Részidős Programok

A Részidős MBA-k és Részidős EMBA-k rugalmas időbeosztású, üzleti iskolák által kibocsájtott egyetemi diplomák.

Egy Részidős MBA, vagy Részidős EMBA elvégzése jelentős karrierfejlődést eredményezhet. A vezetés, vállalkozás, menedzsment, marketing, kommunikáció, közgazdaságtan és pénzügy iránt érdeklődő hallgatók és szakemberek számára egy Részidős MBA, vagy egy Részidős EMBA menedzseri álláslehetőségekkel és javuló karrierlehetőségekkel kecsegtet.

Világszerte számos egyetem kínál Részidős MBA és EMBA programokat. A hallgatók gyakran veszik fel a következő kurzusokat: pénzügy, költségelemzés, vezetés, szervezeti viselkedés, technológia és műveletek irányítása, marketing, stb.

A különböző Részidős MBA és EMBA programok választéka elsöprő lehet - ne hagyd, hogy ez megállítson! Kezdd meg a keresést az alább felsorolt, legnépszerűbb Részidős MBA és EMBA programokkal!

Az újonnan hozzáadott Részidős MBA-k

Geneva Business School Madrid Campus

Master of Business Administration - A nemzetközi kapcsolatok főszereplője

Január 19, 2019
A Master of Business Administration (MBA) a főbb nemzetközi kapcsolatok célja, hogy az Ön számára egy mély megértése a nemzetközi kapcsolatok és a geopolitikai tényezők az operatív irányítás és az üzleti siker. Miután befejezte ezt az MBA-t, akkor jól felkészült a munkahelyekre olyan nemzetközi területeken, mint az emberi jogok, a fegyverzetellenőrzés, … [+]a nemzetközi törvények és szerződések. [-]

University of Bradford

Executive MBA Dubaiban

Január 19, 2019
Bradford 1998 óta Dubaiban alapított márkanév; mi voltunk az egyik első MBA program, amely az országban jelenlétet teremtett. Triple Crown akkreditált iskola vagyunk, amely az AMBA, az AACSB és az EQUIS akkreditációival rendelkező egyetemek elit csoportjának része. Ez azt jelenti, hogy a képesítésed világszerte elismerésre kerül. Akkreditációt is ka… [+]punk a KHDA-tól (Tudás és Emberi Fejlesztési Hatóság) Dubaiban. [-]

Stanton University

Master of Business Administration

Január 18, 2019
A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy megfeleljen az oktatási igényeinek dolgozó felnőtt vezetők egy folyamatosan bővülő globális gazdaságban.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása