AACSB Accredited

Penn state smeal mba - marketing

A Penn State Smeal marketingkoncentráció olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek célja a fogyasztói magatartás, a márkafejlesztés és a méltányosság, a stratégiai menedzsment és a kommunikáció keretének, valamint a marketing funkciók és folyamatok fokozására szolgáló ismeretek bővítése.

Marketing kurzus kiemeli

 • Új termékfejlesztés és menedzsment: Az üzleti lehetőség azonosítása, a potenciális ügyfelek igényeinek megértése és új koncepcióból virtuális prototípus kifejlesztése.
 • Fogyasztói magatartás: A pszichológia, a szociológia, a közgazdaságtan és más tudományok elméletei és koncepciói megszerzése, amelyek hasznosak a fogyasztók megértésében és marketingjében.
 • Márkamenedzsment: Vizsgálja meg és érti meg a márkaállomány megtervezésének, tervezésének, mérésének és fenntartásának folyamatát.

Marketing Kar kiemelt

A Smeal Marketing oktatókat a területen nagyon tiszteletben tartják, és az osztály maga következetesen a Texasi Egyetem kutatói termelékenységének a világ 10 legjobb kutatói közé tartozik a Dallas Research Rankings-ben.

Smeal Marketing oktatók, akik az MBA programban tanítanak:

 • Ralph Oliva: A Texas Instruments hosszú távú marketingvezetője és az üzleti piacok tanulmányi intézetének korábbi vezérigazgatója.
 • Meg Meloy: Korábbi kari tag a Cornell-ben, kutatás azzal a feltevéssel, hogy hogyan befolyásolják a fogyasztók magatartását.
 • Wayne DeSarbo: Pfizer, Merck és Motorola cégek marketingkutatási tanácsadója, szakértelemmel olyan területeken, mint a helymeghatározás, a fogyasztói választás és a piaci szegmentáció.

AZ ÉRINTKEZÉSBEN: AZ ÜZLETI PIACI TANULMÁNYI INTÉZET

Az ISBM a Penn State székhelyű kutatóközpont, amely globális kutatói hálózatot és tagvállalatokat foglal magában, amelyek az üzleti vállalkozások közötti marketing kihívásokra összpontosítanak.

Karrier Eredmények

A marketingben koncentrált Smeal MBA diplomások folytatják a teljes munkaidős foglalkoztatási lehetőségeket a Fortune 500 cégek, a kis induló vállalkozások és a nem nyereséges szervezetek körében. A cégek, akik a közelmúltban bérelt Smeal MBA diplomások a marketing szerepek a következők:

 • Amazon.com, Inc.
 • Dell Inc.
 • GE
 • IBM
 • JPMorgan Chase & Co.
 • Procter & Gamble

PENN ÁLLAM K SMEAL VOICES

"Az én Smeal MBA marketing kurzusai sokat foglalkoztak az értéktervezéssel és a termék pozíciójával. Valóban megérteni a közönségedet, az igényeidet, és hogy miként vagyunk képesek arra, hogy megfeleljenek ezeknek az igényeknek - ez a fajta gondolkodás az, amire szüksége van, hogy sikeres legyen bármilyen termék vagy marketing funkcióban. "
-Ezra Nanes '12, vezetőségi igazgató, Digital Media Product, AccuWeather, Inc.

Program oktatási nyelve:
Angol
Smeal College of Business, Penn State

3 további kurzus Smeal College of Business, Penn State »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
40,874 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019