Posztgraduális program üzleti menedzsment

Általános információk

Program leírás

A lehetőségek világa

Szeretné előre karrierjét a vezetés és a vállalkozói szellem? Kíváncsi vagy arra, hogy a legfrissebb kezelési eszközöket és kereteket alkalmazza a szervezet, az induló vállalkozás vagy a családi vállalkozás számára?

Itt az idő a katapultra! Az ISME PGMBE egy 11 hónapos program, amely dinamikusan ötvözi a tudást és készségeket négy kritikus témában: menedzsment, pénzügy, stratégia és vállalkozói készség. Az ISME tapasztalt oktatói, vállalati és globális kapcsolata, korszerű infrastruktúrája és döntő helyszíne fenomenális előnyt jelent. A kurzus lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljes mértékben kiaknázzák a kreativitást, szociális és gazdasági előnyöket biztosítva a vállalkozói vállalkozások, a családi vállalkozások és a vállalati elhelyezések révén.

Az ISME-nál az 500-as vállalatokkal találkozhatsz, akik egyetemi együttműködési projektek, vendégelőadások, gyakornokok és munkaerő-toborzók látogatására késztetnek. Az év során bőséges tapasztalati tanulási lehetőségeket is kaphat, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen a valódi vállalatokkal és megoldja a valós problémákat.

Tapasztalati tanulás

Vállalkozás és innováció

Három inkubátorunk támogató hallgató vállalkozókat kínál, akik érdeklődnek az üzleti vállalkozások fejlesztésében, oktatási és hallgatói támogatást, irodaterületet, technológiai szakértelemhez való hozzáférést és egyéb inkubációs szolgáltatásokat nyújtva.

Tanulás külföldön Pathways

Diákjainknak egyedülálló külföldi tanulmányi lehetőségük van arra, hogy MBA-t töltsenek be a York St.John Egyetemen, az Egyesült Királyságban 1 Pathways keresztül az ISME Global Pathways Programjának részeként. A diákok félévente teljesítik az első 6 hónapban Mumbaiban és a következő félévben 6 hónapot a York St.John Egyetemen.

Vállalati projektek

A diákok munkalehetőséget kapnak a vezető vállalatokkal a pénzügyi, marketing, média, menedzsment és tanácsadás terén. A Diákok, a YES Bank, a Knight Frank, a Discovery Channel, a Schbang, a Grey Group, az ICICI-t pedig a vezető vállalatok közé helyezik. Tanulmányozás közben olyan projektekkel is dolgozhat, mint az Eureka Forbes, Whirlpool, Diageo, L

Utoljára frissítve aug. 2018

Az iskoláról

ISME is a revolutionary academic ecosystem with a focus on creative thinking and design led innovation. We invest in students to help them do more and challenge their entrepreneurial minds.

ISME is a revolutionary academic ecosystem with a focus on creative thinking and design led innovation. We invest in students to help them do more and challenge their entrepreneurial minds. Kevesebb