Online MBA hangsúlyt a tudatos vezetés

Általános információk

Program leírás

a

Alakítsa el jövőjét és karakterét az Alfred Ford School Of Management

fqwKészüljön fel az Alfred Ford School Of Management egyedülálló élményére. Tanuljon meg más vezetõkkel a mai üzleti és tudatos vezetõ arénában. Gondolkodj az üzleti nevelés folytatásáról a Mester szintjén? Szeretne inspirálni és elősegíteni az átalakulást, és kihozni a legjobbakat a körülöttetek, miközben alkalmazza a legfrissebb üzleti elveket? Szeretne inkább inkább "nekünk", mint "nekem" összpontosítani? Akkor a megfelelő helyen vagy. Alfred Ford School Of Management kínál egy MBA hangsúlyt a tudatos vezetés és irányítás. Az iskola a jövő vezetőit fejleszti globális gondolkodással és kifogástalan karakterrel. A tudatos vezetők megértik, hogy egy sikeres vállalkozás szolgálja a vállalat céljait, támogatja alkalmazottait, és értéket teremt minden érdekelt számára. Tudatosan fejlesztik az ápolás és bizalom kultúráját. Az Alfred Ford School of Management menedzsmentjével olyan készségeket és kilátást fejleszt ki, amely egy teljesen más típusú üzletemberré válik. Az oktatás szakmailag és személyesen átalakítja Önt, és vezetővé válik. Tudatos vezető. 18 hónapos online MBA.

Pontosabban, az MBA kínál:

PROGRESSÍV CURRICULUM f Tantervünket úgy alakítottuk ki, hogy a vezetõk cipõjébe tegyünk Önt valódi cégeknél. FIRST-CLASS ONLINE LEARNING A tanulmányi erőforrások széles skáláját kínáljuk, amelyek egy gombnyomással válnak elérhetővé. MOTIVÁCIÓ AZ INNER ÁTALAKÍTÁSÁRA Vezetünk, hogy belenézzünk magunkba, és mélyebb önismeretre összpontosítva kihasználjuk erősségeit vezetővé. RUGALMASSÁG A TANFOLYAMATBAN A lenyűgöző online tanulmányi platformon keresztül az osztályterem egy olyan időben jön ide, amely igazán megfelel Önnek. A SZOLGÁLTATÁS INTERAKTÍV MÓDJA Az Alfred Ford School Of Management a tanulás megközelítése egyedülálló, nemcsak rugalmassága, hanem a szállítás során is. NEMZETKÖZI ÉS SZAKMAI TANULMÁNY Az óvatosan kiválasztott oktatók hat kontinensen érkeznek, akik sokéves tanítási vagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek az adott területen. KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS DIVERSITÁSSAL fe Az Alfred Ford School Of Management hallgatói és oktatói több tucat országból és minden ágazattól és iparágtól származnak.

MIÉRT TANULMÁNYUNK AZ USA-T?

Alfred Ford School Of Management lehetőséget ad arra, hogy menjen oda, ahol más MBA programok nem mennek, a saját viselkedésének legbelsőbb irányaitól a vállalkozások lehető legszélesebb körére és a társadalomban elfoglalt helyére.

Tanfolyamok

  • Humán tőke irányítása
  • Projektmenedzsment
  • Pénzügyi menedzsment
  • Vezetői számvitel
  • Stratégiai menedzsment
  • Marketing menedzsment
  • Kezelési műveletek
  • Tudatos vezetés
  • Értekezés

ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK

Alfred Ford School Of Management magas, de elfogadható követelményeket támaszt a kérelmezők számára. A jelöltnek felsőfokú végzettséggel kell rendelkeznie, az üzleti tapasztalattal nem rendelkező, nem szabványos egyetemi végzettséggel és az angol nyelvtudással.

díjak

A 6 900 eurós tandíj magában foglalja az online könyvtári hozzáférést, az online kampuszhoz való hozzáférést, az érettségi díjat, az online modulokat és a disszertáció felügyeletét. A rezidens modul költsége 950 €, hét napos szálláslehetőséget, éttermi ételeket és többletköltségeket tartalmaz (pl. Kirándulás vagy rövid utazás). A kötelező tankönyvek nem szerepelnek a tandíjban; ezek teljes ára körülbelül 400 €. Belépőjegyet (vagy bármely más lehetséges tartózkodási helyet), a repülőtérről a lakóhelyre történő szállítást, valamint a vízumot kell fizetni.

Egyszeri fizetés esetén 400 eurós kedvezményt kínálunk.

Tanulás esettanulmányokkal az Alfred Ford School Of Management ről Vimeo-ról.

Utoljára frissítve jún. 2018

Az iskoláról

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business ... Tovább

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business and its place in society. Kevesebb