Nemzetközi végrehajtó mba - projekt és folyamatmenedzsment

SMBS - University of Salzburg Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nemzetközi végrehajtó mba - projekt és folyamatmenedzsment

SMBS - University of Salzburg Business School

Nyelv: 80% német, 20% angol

Nemzetközi Executive MBA - Projekt és folyamat menedzsment

Egyedi képzési program a projekt- és folyamatkezelők számára

Az "Executive MBA projekt és folyamat menedzsment" jelenleg a legmagasabb szintű képzési program a projekt és folyamat menedzsment területén. Ez a tanulmányi program, amely Európában egyedülálló, egyesíti a magasan képzett vezetői alapképzést az általános vezetői know-how-val, és a projekt és a folyamatirányítás területére összpontosít.

Célunk az irányítási tartalom erős tudományos alapokkal való átadása, különös figyelmet fordítva a gyakorlat orientációjára. Az MBA stratégiai-vállalkozói megközelítéssel foglalkozik a vezetés, a pénzügyek, a kontrolling és a jog központi kihívásával. Ezek a készségek lehetővé teszik számodra, hogy versenyképes módon és sikeresen megfeleljen a jelenlegi nemzetközi gazdasági kihívásoknak egy egyre összetettebb környezetben. A gyakorlatorientált modulok megfelelnek a gazdaság és az akadémia legszigorúbb követelményeinek. Ez a projekt és folyamat menedzsment megfelelő képzését eredményezi, amely központi feladat lett.

Helyszínek

Az MBA program három nemzetközi helyszínen működik: Salzburg, Marburg / Frankfurt, St. Gallen, Washington és Toronto. Ezek az egyedi helyszínek nagyszerű infrastruktúrát kínálnak a modern tanteremben. Ezek egy nemzetközileg orientált koncepció részét képezik.

Célcsoportok

  • Vállalkozók, vezetők és fiatal vezetők
  • Olyan emberek, akik a projekt és / vagy a folyamatirányítás területén látják munkájuk jövőjét, és akik az MBA-PPM kínálta tudásátadáson keresztül szeretnének felkészülni a nemzetközi kihívásokra
  • A megfelelő mezők és a tudományágak alumíniumai, akik további minőségi képzésre vágynak a projekt- és folyamatmenedzsment területén.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
17,650 EUR
€ 17.650, - (pl. PG + VG € 1.950, -)
Locations
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt