumentumokat és a ZIBS első évi ösztöndíj-jelentkezési űrlapját a zibs-imba@intl.zju.edu.cn címre.
 3. Küldje el jelentkezési lapjának nyomtatott példányát a fentiek szerint az alábbi címre: iMBA Program Team, Rm. 405, Művészeti és Tudományos épület, Zhejiang University International Business School , 718 East Haizhou Road, Haining, Zhejiang Province, Kína 314400 +86 571 87572607/2601/2711

Értékelési szempontok

Az ösztöndíj-ajánlatot a pályázó alapján határozzák meg: Tudományos háttér (70%) + Interjúteljesítmény (30%)

Az eredményt június végére teszik közzé, valamint a felvételi levél előírja.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the ... Tovább

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the East. With a legacy of academic excellence, innovation, and entrepreneurship from China, ZIBS embraces and embodies the future. The business school prepares responsible and aspiring leaders, and the ecosystem it serves, to face the challenges of an increasingly complex global business environment. By connecting people and ideas, ZIBS shapes the future of business in the new global economic era. Kevesebb