Nemzetközi Részidős MBA

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Főbb részletek

  • Kezdés dátuma: október
  • Formátum: Részmunkaidős
  • Időtartam: 20 hónap
  • Tanítási nyelv: angol
  • Helyszín: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milánó, Olaszország) + 2 nemzetközi hét és nemzetközi cserelehetőségek.
  • Szükséges képesítés: Legalább 3 éves szakmai tapasztalat, ideális esetben nemzetközi környezetben.
  • Hozzájárulások és alacsony kamatozású hitelek állnak rendelkezésre

Tanfolyam

A Nemzetközi Részmunkaidős MBA a MIP Politecnico di Milano programja olyan tehetséges szakemberek számára készült, akik felső vezetői készségeket szeretnének megszerezni karrierjük megszakítása nélkül.

Ez a program tehetséges és ambiciózus fiatal szakembereket keres, akik elkötelezettek amellett, hogy megtanulják teljes potenciáljuk kiaknázását és ambícióik megvalósítását. A tanfolyam részidős hétvégi formátumban kerül megrendezésre. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy munkájuk megszakítása nélkül nemzetközileg elismert képesítést - MBA-t szerezzenek.

20 hónapig tart, az órákat minden hónapban egy hétvégén tartják (pénteken és szombaton), és 3 teljes heti foglalkozás integrálja őket. A személyes tanórákat az MIP által a MICROSOFT technológiára fejlesztett innovatív digitális tanulási platformon keresztül nyújtott multimédiás tartalommal kombinálják.

A hallgatók olyan nemzetközi vállalatoknak lesznek kitéve, mint a Microsoft, a Siemens, a Whirlpool, a Nestlé, a Moleskine és a Sandoz, ha közvetlenül meglátogatják a telephelyüket, vagy megbeszélést folytatnak a vezetőkkel a MIP óráin. Az összes MIP tartott órát rögzítjük, így a hallgatók bármikor felzárkózhatnak a tartalommal, és a hallgatók az órák akár 30% -át streamingen vehetik igénybe.

Az alkalmazások már nyitottak, kérjük, olvassa el a www.som.polimi.it/intptmba oldalt .

További információért és segítségért kérjük, írjon az imbapt @ MIP .polimi.it címre

Utoljára frissítve jan. 2021

Az iskoláról

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Tovább

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Kevesebb
Milánó , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Brüsszel , Glasgow , Peking , München , Milánó + 11 Több Kevesebb