Hivatalos Leírás

A HCM program szerkezete és szigorúsága hasonló az általános MBA-hoz és az egészségügyi szektorhoz kapcsolódó további tanfolyamokhoz. Ez azoknak szól, akik szeretnek vezetői karrierjét az egészségügyben

Nemzetközi íz

A tananyag úgy van megtervezve, hogy a diszkurzust a globális egészségre és a különböző országok összehasonlító egészségügyi elemzésére is kiterjedjen. A globális egészségügyi diplomáciára, az egészségügy finanszírozására, a gyógyszergyártás bevezetésére stb. Szóló kurzusok a nemzetközi egészségügyi ellátás széles skálájával rendelkező jelöltet nyújtanak.

A GIM hat európai üzleti iskola kapcsolódik össze, amelyek üdvözlik a közös szakmák és kutatási projektek jelöltjeit. Minden évben több mint 5 jelölt látogatja meg valamelyik partnerintézményünket felbecsülhetetlen értékű tapasztalatok gyűjtésében.

Jogosultsági

GMAT pontszám az elmúlt 2 évben és 2018. december 31-e előtt. Ezzel együtt a jelölteknek a következő dokumentumokat kell elküldeniük:

1. Önéletrajz

2. Célkitűzés

3. Ajánlati levél

GYIK

1. Van-e akkreditáció a programhoz?

A GIM az Association of Advanced Collegiate School of Business (AACSB) büszke tagja. A programot az All India Technikai Oktatási Tanács (AICTE) hagyta jóvá, és nemrégiben jelentettük be a Nemzeti Akkreditációs Testület akkreditációs tanúsítványát, amely "MBA" programnak felel meg.

2. Mennyire különbözik a közegészségügyi mesterképzés (MPH) program?

Egy tipikus MPH program elsősorban a közegészségügyi rendszerekre és működésükre összpontosít, azaz a kórházakban, a biztosításban és a gyógyszeriparban. Programunk szélesebb körű, és az egészségügy területén tevékenykedő vezetőkre vonatkozik, amely magában foglalja az összes érdekelt felet, beleértve az informatikai vállalatokat és a gondolattartókat. Felkészítünk olyan jövőbeli vezetőket, akik az egészségpolitikákat a jövőben alakíthatják, és csatlakozhatnak az iparághoz a fenntarthatóságra összpontosítva.

3. Lakossági program?

Igen, a jelölteknek meg kell maradniuk a festői campusban, kényelmes hallgatói házzal, minden rendelkezésre álló helyszínen éjjel-nappal.

4. Mi a díj? Van némi díjszolgálat?

A díjakról, kölcsönökről, ösztöndíjakról kérjük, tekintse meg weboldalunk belépési részét.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Goa Institute of Management »

Utoljára frissítve September 16, 2018
This course is Campus based
Start Date
Július 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date