Online MBA hangsúlyt a tudatos vezetés

Általános információk

Program leírás

a

Shalt = "majom a jövőbeni alt =" és chalt = "aralt =" acter alt = "az Alfred Ford Iskolában az iskola =" analt = "öregedés

fqwKészüljön fel az Alfred Ford School Of Management egyedülálló élményére. Tanuljon meg más vezetõkkel a mai üzleti és tudatos vezetõ arénában. Gondolkodj az üzleti nevelés folytatásáról a Mester szintjén? Szeretne inspirálni és elősegíteni az átalakulást, és kihozni a legjobbakat a körülöttetek, miközben alkalmazza a legfrissebb üzleti elveket? Szeretne inkább inkább "nekünk", mint "nekem" összpontosítani? Akkor a megfelelő helyen vagy. Alfred Ford School Of Management kínál egy MBA hangsúlyt a tudatos vezetés és irányítás. Az iskola a jövő vezetőit fejleszti globális gondolkodással és kifogástalan karakterrel. A tudatos vezetők megértik, hogy egy sikeres vállalkozás szolgálja a vállalat céljait, támogatja alkalmazottait, és értéket teremt minden érdekelt számára. Tudatosan fejlesztik az ápolás és bizalom kultúráját. Az Alfred Ford School of Management menedzsmentjével olyan készségeket és kilátást fejleszt ki, amely egy teljesen más típusú üzletemberré válik. Az oktatás szakmailag és személyesen átalakítja Önt, és vezetővé válik. Tudatos vezető. 18 hónapos online MBA.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról

Pontosabban, az MBA kínál:

PROGRESSÍV TANFOLYAM f A tananyag szabott beveszünk a cipő oalt = „f vezetők valós cégek. ELSŐ OSZTÁLYÚ online tanulás Mi egy széles körű oalt =” f tanulmány erőforrások elérhetővé válnak az Ön a kattintás oalt = "fa gombra. MOTIVATION A Belső transzformáció felé Útmutatunk arra, hogy nézzen bele a yourselalt = "f, alt =" középpontba a mélyebb selalt = "f-ismeretekkel, így vezetőjeként kihasználhatja erősségeit. Rugalmasság a tanulmányi ütemterv során A magával ragadó online platalt = "űrlapon keresztül az osztályterem igazán megfelelõ idõben érkezik hozzád. Interaktív átadási út Alalt =" fred Ford School oalt = "f A tanulás vezetési megközelítése nem csak a annak alt = "rugalmassága, de szállításában is. Nemzetközi szakmai KAR Carealt = „teljesen választott oktatók jönnek alt =” hat kontinensről sokéves oalt = „f oktatási vagy proalt =” fessional tapasztalat saját alt = "mezőket. A sokszínűség fe Az Alfred Ford School Of Management hallgatói és oktatói több tucat országból származnak, minden ágazatból és iparágból.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról

MIÉRT TANULMÁNYUNK AZ USA-T?

Alfred Ford School Of Management lehetőséget ad arra, hogy menjen oda, ahol más MBA programok nem mennek, a saját viselkedésének legbelsőbb irányaitól a vállalkozások lehető legszélesebb körére és a társadalomban elfoglalt helyére.

Tanfolyamok

  • Humán tőke irányítása
  • Projektmenedzsment
  • Pénzügyi menedzsment
  • Vezetői számvitel
  • Stratégiai menedzsment
  • Marketing menedzsment
  • Kezelési műveletek
  • Tudatos vezetés
  • Értekezés

ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK

Alfred Ford School Of Management magas, de elfogadható követelményeket támaszt a kérelmezők számára. A jelöltnek felsőfokú végzettséggel kell rendelkeznie, az üzleti tapasztalattal nem rendelkező, nem szabványos egyetemi végzettséggel és az angol nyelvtudással.

díjak

A 6 950 eurós tandíj magában foglalja az online könyvtári hozzáférést, az online campus hozzáférést, az érettségi alt = "díjat, az online modulokat és az értekezés felügyeletét. A rezidencia modul 950 euróba kerül, és hét napos szállást, éttermi étkezést és további költségeket (pl. Kirándulás vagy rövid kirándulás) tartalmaz. A kötelező tankönyvek nem szerepelnek a tandíjban; "ezek teljes ára változó és megközelítőleg 400 euró. Repülőjegy Belgiumba (vagy más lehetséges tartózkodási helyre), szállítás a repülőtérről a rezidencia helyére, és a vízumot külön kell fizetni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról

Egyszeri fizetés esetén az euro = 400 euró kedvezményt adunk.

Tanulás esettanulmányokkal az Alfred Ford School Of Management a Vimeo-nál.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business ... Tovább

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business and its place in society. Kevesebb