Hivatalos Leírás

A Goa Institute of Management

A kétéves teljes munkaidős PGDM az intézet zászlóshajója. A PGDM rendelkezik NBA-akkreditációval és egyenértékűséggel az indiai egyetemen végzett mesterképzési (MBA) diplomával.

Tanterv

A hat ciklusból álló tananyag a mag- és választható kurzusok ésszerű választékát alkotja. Az első évben a diákok részt vesznek az egyedülálló Give Goa projektben, amely segíti őket abban, hogy társadalmilag jobban tudatosítsák és felelősséget vállaljanak a társadalom szélesebb értelemben vett java felé. Az első év végén a diákok 8-10 héten át folytatják a Nyári Szakmai Projektet (SIP). A SIP célja, hogy áthidalja a tudás intézményi megvalósításának és a kortárs szervezeti gyakorlatok közötti szakadékot.

A GIM Diákcsereprogramja a kiválasztott hallgatók számára a ritka lehetőséget kínál arra, hogy tudományos partnereket folytasson a globális partnerintézményekkel. A hallgatói csereprogramon keresztül kiválasztott diákok is külföldön tanulhatnak egy ciklusra. A közös nemzetközi szakmai gyakorlat (JIIS), egy intenzív kéthetes programot tartanak minden évben szeptemberben. A JIIS lehetővé teszi az Antwerpeni Egyetem és a GIM elsőéves hallgatói kiválasztott hallgatók számára, hogy együtt dolgozzanak a Goa-i szervezetek élő projektjein.

Pedagógia

A kari tagok fő célja az, hogy segítsen a diákoknak fejleszteni a tulajdonságokat és internalizálni azokat az értékeket, amelyek hatékony szervezeti vezetést tesznek lehetővé. Ez sokkal többet jelent, mint csupán a konkrét elméletek és modellek ismerete. Különleges készségek kifejlesztése érdekében a különböző tanulási módszerek - a problémamegoldásoktól, a csoportos esettanulmányoktól és a szimulált játékoktól a kiscsoportos szemináriumokig és a "laboratóriumi" gyakorlatokig megfelelően alkalmazzák. A tanulási folyamat megkönnyítése érdekében a hallgatók számára is biztosítottak hozzáférést az Intézet elektronikus adatbázisaihoz, tananyagához és internetes erőforrásaihoz.

Az értékelési rendszer

Az Intézet értékelési rendszere arra irányul, hogy motiválja az összes diákot, hogy kitűnjön. A végső vizsgákon kívül a hallgatók teljesítményét folyamatosan számos tevékenység, többek között az osztályok részvétele, a jegyzőkönyvek, a félidős tesztek és a meglepetésvizsga alapján határozzák meg. Az értékelési rendszer szigorú, és a hallgatónak meg kell felelnie a minimális minőségi előírásoknak annak érdekében, hogy folytassa a programot, és megkapja a PGDM-et.

Nemzetközi akkreditáció

A GIM elkötelezett a program tananyagának folyamatos felülvizsgálata mellett, a tanterv, a pedagógia és az értékelési rendszer nemzetközi szabványokkal való összehangolása mellett. E célból az Intézet a program nemzetközi akkreditációját tervezi.

Kar tanácsadó

Minden, az Intézetbe bevett diáknak fakultatív tanácsadója van. Az indukciós folyamatban segítséget nyújtó kar tanácsadója figyelemmel követi a hallgatók előrehaladását az intézet tanulmányi időszakában.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Goa Institute of Management »

Utoljára frissítve June 20, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date