Nemzetközi Teljes Munkaidős MBA - 12 hónap

Rotterdam School of Management | Erasmus University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nemzetközi Teljes Munkaidős MBA - 12 hónap

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Miért a Rotterdam MBA?

Hagyja a holland gondolkodást a karriered felé.

Nemzetközi MBA- junk több mint egy új vonalat ad az önéletrajzának. Profi útlevelet biztosít a kívánt karrierhez, bárhol a világon.

A sikeres üzleti tevékenység többet vesz igénybe, mint tudni a tényeket. Globális perspektívát, innovatív megközelítést, kritikai elgondolást, valamint az együttműködésre és a fenntarthatóságra összpontosít. Az RSM-nél mindegyik osztályt ezekkel az értékekkel szem előtt tartva tervezzük.

Ez a holland üzleti tevékenység. Ez megtartotta karunkat és MBA diplomásainkat a tendenciák, a piacok eltolódása és az üzleti táj előtt évtizedekig. És továbbra is személyes és szakmai sikert hajt végre Európában és a világ minden táján.

Állandóan Európa legmagasabb rangú üzleti iskolái közé tartoznak, de nem fogod találni, hogy sokat dicsekedhetünk vele. Ez egy másik holland érték-alázatosság. És tudjuk, hogy hallgatóink, karunk és öregdiákok sikere elég hangosan beszél.

A megközelítés négy területre összpontosít:

Különböző környezetünk globális gondolkodást biztosít.

Ismerje meg a világ minden tájáról érkező embereket, ha rájuk ül az osztályban. Az RSM-nél MBA hallgatóink 97 százaléka nemzetközi, így minden nap szorosan együttműködik a különböző háttérrel rendelkező emberekkel.

Szakmai erőforrásaink előremozdítják karrierjét.

Komolyan vesszük a karriertervezést. Az RSM személyes tanácsadást, mentorálást és hálózatépítést kínál az MBA tapasztalatai során. Tehát miközben az üzleti elvek elsajátításán dolgozunk, arra koncentrálunk, hogy segítsen megtalálni a következő lépést.

Forradalmi megközelítésünk kivételes végrehajtást tesz lehetővé.

Fedezze fel a legfrissebb üzleti felismeréseket a vezető elmékből. Ezután gyengítheti azt a képességét, hogy hatékonyan vezethessen bármilyen helyzetben. Személyes Vezetői Fejlesztési Programunk (PLD), ami mások motivációját - és még ennél is fontosabbá teszi - egyéni motivációra ösztönöz, hogy megtanuljuk, hogyan kezeljük őket jobban.

Fenntartható gondolkodásunk a világgazdaság előtt áll.

A legjobb vezetők olyan lépéseket tesznek, amelyek egyszerre segítik az üzleti tevékenységet, a társadalmat és a környezetet. Ez egy nehéz feladat, de a mi MBA diplomások a kihívásig. A fenntartható üzletet hangsúlyozzuk megközelítésünkben, és etikus vezetőket állítunk elő a folyamat során.

A vállalkozói megközelítés az ötleteit innovációvá változtatja

Mint MBA résztvevő, közvetlen hozzáférést biztosít a Rotterdam Tudományos Torony Erasmus Vállalkozói Központjának tudásához és hálózatához, amely több mint 50 innovatív cég otthona. Itt a Központ segíti az induló vállalkozásokat, a kkv-kat és a vállalatokat, valamint a vállalkozói eseményeket.

Ha karrierjét a következő szintre kívánja vinni, menjen Rotterdamba. Tudja meg, hogy a holland gondolkodás tovább fogja vezetni a karrierjét, mint amit valaha elképzeltél.

Tanterv

1. feltétel: január-március

A menedzsment alapjai

2. feltétel: április - június közepéig

A vezetés gyakorlata

3. ciklus: június közepétől augusztusig

Haladó karrierlehetőségek

4. feltétel: szeptember-december

MBA választani és nemzetközi lehetőségek

Karriered

Az RSM nagy megtérülést jelent.

Mindannyian beszélünk a nyelvről, szóval beszéljünk az üzletről. Diákként a teljes idejű Rotterdam MBA-ba befektetett idő és források a karrierje során visszatérést eredményeznek.

Az RSM-nél fáradhatatlanul dolgozunk annak érdekében, hogy minden hallgató sikeres legyen az érettségi után. Az egyikért befektetünk benned és az utazásodban. Minél jobb a világon, annál erősebb vagyunk, mint egy profi közösség.

Ez egy egyszerű előfeltétel: álommunkánk felállít téged a földedre.

Keresse meg az utat. Kezdje a közepén.

A Karrierfejlesztési Központ (CDC) a karrier-szolgáltatások fő célja. Rendezzen egy találkozót, és képzett edzőink megismerhetik Önt és céljaitokat - milyen munkát szeretne élni, hol élni szeretne, milyen munkakultúra illik a legjobban és még sok más.

Fedezze fel az RSM különbséget.

Miután azonosítottad a céljaidat, létrehozzunk egy cselekvési tervet, amely segít abban, hogy odaérj. Útközben számos karrierforráshoz férhet hozzá. Brush fel az interjú technikákat, javítja a prezentációs készségeket és megtanulja a legjobb gyakorlatokat a szakmai hálózat kiépítéséhez.

Egy nagy üzleti iskola keményen dolgozzon a karrierlehetőségeinek javítása érdekében. Rotterdamban pontosan ezt csináljuk mindegyik diákunk számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 13, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Locations
Hollandia - Rotterdam, South Holland
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hollandia - Rotterdam, South Holland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt