Nemzetközi végrehajtó mba - közigazgatás

SMBS - University of Salzburg Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nemzetközi végrehajtó mba - közigazgatás

SMBS - University of Salzburg Business School

Nemzetközi Executive MBA - Közigazgatás

Szolgáltatási menedzsment program az állami menedzsment számára

Az MBA közgazdász tanulmányi program felajánlja a felsőoktatás vezető közönség számára, hogy kivételes és egyedi a német nyelvű országokban. A FIBAA által akkreditált egyetemi kurzust a Salzburgi Egyetemen, Németország, Ausztria, Washington DC és Brüsszel kiváló oktatóival közösen tartják. A "Master of Business Administration" diplomát ítélik oda a kurzus befejezésekor.

A közigazgatásnak folyamatos modernizációs folyamatoknak kell alávetniük, amelyek radikális változásokat vonnak maguk után. Ezek a változások a vezetők és a menedzsment munkatársainak magasabb szintű kompetenciát követelnek a közigazgatás területén.

Az MBA program célja, hogy friss irányítási kompetenciákat és menedzsment eszközöket közvetítsen a közigazgatási terület jelenlegi kihívásainak kezelésében. Ezzel a "közigazgatás" kulcsfontosságú kifejezéssel jutunk el, amely leírja a komplex szervezetek irányítását és az ebből eredő problémákat. Az MBA Public Management optimálisan létrehozza a stratégiai kapcsolatot a vezetés és a közigazgatás területei között, amelyek mind a közfeladatok kezeléséhez szükségesek, mind a gazdasági szempontok figyelembevétele mellett.


helyszínek

Az MBA program Salzburgban, valamint más nemzetközi helyszíneken zajlik: Brüsszel, Toronto, Washington DC és Bécs. Az egyedülálló helyszínek kiváló infrastruktúrát kínálnak a korszerűen tervezett oktatási létesítményekkel. Ezek egy nemzetközileg orientált koncepció részét képezik.

Célcsoportok

Az MBA közigazgatás célja az állami irányítás különböző területeiről, valamint a félig állami vállalatoktól és intézményektől származó emberek számára.


Posztgraduális továbbképzési programként az MBA program célja:

  • Vezetők
  • Junior személyzet
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
15,650 EUR
€ 15.650, - (pl. PG + VG € 1.950, -)
Locations
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt