Részidős Programok

A Részidős MBA-k és Részidős EMBA-k rugalmas időbeosztású, üzleti iskolák által kibocsájtott egyetemi diplomák.

Egy Részidős MBA, vagy Részidős EMBA elvégzése jelentős karrierfejlődést eredményezhet. A vezetés, vállalkozás, menedzsment, marketing, kommunikáció, közgazdaságtan és pénzügy iránt érdeklődő hallgatók és szakemberek számára egy Részidős MBA, vagy egy Részidős EMBA menedzseri álláslehetőségekkel és javuló karrierlehetőségekkel kecsegtet.

Világszerte számos egyetem kínál Részidős MBA és EMBA programokat. A hallgatók gyakran veszik fel a következő kurzusokat: pénzügy, költségelemzés, vezetés, szervezeti viselkedés, technológia és műveletek irányítása, marketing, stb.

A különböző Részidős MBA és EMBA programok választéka elsöprő lehet - ne hagyd, hogy ez megállítson! Kezdd meg a keresést az alább felsorolt, legnépszerűbb Részidős MBA és EMBA programokkal!

Az újonnan hozzáadott Részidős MBA-k

United International Business Schools

Executive MBA - Master Of Business Administration

Július 8, 2018
A tudományos naptár negyedéves rendszeren alapul (1 negyedév = 10 hét). A program rugalmas struktúrájának és moduláris tervezésének köszönhetően minden negyedév és minden időszak kezdetén különböző kezdési időpontok érhetők el októberben, novemberben, januárban, februárban, áprilisban, májusban, júliusban és augusztusban.… [+] [-]

MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Executive MBA

Július 3, 2018
Az Executive MBA program - a sikeres vezető útitervje - a "következő lépés" problémájának megoldására összpontosít: a vállalat (üzleti) és a menedzser hatékonysága

Australian Institute of Business

Az AIB MBA

Július 8, 2018
A program teljes mértékben akkreditált Ausztráliában és nemzetközileg elismert, mint egy egyetemi MBA. A kurzust folyamatosan frissítik az igényeinek kielégítésére, a gyakorlati tanulási megközelítésen alapulva, és bebizonyosodik, hogy valódi karrierlehetőségeket kínál.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az a Részidős Üzleti Képzés?

A részidős Üzleti Képzés azok számára nyújt lehetőséget, akik anélkül kívánnak szert tenni az üzleti diplomával járó egyetemi és szakmai képesítésekre, hogy elköteleznék magukat egy nappali tagozatos képzés mellett. Az üzleti tanulmányok között találunk alap-, mester és posztgraduális diplomákat is. A részidős üzleti tanulmányok, mint amilyen az MBA, vagy az EMBA képzések, a marketing, a számvitel, a pénzügy és a szervezeti viselkedés területeit ötvözik.

Mik a Részidős Üzleti képzéssel járó előnyök?
A Részidős Üzleti képzés értékes szakmai képesítéseket adhat a friss diplomásoknak, de a sokat tapasztalt szakembereknek is. A Részidős MBA és Részidős EMBA diplomák bizonyítottan növelik a diplomások esélyét az előléptetésre. A Részidős Üzleti képzések kitűnő lehetőséget kínálnak a vállalkozóknak, hogy értékes egyetemi képesítésekre tegyenek szert, miközben szakmai tapasztalatokkal is gyarapodnak. A részidős üzleti diploma az jelenti, hogy a tanulás érdekében nem kell feláldoznod más fontos kötelezettségeket.

Mit tanulunk a Részidős Üzleti Képzésben?
Majdnem mindegyik üzletágban, szektorban és specializációban léteznek részidős képzések. Világszerte a legrangosabb iskolák a következő szakokon kínálnakRészidős EMBA és Részidős MBA programokat • Marketing• Értékesítés• E-Üzlet• Statisztika• Fenntarthatóság• Nemzetközi Üzlet• Menedzsment• Vezetés • PR• Kommunikáció• Emberi Erőforrások• Pénzügy • Innováció• Bankügyletek• Számvitel • Reklám• stb.

Mennyibe kerül egy Üzleti diploma?
Az részidős üzleti diplomával járó költségek intézményenként, helyszínenként, képzési típusonként, vagy a képzés időtartamától függően eltérőek. Egyes jelentkezők jogosultak lehetnek állami-, vagy magánszervezetek, esetleg az intézmény támogatására. A részidős üzleti tanulmányokra jelentkezők részletes információt kaphatnak az adott intézmény felvételi irodájától ezen a honlapon.

Milyen karrierfejlődésre számíthatsz egy Részidős Üzleti diplomával?
Tanulmányok kimutatták, hogy a pályakezdő Részidős Üzleti diplomásoknak több esélyük van megkapni az áhított üzleti állást, illetve nagyobb valószínűséggel léptetik őket elő. A részidős EMBA, vagy MBA diplomások előbb kapnak vezetői kinevezést a munkahelyükön, mint MBA-val nem rendelkező társaik. A képzés módja - részidős, nappali tagozatos, vagy online - csekély, vagy semmilyen hatással nincs a pályakezdő diplomázást követő karrierfejlődésére. A részidős tanulmányok után szerzett diploma ugyanolyan súlyú és értékű, mint a nappali tagozatos képzésben szerzett.

Mik a Részidős Üzleti Képzés követelményei?
A Részidős Üzleti diploma előfeltételei függnek a képzés módjától, és minden esetben vázolják őket a képzés információs oldalán. Az üzleti képzésre jelentkezőknek be kell nyújtaniuk középiskolai eredményeiket. A mester- és posztgraduális szintű részidős üzleti képzésekre jelentkezőkkel szemben követelmény a minimum egyetemi tanulmányi átlag, és esetenként egy a GMAT-hoz, vagy a GRE-hez hasonló egyetemi felvételi vizsga.

Miért szerezzek Online Részidős Üzleti diplomát?
Számos üzleti hallgató választja az Online Részidős Üzleti diplomát, mert maximális rugalmasságot kínál. A munka, család, vagy földrajzi távolság mellett folytatott tanulmányok lehetetlen kihívást jelenthetnek. Szerencsére napjainkban az egyetemek a naprakész e-learning technológiáknak köszönhetően rangos, akkreditált részidős üzleti képzéseket kínálnak az interneten is.

Hol szerezzek Részidős Üzleti diplomát?
Az egyetemek világszerte kínálnak Részidős Üzleti diploma programokat. Számos hallgató használja ki az Üzleti tanulmányok idejét arra, hogy külföldön éljen és dolgozzon. Az online oktatásnak hála azok a diákok is szerezhetnek Üzleti diplomát egy távoli, rangos üzleti iskolában, akiknek nincs módja külföldre költözni. Olvass hát te is még többet a Részidős Üzleti diploma programokról még ma!