Nemzetközi vezetői nemzetközi - nemzetközi vezetés

SMBS - University of Salzburg Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nemzetközi vezetői nemzetközi - nemzetközi vezetés

SMBS - University of Salzburg Business School

Nemzetközi Executive MBA - Nemzetközi Menedzsment

A Nemzetközi Executive MBA - Nemzetközi Menedzsment közvetíti egy akadémiai alapítvány, az elemzési készségek és a döntéshozatali kompetencia szükséges sikeres karrier az általános menedzsment.

Az "Executive MBA általános menedzsment" program célja, hogy felkészítse a leendő vezetőket a szerepükre, mint döntéshozók. Ez az MBA program ezért olyan vezetőkre is irányul, akik új módszerekkel és ötletekkel kívánják növelni képességeiket. A résztvevőknek meg kell tanulniuk, hogyan érhető el a tudás és a készségek, amelyek segítenek nekik sikeresen vállalni a vezetői felelősséget a specializáció, a globalizáció, a költségorientált növekedés, valamint az etikai és erkölcsi felelősség összefüggésében. Ezen túlmenően a kompetencia, a kompetencia, a tudás és a készségek dinamikus összpontosítására kerül sor annak érdekében, hogy hatékonyan alkalmazzák a stratégiákat a gyakorlatban.

Helyszínek


Az MBA tanulmányi program három kontinensen zajlik 7 különböző országban: Ausztria, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, USA, Kína és Thaiföld. Az egyedülálló helyszínek kiváló infrastruktúrát kínálnak a modern tanteremben. Ezek egy nemzetközileg orientált koncepció részét képezik.

Célcsoportok


A kurzus különösen azokra a személyekre irányul, akik vagy már vezető pozícióban vannak az Általános menedzsmentben, vagy akiket az egyikre kijelöltek.

- Vállalkozók, vezetők és Junior vezetők

- Azok, akik látják jövőbeni pályafutását az általános menedzsmentben, és akik az MBA-GM programban kínált tudásátadáson keresztül szeretnének maguknak megfelelni a nemzetközi kihívásoknak

- A nem-akadémiai területek és tanulmányi területek alumíniumai, akik magas színvonalú továbbképzést szereznek az általános menedzsmentben

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
25,650 EUR
€ 25.650, - (pl. PG + VG € 1.950, -)
Locations
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt