On-line Mester üzleti Adminisztráció

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

The Citadel MBA program biztosítja a sikeres vezetői karrier megszerzéséhez és előmozdításához szükséges ismereteket, készségeket, elemző képességeket és társadalmi tudatosságot a változó globális környezetben. A rugalmas tanfolyamokat dolgozó szakemberek és aktív katonai tagok számára tervezték. Osztályokat tanít neves oktatók, akik keveréke a valós tapasztalatok és a tudományos ismeretek a program.

A hallgatók teljesíthetik MBA programjukat a The Citadel osztálytermében vagy online . A távoktatás kényelme lehetővé teszi a dolgozó szakemberek és a katonai szolgálat tagjai számára, hogy online diplomát szerezzenek karrierjük megszakítása nélkül. The Citadel Charlestonban található, az SC-ben, amelyet Condé Nast Travel + Leisure az Egyesült Államok első számú városának nevez .

Az évente hat alkalommal kínált rugalmas kezdési dátumokkal a hallgatók bármikor elindíthatják az MBA programot, amikor ez a legkényelmesebb. A hallgatók teljes vagy részmunkaidőben beiratkozhatnak, hogy legjobban megfeleljenek az ütemtervüknek. Az MBA 36 kredit órás program, oktatási hátterétől függetlenül.

A Citadella MBA programmal:

  • Fejlesszen ki olyan alapvető vezetési és vezetői képességeket, amelyek azonnal alkalmazhatók a jelenlegi munkahelyén;
  • A munkaadók által keresett etikai és kritikus gondolkodási készségek fejlesztése;
  • Bővítse szakmai lehetőségeit és váljon az üzletvezető vezetővé;
  • Építsen egy erős társaik hálózatát az osztálytermi interakciókban való részvétel révén, a The Citadel School of Business Mentor Egyesület és az MBA társulás részvételével.

122379_badge.PNG

The Citadel

Az USA News & World Report kilenc egymást követő évben a The Citadel a déli # 1 nyilvános főiskola elnevezést kapott azoknak az intézményeknek, amelyek felsőfokú végzettséget nyújtanak. A jelentés a The Citadel nevét a déli veteránok első számú kollégiumának , valamint a dél-karolinai Online MBA legmagasabb rangsorának.

Akkreditáció

A The Citadel Tommy & Victoria Baker üzleti iskoláját a Szövetség akkreditálta az Általános Üzleti Főiskolák előmozdításához (AACSB). Az AACSB nemzetközi akkreditáció az üzleti iskolák világszerte a legmagasabb szintű eredményeit képviseli. Az akkreditációt nyert intézmények szigorú és átfogó szakértői értékelés révén megerősítik elkötelezettségüket a minőség és a folyamatos fejlesztés iránt. Az AACSB akkreditáció a kiválóság jelképe az üzleti oktatásban.

Ajánlólevél

„ The Citadel MBA program kihívást jelentett arra, hogy kritikusan gondolkodjak, beszélek a különféle üzleti osztályok nyelveit, és erős vezetővé váljak. A program eredményeként holisztikus megközelítést tudok alkalmazni az üzleti döntésekhez, ahelyett, hogy egyetlen osztály lencséjén keresztül néznék. A program már nyitotta kapuit a karrier előrehaladáshoz és a vezetői pozíciókhoz a társaságban.

A The Citadel köszönhetően előmozdítom karrierem és közösségemet. Nem nyereségszerzésre választottam az Igazgatóság elnökévé. A The Citadel MBA programjában megszerzett készségek és oktatás alkalmazásával jobban tudom visszaadni a közösségét a nonprofit szervezeten keresztül és az igazgatóságon betöltött pozíciómnak. "

Justin Gaeta
The Citadel MBA, 2017. osztály

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military ... Tovább

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military system that makes leadership and character development an essential part of the educational experience. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited