Nemzetközi Executive MBA - Egészségügyi Menedzsment

Egészségügyi ágazat vezetői képzése

Ez a tanulmányi program célja, hogy a menedzsment képzést az egészségügyi szektorban tudományos alapon továbbítsa. Ez magában foglalja az egészségügyi piac, az analitikus készségek, a szociális kompetenciák, a kontrolling, a marketing, a stratégiai és operatív egészségügyi ellátás igazgatásának, az egészségügyi rendszerek összehasonlításának és a további témák megértését.

Az MBA tanulmányi program fontos célja az állami és magán egészségügyi intézmények vezetőinek, valamint a gyógyszeripari és orvosi-műszaki ágazat vezetői kompetenciájának javítása. Célja továbbá, hogy támogassa a felsővezetőket a döntéshozatali szerepkörökben.

MBA Egészségügyi Menedzsment nemzetközi:

  • nemzetközi tanfolyamhelyiségek
  • nemzetközileg elismert előadók
  • nemzetközi tanfolyam résztvevői
  • nemzetközileg releváns kérdések

Helyszínek

Az MBA tanulmányi program három nemzetközi helyszínen zajlik: Salzburg, Marburg, Trier és Toronto. Ezek az egyedülálló helyszínek kiváló infrastruktúrát kínálnak a modern tanteremben. Ezek egy nemzetközileg orientált koncepció részét képezik. Hét modul van németül, a Toronto modulot angolul tanítják.

Célcsoportok

  • Orvosok a menedzsment kompetenciáját keresik
    Az egészségügyi ágazatban, a gyógyszeriparban vagy az orvosi-műszaki területen dolgozók vagy
  • olyan emberek, akik ezen a területen kívánnak dolgozni, vagy arra törekednek, hogy az MBA-HCM programban kínált tudásátadáson keresztül vezető pozícióba kerüljenek
  • A megfelelő szakterületek és tanulmányi ágak (vagy hasonló képesítés) alumíniumai, amelyek magas színvonalú továbbképzést kívánnak elérni az egészségügyi szektorban

Pályázati követelmények

Akadémiai oklevéllel, amely képes az egészségügyi intézményben elhelyezkedő, szakmaközi tevékenységre, VAGY akadémiai fokozattal összevethető képesítés (pl. Legalább 5 éves tapasztalat az egészségügyben felelős, vezető pozícióban).

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus SMBS - University of Salzburg Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
15,650 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date