Részidős Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Részidős Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

A Kelley-Manchester Global MBA az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok üzleti iskoláinak kettős szaktudását kínálja, és kombinálja a világ legjobb online MBA tanítását egymás közeli, 8 világviszonylatban kiválasztott helyszínével.

Az online tanulás mellett ez a rugalmas MBA magában foglalja a 18 napos tanítást, amely három lakossági műhelyben (plusz egy választható ötnapos műhelyben Washington DC-ben) terjedt el.

Kevert szállítás

A Kelley-Manchester Global MBA ötvözi a világ legjobb online MBA tanfolyamát, immersive, face-to-face oktatással 8 globális helyszín közül. Az eredmény egy rugalmas MBA, amely valóban nemzetközi tapasztalat.

Workshop menetrend

  • 1. szemeszter: 6 nap a Bloomington-i Kelley School of Business-ben, Indiana
  • 2. szemeszter: 6 nap minden egyes szövetségen MBS globális központ *
  • 3. szemeszter: Minden online vagy online 5 napos közpolitikai műhely Washington DC-ben lakóhellyel
  • 4. szemeszter: 6 nap bármelyik szövetségben MBS globális központ *
  • * Az AMBS választható választási lehetőségeket is kínál, beleértve egy 3 napos műhelyt Washington DC-ben.

Online tanulás

A Kelley-Manchester Global MBA kurzusainak felét a Kelley School of Business, az Indiana - világelső az online tanulásban nyújtja online. Kelley szigorú tantervét rugalmas, interaktív formában szállítják online, amely elfoglalt szakemberek számára működik, így továbbhaladhatja karrierjét, miközben továbbra is kezelheti más feladatait az életében. Meg fog tanulni ugyanabból a tiszteletreméltó karból, amely tanít az iskola lakóhelyi programjain - olyan díjnyertes, elérhető tanárok, akik újratárgyalják az üzleti gondolkodást. Kelley egy osztályt is szállít Washington DC-ről, amely jól átgondolt élményt nyújt.

Face-to-face tanítás

A Kelley-Manchester Global MBA kurzusainak felét az Alliance MBS szállítja. Ezek a tanfolyamok általában egy intenzív háromnapos műhelyt foglalnak magukban, melyet a legkorszerűbb oktatóink nyújtanak - egy esélyt arra, hogy távolodjanak el napi munkájától, és merülj fel a globális üzleti világban.

Miután 1965-ben megnyitottuk ajtóinkat az Egyesült Királyság első üzleti iskoláinak egyikeként, különös hangsúlyt fektettünk a "tanulás útján történő tanulás" -ra. Gyakorlati megközelítésünk az MBA-t tanítja arra, hogy az elméletet alkalmazza az üzleti kihívásokra, kreatívan gondolkodik és véleményformálókká váljon.

Globális merítés

Tanulmányozhatja az Alliance MBS elektívumait hat globális központ közül: Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Shanghai és Szingapúr. Ez egy lehetőség arra, hogy a világ minden táján a dinamikus elmék mellett tanulmányozza értékes kapcsolatait. Új perspektívákat nyerhet és új üzleti lehetőségeket fedezhet fel. Plusz, kizárólag ez a közös MBA, akkor lehetősége van arra, hogy tanulmányozza a Kelley campusok Bloomington, Indiana és Washington DC.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Manchester Business School, Singapore Centre

Utoljára frissítve January 23, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
Duration
Időtartam
24 - 60 hónapok
Részidős
Price
ár
65,000 USD
Information
Deadline
Locations
Dates