Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Penn State Smeal MBA - Ellátási lánc menedzsment

A Penn State Smeal ellátási lánc menedzsment koncentráció egy sor olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek szakértelmet fejlesztenek ki olyan területeken, mint a beszerzés, a beszerzés, a konverzió és a logisztikai menedzsment, valamint a csatornapartnerekkel való együttműködés.

Ellátási lánc menedzsment kurzus Highlights

 • Stratégiai beszerzés: feltárja a beszerzési stratégia, az e-beszerzés, az ellátási szegmentáció, az együttműködés és a kapcsolattartás menedzsmentjének, valamint a beszerzési stratégiák kidolgozásának és végrehajtásának globális beszerzését. A kurzus különös hangsúlyt fektet az információs technológia stratégiai tervezésére és használatára.
 • Gyártási stratégia: A gyártási, leltározási és helymeghatározási folyamatok közötti kapcsolatok megértésére koncentrál az ügyfélközpontú, többlépcsős ellátási láncokra. Felderíti, hogy a stratégiai döntések, például az informatika, a létesítmény elhelyezkedése és a tömeges testreszabás olyan tervezési döntésekhez kapcsolódnak, mint az előrejelzés és az összehangolt ellátási láncok támogatása.
 • Demand Completion: Fejleszti a stratégiai keret, a vezetési kérdések és a kereslet-teljesítési folyamat tervezésével és végrehajtásával kapcsolatos bevált gyakorlatokat. Különös figyelmet fordítanak az e-képes képességekre, kapcsolatokra és a megfelelő, rugalmas, hatékony kereslet kielégítésére.

Az ellátási lánc menedzsment szakának kiemelései

Kar, aki tanfolyamok tanfolyamok az ellátási lánc menedzsment koncentráció részét képezik a Smeal College of Business "No. 1 rangsorolt ​​Department of Supply Chain és Információs rendszerek. Tartalmazzák:

 • Terry Harrison: A Műveleti Kutatások Intézete és a Menedzsment Tudományok Intézete (INFORMS) rangos munkatársa, Harrison szakértelemmel rendelkezik az ellátási láncmodellezésben, a nagyméretű termelési és elosztási termelési és elosztási rendszerekben, valamint a természeti erőforrások kezelésében. Smeal fenntarthatósági kezdeményezései közé tartozik.
 • Robert Novack: Két könyv társszerzője - Szállítás és Logisztika Értékteremtés: Témák a jövő számára - Novack oktatási és kutatási érdekeltsége a logisztikai érték és az ellátási lánc teljesítménymérésének számszerűsítésében.
 • Steve Tracey: A Smeal Központ Ellátási Kutatási Központjának ügyvezető igazgatója, a Tracey közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Mielőtt csatlakozott a Smeal karhoz, a globális beszállítói lánc alelnöke volt a Standard Textile Company-nél, a világ legnagyobb intézményi textilipari gyártója.

IN FOCUS: NEM. 1 SZÁLLÍTÁSI LÁNC OKTATÁS

Penn State kínálja a 1 egyetemi és posztgraduális program az ellátási lánc menedzsment a nemzet szerint a jelentés a Gartner, Inc. A technológiai kutatóintézet több mint 400 ellátási lánc szakembert és oktatót kérdezett, hogy értékeljék az amerikai ellátási láncok oktatási szolgáltatóit az iparági érték, a programméret és a programkör alapján.

Alumni eredmények

Smeal MBA diplomások, akik koncentrálnak az ellátási lánc menedzsment nagyon keresett a felső vállalatok. Például a Penn State ősszel és tavaszi félévében több száz toborzó vesz részt a Smeal Supply Chain Career Fairben. A cégek, amelyek a közelmúltban bérelt Smeal MBA diplomások az ellátási lánc szerepét:

 • Amazon
 • Alma
 • DuPont
 • ExxonMobil
 • Facebook
 • Johnson & Johnson
 • NIKE
 • Procter & Gamble

PENN ÁLLAM K SMEAL VOICES

"Az ellátási lánc iparággal való együttműködésünk megerősíti, hogy a cégek mennyiségi megközelítést választanak olyan döntések meghozatalára, amelyek jelentős kockázatot és bizonytalanságot jelentenek. A modellezés és az analízis segítségével a vezetők a legjobb döntéseket hozhatják a rendelkezésükre álló információkkal. Bár a számok soha nem cserélik le a tapasztalatot, nagyszerű kiindulópontot nyújtanak a vitához. "
-Saurabh Bansal, a Supply Chain Management professzora

Program oktatási nyelve:
Angol
Smeal College of Business, Penn State

3 további kurzus Smeal College of Business, Penn State »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
40,874 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019