Filter
Részidős
A tanulmányok típusa: Minden

4 Általános Menedzsment MBA {mbastudies-part-time:singular} Összes megtekintése

A részmunkaidős MBA egy kiváló módja annak, hogy fokozza a hitelesítő és szerezzen üzleti tudás, amely létfontosságú a gyors mozgású karrierjét. Ez a program kiválóan alkalmas dolgozó szakemberek, akik szívesebben veszi osztályok hétvégén vagy esténként.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel és 4 Általános Menedzsment MBA {mbastudies-part-time:singular} Nézd meg 2019

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

4 Results in Általános Menedzsment MBA

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

A részmunkaidős program általános menedzsment vezet fokát Master of Business Administration (MBA). Ez a FIBAA ... [+]

Részmunkaidős tanulmányok Master of Business Administration

A részmunkaidős program általános menedzsment vezet fokát Master of Business Administration (MBA). Ez által akkreditált FIBAA (Alapítvány International Business Administration Akkreditációs). Az MBA nemzetközi tartalmában, és több, mint 30 százaléka a teljes angol nyelvű anyagot.

A tartalom tanítják a kari szemszögéből a vezérigazgatója. Ez kell ismernie a stratégiai kihívásokkal, tedd őket a célok és elképzelések és inspirálja az alkalmazottak erre a célra. Az MBA program kölcsönöz az, hogy szükséges szakértelmet (Business Skills) területén a vállalati menedzsment, az emberi erőforrás menedzsment és az üzleti adminisztráció és a jog, hanem bemutatja a határozatok elismeréséről és elsajátítását kontextuális tudás a vállalat vezetősége kész (Management Development, Business Management).... [-]

Németország Paderborn
October 2019
Részidős oktatás
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Emirates Aviation University

A General Management MBA program nyújt a tanulók számára a kiegyensúlyozott betekintést a kihívások kezelése vállalkozások. A mai menedzser szüksége van egy széles körű e ... [+]

MBA Általános menedzsment

A General Management MBA program nyújt a tanulók számára a kiegyensúlyozott betekintést a kihívások kezelése vállalkozások. A mai menedzser szüksége van egy széles körű egyetértés a különböző funkciók egy szervezeten belül annak érdekében, hogy hatékonyan megfeleljenek a szervezeti célokat és feladatokat.

Ezen felül, a gyors bővülése a nemzetközi kereskedelem jelenti a szállítók, vevők és kollégák sokkal valószínűbb, hogy a munka a multikulturális munkakörnyezetet. Ez viszont megköveteli a más adottságokat, hogy képes legyen kezelni is hatékonyan és eredményesen.

Miért beiratkozni ezt a programot? ... [-]
Részidős oktatás
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Munich Business School

Az MBA általános menedzsment egy korszerű MBA program, amely a mai globalizált üzleti világ igényeihez és igényeihez igazodik. Úgy tervezték, hogy átfogó üzleti ismeretek ... [+]

Master of Business Adminisztráció Általános Menedzsment

Az MBA általános menedzsment célja, hogy kiváló tudásbázist nyújtson az általános menedzsmentben, növelve az egyéni kompetenciákat, hogy empatikus és nagy teljesítményű vezető legyen, és mély betekintést nyújtson a nemzetközi piacokba és kultúrába.

MBA általános menedzsment egy pillantással

PROGRAM INDÍTÁS

szeptember

AZ ÚTMUTATÓ NYELVJE

100% angol

IDŐTARTAMA

12 hónap / 2 feltételek vagy 24 hónap / 4 feltételek

MUNKATEHER

60 ECTS

FORMÁTUM

Teljes vagy részmunkaidős

A PROGRAMMINTÁK

1 2 választható kurzusból1 a 3 internationális fókuszból1 Nemzetközi Hét... [-]
Németország Munich
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Diploma University of Applied Sciences

A fejlett mester szak általános menedzsment a tudományos fokozat MBA (Master of Business Administration) a DIPLOMA Hochschule lehetővé szakmailag tapasztalt diplomások a ... [+]

a fejlett Mesterképzésre Általános menedzsment A tudományos fokozat MBA (Master of Business Administration) a University DIPLOMA teszi a hallgatókat a szakmai tapasztalat a természetes, műszaki, humán, illetve társadalomtudományok megszerzésére vezetési ismeretek, amelyek megfelelnek számukra a vezető pozíciót.

A foglalkozási MBA tanulmányok Általános menedzsment elsősorban virtuális távoktatás interaktív Online előadások végzett szombaton. A vizsgálatokat az MBA távoktatási tárolható az országos tanulmányi központok DIPLOMA.

a szokásos időtartama 90 ECTS átfogó MBA tanulmányok 4 félév.

Extra-foglalkozási MBA General Management ... [-]
Németország Germany Online
April 2019
Részidős oktatás
4 félév
On-line
Bővebben magyarul