MBASTUDIES

Részidős Üzleti tanulmányok {mbastudies-part-time:plural} Összevetése az Amerikai Egyesült Wuhan Kína 2021

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

Az üzleti tanulmányok során a hallgatók elsajátíthatják az üzleti területen szükséges ismereteket és készségeket. A tantárgyak között megtaláljuk a számvitelt, közgazdaságtant, a szervezési tanulmányokat, az üzleti etikát és a marketinget.

Az oktatási minisztérium fut oktatás Kínában. A kormány gyakran ad részleges finanszírozást a felsőoktatásban a műszaki és állami egyetemek. A kínai kormány is kidolgozott tudományos tananyag, amely lehetővé teszi a hallgatók szakmai készségek, hogy táplálja tehetségüket.

Ez a város egyike azon kevés oktatási és tudományos központ az országban, valamint Sanghaj és Peking. Az évek során, azt látta a legtöbb főiskolai hallgatók beiratkozás a világon. A felsőoktatási központok nagyon kiemelkedő, és sok diák, akik áthaladtak számukra is tanúsítják ezt.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Részidős Üzleti tanulmányok {mbastudies-part-time:plural} az Amerikai Egyesült Wuhan Kínában 2021

1 Találatok Üzleti tanulmányok, Wuhan Filter

Részmunkaidős MBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School
Részidős MBA
<
Részidős
<
3 év
Angol
Campus

Ez egy részmunkaidős három éves program, amelynek célja a kínai és a nemzetközi hallgatók. Minden kurzus tanítják a kínai.

Tovább