Nemzetközi Teljes Munkaidős MBA - 12 hónap

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Miért a Rotterdam MBA?

Hagyja a holland gondolkodást a karriered felé.

Nemzetközi MBA- junk több mint egy új vonalat ad az önéletrajzának. Profi útlevelet biztosít a kívánt karrierhez, bárhol a világon.

A sikeres üzleti tevékenység többet vesz igénybe, mint tudni a tényeket. Globális perspektívát, innovatív megközelítést, kritikai elgondolást, valamint az együttműködésre és a fenntarthatóságra összpontosít. Az RSM-nél mindegyik osztályt ezekkel az értékekkel szem előtt tartva tervezzük.

Ez a holland üzleti tevékenység. Ez megtartotta karunkat és MBA diplomásainkat a tendenciák, a piacok eltolódása és az üzleti táj előtt évtizedekig. És továbbra is személyes és szakmai sikert hajt végre Európában és a világ minden táján.

Állandóan Európa legmagasabb rangú üzleti iskolái közé tartoznak, de nem fogod találni, hogy sokat dicsekedhetünk vele. Ez egy másik holland érték-alázatosság. És tudjuk, hogy hallgatóink, karunk és öregdiákok sikere elég hangosan beszél.

126801_StudentsMBA20183.jpg

Megközelítésünk négy területre összpontosít

Változatos beállításunk globális gondolkodást kínál Önnek

Tudjon meg többet a világ minden tájáról azáltal, hogy közvetlenül mellé ül az osztályban. Az RSM-nél MBA hallgatóink 97% -a nemzetközi, tehát minden nap szorosan együttműködik a különféle háttérrel rendelkező emberekkel.

Szakmai erőforrásaink elősegítik a karrierjét

Komolyan vesszük a karriertervezést. Az RSM személyes tanácsadást, mentorálást és hálózatépítést kínál az MBA tapasztalatai során. Tehát miközben az üzleti elvek elsajátításán dolgozunk, arra koncentrálunk, hogy segítsen megtalálni a következő lépést.

Forradalmi megközelítésünk kivételes ügyvezetővé tesz

Fedezze fel a legújabb üzleti betekintést az őket előállító vezető elmékből. Ezután fejleszti a képességét, hogy bármilyen helyzetben hatékonyan vezessen. Személyes Vezetői Fejlesztési Programunk (PLD), amely motiválja másokot - és ami még fontosabb, mi motiválja Önt mint egyént -, hogy megtanulja, hogyan kell jobban kezelni őket.

Fenntartható gondolkodásmódunk előrelép a globális gazdaság előtt

A legjobb vezetők olyan lépéseket tesznek, amelyek egyszerre segítik az üzleti tevékenységet, a társadalmat és a környezetet. Ez egy nehéz feladat, de a mi MBA diplomások a kihívásig. A fenntartható üzletet hangsúlyozzuk megközelítésünkben, és etikus vezetőket állítunk elő a folyamat során.

A vállalkozói megközelítés az ötleteit innovációvá változtatja

Mint MBA résztvevő, közvetlen hozzáférést biztosít a Rotterdam Tudományos Torony Erasmus Vállalkozói Központjának tudásához és hálózatához, amely több mint 50 innovatív cég otthona. Itt a Központ segíti az induló vállalkozásokat, a kkv-kat és a vállalatokat, valamint a vállalkozói eseményeket.

Ha karrierjét a következő szintre kívánja vinni, menjen Rotterdamba. Tudja meg, hogy a holland gondolkodás tovább fogja vezetni a karrierjét, mint amit valaha elképzeltél.

126808_CAP_0826_resized.jpg

Tanterv és oktatás

 • 1. időtartam: január - március
  A menedzsment alapjai
 • 2. időtartam: április - június közepe
  A menedzsment gyakorlata
 • 3. időtartam: június közepe - augusztus
  Speciális karrier lehetőségek
 • 4. időtartam: szeptember - december
  MBA választani és a nemzetközi lehetőségeket

Karriered

Az RSM nagy megtérülést jelent.

Mindannyian beszélünk a nyelvről, szóval beszéljünk az üzletről. Diákként a teljes idejű Rotterdam MBA-ba befektetett idő és források a karrierje során visszatérést eredményeznek.

Az RSM-nél fáradhatatlanul dolgozunk annak érdekében, hogy minden hallgató sikeres legyen az érettségi után. Az egyikért befektetünk benned és az utazásodban. Minél jobb a világon, annál erősebb vagyunk, mint egy profi közösség.

Ez egy egyszerű előfeltétel: álommunkánk felállít téged a földedre.

Találja meg az utat. Kezdje a központból.

A Karrierfejlesztési Központ (CDC) a karrier-szolgáltatások fő célja. Rendezzen egy találkozót, és képzett edzőink megismerhetik Önt és céljaitokat - milyen munkát szeretne élni, hol élni szeretne, milyen munkakultúra illik a legjobban és még sok más.

Fedezze fel az RSM különbséget.

Miután azonosítottad a céljaidat, létrehozzunk egy cselekvési tervet, amely segít abban, hogy odaérj. Útközben számos karrierforráshoz férhet hozzá. Brush fel az interjú technikákat, javítja a prezentációs készségeket és megtanulja a legjobb gyakorlatokat a szakmai hálózat kiépítéséhez.

Egy nagy üzleti iskola keményen dolgozzon a karrierlehetőségeinek javítása érdekében. Rotterdamban pontosan ezt csináljuk mindegyik diákunk számára.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Kevesebb

Akkreditáció