Business

Miért The Lisbon MBA Nemzetközi?

The Lisbon MBA International egy 1 éves teljes munkaidős program, amely a mai globális üzleti világ számára szükséges vezetői kompetenciákat biztosítja.

Semmi sem változik gyorsabban, mint maga a változás. Ez azt jelenti, hogy a vezetőknek fel kell készülniük arra, hogy különböző változásokra reagáljanak, különböző ütemben.

A mai problémák eltérnek attól, amit tegnap megpróbáltak megoldani, és a megoldások is! Szüksége lesz a különböző készségek halmazának irányítására és egyesítésére, hogy kreatív és alkalmazkodó legyen. Röviden, holisztikus üzleti oktatásra lesz szükséged, ahol képes lesz a kognitív, végrehajtási és érzelmi készségek fejlesztésére.

Számos oka van annak, hogy fontolja meg The Lisbon MBA :

KÖZÖS DEGREE CATOLICA

The Lisbon MBA közös vállalkozás a két legjobb üzleti iskola között Portugáliában - Católica-Lisszabonban és a Nova SBE-ben. Mindkét iskolát a 30. legjobb európai alt = "Business School" szerint tartották a Financial Times 2018-as rangsorban. Miután végzett, a diákjaink MBA diplomát kapnak mindkét iskolából, és lehetőségük van arra, hogy mesterképzést kapjanak az alt = "Business Administrationban" .

PARTNERSÉG MIT SLOAN:

Vegyünk osztályokat és dolgozzon ki új hálózatokat az MIT Sloan School of Management-ben egy 1 hónapos Bostonba való bemerítés során. Önnek hozzáférése lesz a MIT professzoraihoz, a gazdag könyvtárakhoz és a tanulási központokhoz, miközben olyan kurzusokat folytat, amelyek a menedzsment globális kérdéseire koncentrálnak. Ezen túlmenően az MIT Kar tanítványai meglátogatják egyetemünket, hogy speciális tanfolyamokat és műhelyeket tanítsanak. A diploma megszerzése után a diákok hozzáférhetnek az MIT Affiliate Státuszhoz.

TEVÉKENYSÉG:

Miután az MBA alaptanfolyamokat, töltse ki a 2 hónapos akció tanulási időszakot, amely megfelel a karrierbeli törekvéseinek Portugáliában vagy külföldön. Jelentkezhet be egy nyári projektre egy cégnél, részt vehet egy tanácsadói csoportban egy nemzetközi laborban, vagy indíthatja vállalkozói vállalkozását a Startup Lisboa segítségével.

SOFT SKILLS

A pénteki fórum célja, hogy lehetőséget nyújtson arra, hogy lehetőségeit és képességeit rugalmasan és alkalmazkodóan élhesse a jövőbeli vezetői szerepeivel. A pénteki fórum workshopok lehetővé teszik, hogy önismerete legyen az identitásodról, a hiedelmekről és szokásokról, és megértsd, hogyan illeszkednek Önhöz, amikor a kihívásokkal teli kontextusokat és helyzeteket kell kezelni, és eszközöket, fogalmakat vagy csak „ki az dobozok tapasztalatai, amelyek a saját döntéseit táplálják, hogy ki vagy, és ki akar lenni vezetőként. Most, és a jövőben, Ön a saját életének és változási folyamatainak tulajdonosa lesz.

GLOBAL MBA RANKINGS 2017 PÉNZÜGYI IDŐK:

The Lisbon MBA 2018-as Financial Times Global MBA rangsor szerint a The Lisbon MBA nemzetközi teljes munkaidőt tartották a 21. legjobb világméretű MBA-ként Európában, a világ 80-as évében.

CSATLAKOZÁS A VÁLLALATI VILÁGHOZ:

Karrierkezelő központunk egyik fő célja, hogy bővítse az Ön számára elérhető karrierlehetőségeket. Ennek elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük a kapcsolatot a vállalati világgal. Vállalati betekintések, reggeli a vezérigazgatói, Mock-interjúkkal, alt = "Üzleti esetverseny, tanácsadási projektek és gyakornoki programok egyike azoknak a kezdeményezéseknek, amelyeket diákként lehet megtapasztalni. kapcsolatok, amelyek az élethosszig tartó karrierkezelés kulcsfontosságúak lesznek.

TANUL

A romantikus és nyüzsgő portugál főváros a program több hónapja lesz az otthoni bázis… A finom ételekkel, fantasztikus időjárással és barátságos emberekkel a pihentető szünetet az osztálymunkától fogják használni. Üdvözöljük Lisszabonban!

BOUTIQUE MBA CONCEPT:

The Lisbon MBA osztályok kicsiek, hogy maximalizálják a tanulást és hozzanak létre egy nagyon intim osztályt, ahol a diákok kölcsönhatásba lépnek és tanulhatnak a legjobb karból, de erősebb kapcsolatokat és hálózatokat építenek kollégáik, MBA munkatársaik és az osztályokba meghívott vállalati vendégek között. eseményeket. Legyen része az egyedülálló koncepciónak. A helyek korlátozottak, így most kezdje el az alkalmazást!

Business

Az MBA program

1ST ÉS 2ND FELTÉTELEK: FŐKÉPEK (JAN TOVÁBBI)

Januártól májusig a nemzetközi üzleti adminisztráció alapvető készségeit és ismereteit a marketing, a szervezetek, a közgazdaságtan, a stratégia, a számvitel és a pénzügyek tanfolyamaival összpontosít.

Ezt a periódust az önfelismerés és a fejlesztés útjának megkezdésére is használhatja pénteki fórumokon.

Annak érdekében, hogy megteremtse az alapot a karriercéljainak eléréséhez, több workshopon is részt vesz, és együttműködik a Karrierkezelő Központunkkal.

Úgy véljük, hogy ahhoz, hogy valóban globális vezetővé váljunk és nemzetközi szinten versenyezzünk, az angol nyelv mellett, nagyon fontos, hogy más nyelveken is rendelkezzünk kompetenciákkal, és ezért a program végéig megköveteljük, hogy diákjainknak legalább az angol nyelvtől eltérő második nyelv alapvető gyakorlati ismeretei vannak. A nemzetközi diákok számára olyan portugál nyelvtanfolyamokat kínálunk, amelyek fantasztikus módja annak, hogy megtanuljuk ezt a nyelvet, amely az első legszélesebb körben beszélt nyelv a déli féltekén és az egyik leggyakrabban beszélt nyelv a világon.

Portugál osztályok

A fő tanfolyamok mellett az első ciklus alatt lehetőséged lesz a portugál kultúrára való belépésre és a portugál órákra (Intermediate vagy Beginner szint), a tandíj részeként. Ezek az órák heti háromszor kerülnek megrendezésre, és nem kötelezőek.

Indukciós hét

Az első héten a Karrierkezelési program részeként kötelező lesz a délutáni események.

3RD TERM: MIT IMMERSION (JÚNIUS)

Június hónapjaiban négy héten keresztül kezelni fogja a Sloan Management Schoolban a globális menedzsment és technológiai innováció kérdéseit. Miközben az MIT-i egyetemen tartózkodik, lehetősége lesz arra, hogy felfedezze Cambridge és Boston városait, és megtapasztalja az életet az MIT-ben. Lehetőséged lesz arra is, hogy teljesen más oktatási módszerekkel léphessen kapcsolatba, valamint találkozhatsz az innovatív cégekkel a környéken.

TEVÉKENYSÉGEK: NYÁRI INTERNSHIP, NEMZETKÖZI LABS VAGY VÁLLALKOZÓ HÁZ (július-augusztus)

Júliusban és augusztusban integrálni fogjuk, amit cselekvési tanulási útnak nevezünk: kapcsolatba lépsz és gyakorolhatod, amit valódi projektekkel és cégekkel tanultál, hogy a legjobban szolgálja szakmai ambícióit.

Nyári gyakorlat:

Ahhoz, hogy valós tapasztalatokat és további hálózati lehetőségeket szerezzen egy vállalat vagy szervezet területén az Ön érdeklődési körében. Karriermenedzsmentközpontunk egyénileg együttműködik veled, hogy azonosítsa az Ön számára megfelelő szakmai gyakorlatot, és teljesítse karriercéljait.

Nemzetközi labor:

Ha inkább, akkor brazil, kínai vagy mexikói piacokon nemzetközi integrációra törekszünk, majd a portugál-brazil, portugál-kínai vagy portugál-mexikói laboratóriumba kerül. Ez a 2 hónapos tapasztalat összegyűjti a diákokat a The Lisbon MBA , a Fudan Egyetemről Sanghajban, Insper São Pauloban vagy EGADE-ben Mexikóban, aki egy projektet fog dolgozni egy valódi vállalat számára.

Vállalkozói központ:

Ha vállalkozói törekvéseit szeretné, és el akarja indítani saját cégét, a vállalkozói szellem lehetőséget nyújt a vállalkozói elképzelések feltárására és a gyakorlati vállalkozói készségek fejlesztésére, miközben kihasználja a számos tanulási lehetőséget, a helyszíni vállalatokkal folytatott hálózati eseményeket és a szakemberekkel való szakképzést vállalkozók.

4. ÉS 5. KÖVETKEZTETÉSEK: A TANULMÁNYOKAT ÉS A CÉLKITŰZÉSEK TÖRTÉNŐT TÖRTÉNT (SZEP-DEC)

Visszatérve Lisszabonba augusztus végén, lehetősége lesz arra, hogy a menedzsment konkrét területére összpontosítson, vagy a választott kurzusok kiválasztásával diverzifikálja tudását. Ezen kívül integratív kurzus lesz, amely lehetővé teszi, hogy az élő tanácsadási projekten vagy a saját üzleti tervének kidolgozásánál választhasson. Ezek a döntések közelebb és közelebb kerülnek karriercéljaihoz, dolgoznak és fejlesztenek egy nagyon specifikus készségek és tehetségek körét. A Karriermenedzsment Központ együttműködik veled, hogy tökéletes stratégiát alakítson ki, és végső képzést adjon karriertervének eléréséhez.

Az Ön vezetése és személyes fejlődése folytatódik a pénteki fórum sorozatán.

Az ötödik kifejezés magában foglalja az alt = "Business Case Competition" -et is, ahol csapatban dolgozhatsz egy valós probléma megoldására egy olyan szervezet számára, amelynek esélye a különdíjak. Az előző üzleti ügyek az EFACEC, a Grupo Pestana, az UNICRE, a Saphety , EDP, PT, Novabase, ES Contact, Sportzone.

 • AKADÉMIAI CURRICULUM. A program innovatív tantervet mutat be, szigorú elemzést, az érzelmi intelligencia készségek használatát, a társadalmilag felelős viselkedést és a gyakorlati tanulást ösztönzi. A tanterv, amely híd az egyetemek és a vállalati világ között, az elmélet és a gyakorlat között.
 • FRIDAY FORUM. Hisszük, hogy az Ön MBA tapasztalata az önfelismerés útja legyen, mind az osztályteremben, mind azon kívül. Péntek Fórumunk lehetővé teszi, hogy feltárja tehetségét és képességeit a leginkább kreatív és nem szokásos módon.
 • MIT IMMERSION. A MIT Sloan-szal való partnerségünk révén a The Lisbon MBA International lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzék az Egyesült Államok északkeleti részének kultúráját és üzleti gyakorlatát.
 • KARÁCSONYI KEZELÉS. A Karrierkezelő Központ fő célja, hogy segítse a tanulókat karriercéljaik megértésében, azonosításában és elérésében. Együtt dolgozunk, hogy szélesítsük a hallgatók számára nyitott karrierlehetőségek széles skáláját, és olyan műhelyeket és tevékenységeket dolgozzunk ki, amelyek célja, hogy az egész életen át tartó karrierkezeléshez szükséges eszközöket biztosítsák a diákoknak.

MBA

Az alt = "MBA FELHASZNÁLÁSI FOLYAMAT

A lisszaboni alt = "MBA-nek van egy gördülő felvételi folyamata. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a pályázatokat az év folyamán fogadják, és a felvételi csapatunk minden egyes alkalmazást alaposan megvizsgál.

A felvételi folyamat a következő lépésekkel rendelkezik:

 1. Jelentkezési lap benyújtása
 2. Alkalmazáselemzés
 3. Személyes interjú
 4. Belépés

A nagy potenciálú jelölteket a pályázatok benyújtása után körülbelül 2 héttel meghívják interjúkra.

A lisszaboni alt = "MBA felvételi bizottság döntéseit a személyes interjú után 1 héten belül közlik.

TÁMOGATÁSI DÍJAK

Az alt = "MBA mint befektetés

Kiválasztása, hogy részt vegyen egy minőségi alt = "MBA programban jelentős időt és pénzt kell befektetniük. A menedzsment képzés, a vezetői fejlesztés, a hálózatépítés és a nemzetközi lehetőségek, amelyeket a Lisszaboni alt =" MBA Nemzetközi teljes munkaidő program felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul ahogy a karrierjétek.

A lisszaboni alt = "MBA International Full Time 2020 program" díja 38 000 euró. Ez a beruházás magában foglalja a tanfolyamokat, a szükséges eseteket és az egyéb oktatási anyagokat, valamint a járatokat és a megosztott szállást a bostoni MIT-ben. tankönyvek, életköltségek és vízumok.

Az alt = "MBA" befejezése után diákjaink a mesterképzést megszerzik és egy projektmunkát egy professzor irányítása alatt tudják kidolgozni és megvédeni. A diplomamunka további költsége 4000 €.

A Prodigy Finance a program finanszírozásának alternatívája. Innovatív modellje a diákok versenyképes díjaival rendelkező, alumni-finanszírozású kölcsönöket kínál 150 diáknak.

ÖSZTÖNDÍJAKAT

Számos ösztöndíj is rendelkezésre áll, hogy segítsen finanszírozni a lisszaboni alt = "MBA nemzetközi teljes munkaidős programot.

Egyes ösztöndíjak mellett figyelembe vesszük a pályázók tudományos és szakmai érdemeit, a programhoz való hozzájárulás képességét, valamint a karriercéljaik megvalósíthatóságát az alt = "MBA" után.

LEGFONTOSABB TÉNYEKET

PROGRAM: A lisszaboni alt = "MBA Nemzetközi Teljes Idő 2020

Alkalmas: Szakemberek, akik 1 évet akarnak megállítani, és kizárólag az alt = "MBA programra szánják magukat.

követelmények:

 • Minimum 3 éves szakmai tapasztalat (teljes munkaidőben)
 • Bachelor diploma bármely területen
 • GMAT vagy GRE
 • Angol nyelvtudás

Időtartam: 12 hónap

Elhelyezkedés:

 • Católica-Lisszabon Campus és Nova SBE Carcavelos Campus Lisszabon területén, Portugália
 • MIT Sloan Menedzsment Iskola Bostonban, USA-ban

Tandíj: 38 000 €

Jelentkezési határidők

 • 2019. szeptember 30. (1. forduló)
 • 2019. november 8. (2. forduló)

Menetrend

 • Hétfőtől csütörtökig 9: 30-tól 12: 45-ig. Néha a diákoknak is vannak órák délután.
 • Pénteken egész nap.

feltételek

 • 1. szakasz: január-március
 • 2. kifejezés: április-május
 • 3. kifejezés: június
 • Akciótanulás: július-augusztus
 • 4. ciklus: szeptember – október
 • 5. ciklus: november-december

Választható kurzusok: 4. és 5. feltétel

Karrier menedzsment: A támogatást egész évben nyújtják

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve January 20, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 6, 2020
Duration
1 Év
Nappali
Price
38,000 EUR
Deadline
szept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 6, 2020
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)

jan. 6, 2020

Location
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
End Date