MBASTUDIES.HU

A Legjobb {mbastudies-part-time:plural} Keresése Észak Amerika 2019

A részmunkaidős MBA egy kiváló módja annak, hogy fokozza a hitelesítő és szerezzen üzleti tudás, amely létfontosságú a gyors mozgású karrierjét. Ez a program kiválóan alkalmas dolgozó szakemberek, akik szívesebben veszi osztályok hétvégén vagy esténként.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Kérj Információt {mbastudies-part-time:plural} Észak Amerika 2019

Találat Filter

Részmunkaidős MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campus Részidős oktatás 24 - 30 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Diego

Részmunkaidős MBA - A Rady FlexMBA hallgatók olyan szakemberek, akiknek szenvedélyük az innovációhoz és az üzleti sikerhez vezet. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait. A FlexMBA hallgatók kiemelkednek a jelenlegi szerepükben, és készek nagyobb felelősségvállalásra és nagyobb hozzájárulásra. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megfeleljenek az általuk és szervezeteiknek meghatározott oktatási és szakmai fejlődés.

Master in Business Administration (részmunkaidős MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campus Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Winston-Salem Charlotte + 1 további

A kétéves Wake Forest MBA program a # 1 részmunkaidős MBA program a dolgozó szakemberek számára Észak-Karolina, és a felső 20 az USA-ban. A országosan elismert program ad egy stratégiai, globális perspektíva üzleti, hónolás a képességét, hogy a megközelítés kihívások széles skáláját perspektívák.

Esti MBA

Goizueta Business School
Campus Részidős oktatás 24 - 36 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Atlanta

Strukturált a dolgozó szakemberek, az Evening MBA funkciók kínálatát elvárja a teljes munkaidőben MBA, de szállítják rugalmas, hétköznap menetrend. # 1. helyen végzett Atlanta-ban, és egy innovatív tananyagot tartalmaz, melyet a világszínvonalú oktatók tanítanak. Másnap reggel új ismereteket és készségeket tudunk használni a munkahelyen, így biztosítva a következő napok hatékonyságát.

Babson MBA a dolgozó szakemberek számára

Babson College
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Wellesley Boston + 1 további

Válasszon a részmunkaidős és az online kombinált tanulási formátumok közül, hogy a teljes munkaidőben dolgozzon az 1. számú vállalkozói MBA-ben.

MBA (részidő)

University of San Francisco - School of Management
Campus Részidős oktatás 2 - 5 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A részmunkaidős MBA fokozatot úgy alakították ki, hogy átalakítsa a karrierjét, miközben dolgozik - kulcsfontosságú készségeket és új perspektívákat biztosítva, amelyeket azonnal az irodába helyez.

Master of Business Administration (MBA)

Campbellsville University
Campus Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Campbellsville Louisville + 1 további

MBA-Master of Business Administration kiemelt HR, közgazdaságtan, marketing, vezetés, informatikai menedzsment, számvitel, nemzetközi üzleti és egészségügyi Care Administration.

MBA - részmunkaidős

Elmhurst College
Campus On-line Részidős oktatás 22 hónap Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Elmhurst + 1 további

Ahhoz, hogy sikeres legyen a mai üzleti világban, szüksége van egy MBA-re, amely többet nyújt, mint az alapokat. Szüksége van az elemző és kritikus készségekre, amelyek magabiztos vezetővé teszik.

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Irvine

A Master of Business Administration (MBA) szak készíti fel a pályára a menedzsment. Pontosabban az a célja, hogy lehetőséget teremtsen a férfiak és a nők számára olyan tudás, képességek, attitűdök, és a megértést, amely jelentenek a növekedés alapját kompetens üzleti menedzsment szakemberek, minősített diplomások munkát olyan nagy iparágak, beleértve a számítógéppel kapcsolatos szolgáltatásra, a befektetési banki / értékpapírok és tanácsadás területén a marketing, kutatás, elemzés, és / vagy pénzügyi.

Master of Business Administration

Grand Canyon University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Készülj fel előmenetelére a Grand Canyon Egyetem üzleti továbbképzésének (MBA) programjában, amelyet a Colangelo College of Business kínál. A vezetői fejlesztés, a szervezeti növekedés és a műveletek irányításába ágyazott tananyag révén ez a kereshető online MBA program tökéletes a jövőbeli vezetők és üzleti vezetők számára.

Részidős online MBA

Brentwood University
On-line Részidős oktatás 12 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Irvine

A Brentwood University MBA programja minden tapasztalatszintű szakember számára készült, akik közül néhányan szeretnének előrelépni a karrierjükben, mások pedig más területeken az üzleti területre változnak.

MBA a HR-ben

Westford University College
Campus On-line Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek Sharjah Nigéria Lagos United Arab Emirates Online Kuvait Kuwait City Szaúd-Arábia Riyadh Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg Dammam Bahrein Bahrain Online Dubai Kanada Canada Online Abu Dhabi Malajzia Malaysia Online Egyesült Királyság UK Online + 21 további

MBA a HR-ben

MBA - részmunkaidőben

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campus On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Mount Vernon + 1 további

A University of Baltimore MBA célja a te (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályok a hagyományos tantermi, online, vagy mindkettő, ez a választás. Bármit is dönt, megtudhatja mellett más diákok, akik keresik a szakmai előmenetelre, mint te.

Master of Business Administration (MBA)

Humboldt International University
On-line Részidős oktatás 18 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Master of Business Administration program lehetővé teszi a diákok, hogy hozzájáruljon az üzleti szakmai és elősegíti önálló tanulás. Keresztül a fogalmi megértés, alkalmazni vezetői vezetői készségek, marketing stratégiákat és / vagy nemzetközi üzleti koncepciók, az elmélet és a kutatás, hogy kritikusan elemezni és megoldani a problémákat kiszámíthatatlan környezetben.

MBA vezetői

Tiffin University
Campus On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Tiffin

A program központok azokra jellemzők, amelyek fejlesztik és támogatják a vezetés. Vezetésen belüli keretet, a program hangsúlyozza döntéshozatali és vezetői képességei.

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Saratoga Springs

A Master of Business Administration program célja a törekvő és közép-karrier menedzserek arra törekednek, hogy fokozzák az analitikus, döntéshozatali és kommunikációs készségek komplex szervezeti környezetben.