Miért a Rotterdam MBA?

Hagyja a holland gondolkodást a karriered felé.

Nemzetközi MBA- junk több mint egy új vonalat ad az önéletrajzának. Profi útlevelet biztosít a kívánt karrierhez, bárhol a világon.

A sikeres üzleti tevékenység többet vesz igénybe, mint tudni a tényeket. Globális perspektívát, innovatív megközelítést, kritikai elgondolást, valamint az együttműködésre és a fenntarthatóságra összpontosít. Az RSM-nél mindegyik osztályt ezekkel az értékekkel szem előtt tartva tervezzük.

Ez a holland üzleti tevékenység. Ez megtartotta karunkat és MBA diplomásainkat a tendenciák, a piacok eltolódása és az üzleti táj előtt évtizedekig. És továbbra is személyes és szakmai sikert hajt végre Európában és a világ minden táján.

Állandóan Európa legmagasabb rangú üzleti iskolái közé tartoznak, de nem fogod találni, hogy sokat dicsekedhetünk vele. Ez egy másik holland érték-alázatosság. És tudjuk, hogy hallgatóink, karunk és öregdiákok sikere elég hangosan beszél.

18626_IMG_0011.jpg

A megközelítés négy területre összpontosít:

Különböző környezetünk globális gondolkodást biztosít.

Ismerje meg a világ minden tájáról érkező embereket, ha rájuk ül az osztályban. Az RSM-nél MBA hallgatóink 97 százaléka nemzetközi, így minden nap szorosan együttműködik a különböző háttérrel rendelkező emberekkel.

Szakmai erőforrásaink előremozdítják karrierjét.

Komolyan vesszük a karriertervezést. Az RSM személyes tanácsadást, mentorálást és hálózatépítést kínál az MBA tapasztalatai során. Tehát miközben az üzleti elvek elsajátításán dolgozunk, arra koncentrálunk, hogy segítsen megtalálni a következő lépést.

Forradalmi megközelítésünk kivételes végrehajtást tesz lehetővé.

Fedezze fel a legfrissebb üzleti felismeréseket a vezető elmékből. Ezután gyengítheti azt a képességét, hogy hatékonyan vezethessen bármilyen helyzetben. Személyes Vezetői Fejlesztési Programunk (PLD), ami mások motivációját - és még ennél is fontosabbá teszi - egyéni motivációra ösztönöz, hogy megtanuljuk, hogyan kezeljük őket jobban.

Fenntartható gondolkodásunk a világgazdaság előtt áll.

A legjobb vezetők olyan lépéseket tesznek, amelyek egyszerre segítik az üzleti tevékenységet, a társadalmat és a környezetet. Ez egy nehéz feladat, de a mi MBA diplomások a kihívásig. A fenntartható üzletet hangsúlyozzuk megközelítésünkben, és etikus vezetőket állítunk elő a folyamat során.

A vállalkozói megközelítés az ötleteit innovációvá változtatja

Mint MBA résztvevő, közvetlen hozzáférést biztosít a Rotterdam Tudományos Torony Erasmus Vállalkozói Központjának tudásához és hálózatához, amely több mint 50 innovatív cég otthona. Itt a Központ segíti az induló vállalkozásokat, a kkv-kat és a vállalatokat, valamint a vállalkozói eseményeket.

Ha karrierjét a következő szintre kívánja vinni, menjen Rotterdamba. Tudja meg, hogy a holland gondolkodás tovább fogja vezetni a karrierjét, mint amit valaha elképzeltél.

18627_IMG_0435.jpg

Tanterv

1. feltétel: január-március

A menedzsment alapjai

2. feltétel: április - június közepéig

A vezetés gyakorlata

3. ciklus: június közepétől augusztusig

Haladó karrierlehetőségek

4. feltétel: szeptember-december

MBA választani és nemzetközi lehetőségek

Karriered

Az RSM nagy megtérülést jelent.

Mindannyian beszélünk a nyelvről, szóval beszéljünk az üzletről. Diákként a teljes idejű Rotterdam MBA-ba befektetett idő és források a karrierje során visszatérést eredményeznek.

Az RSM-nél fáradhatatlanul dolgozunk annak érdekében, hogy minden hallgató sikeres legyen az érettségi után. Az egyikért befektetünk benned és az utazásodban. Minél jobb a világon, annál erősebb vagyunk, mint egy profi közösség.

Ez egy egyszerű előfeltétel: álommunkánk felállít téged a földedre.

Keresse meg az utat. Kezdje a közepén.

A Karrierfejlesztési Központ (CDC) a karrier-szolgáltatások fő célja. Rendezzen egy találkozót, és képzett edzőink megismerhetik Önt és céljaitokat - milyen munkát szeretne élni, hol élni szeretne, milyen munkakultúra illik a legjobban és még sok más.

Fedezze fel az RSM különbséget.

Miután azonosítottad a céljaidat, létrehozzunk egy cselekvési tervet, amely segít abban, hogy odaérj. Útközben számos karrierforráshoz férhet hozzá. Brush fel az interjú technikákat, javítja a prezentációs készségeket és megtanulja a legjobb gyakorlatokat a szakmai hálózat kiépítéséhez.

Egy nagy üzleti iskola keményen dolgozzon a karrierlehetőségeinek javítása érdekében. Rotterdamban pontosan ezt csináljuk mindegyik diákunk számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Rotterdam School of Management | Erasmus University

2 további kurzus Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Utoljára frissítve Február 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
jan. 2021
Duration
1 Év
Nappali
Price
52,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2021
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2021

Location
Jelentkezési határidő
End Date