MBASTUDIES.HU

Egészségügy {mbastudies-part-time:plural} Találd meg Ausztriában 2019

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

Az MBA Healthcare Management kerül megrendezésre, hogy irányítsák a diákok a tervezés, szinkronizálás, irányítja és felügyeli a nyújtott egészségügyi szolgáltatások. Mértéke kiterjed a különböző témák, beleértve az egészségügyi szakmai irodák, kórházak és ápolási otthonok.

Ausztria, hivatalosan az Osztrák Köztársaság, a szövetségi köztársaság, és a tenger nélküli ország mintegy 8.470.000 ember Közép-Európában.

A Legjobb {mbastudies-part-time:plural} Egészségügy Ausztriában 2019

2 Találatok Egészségügy, Ausztria Filter

MBA Egészségügyi és Kórházi Menedzsment

Management Center Innsbruck
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Ausztria Innsbruck

Gondoltál már arra, hogy előmozdítja karrierjét az egészségügyi ágazatban? Kelet-Európában kórházban vagy egészségügyi intézetben dolgozol vagy vezet? Ha igen, érdemes megfontolni az új online kórházi és egészségügyi menedzsment MBA-t, melyet a magas rangú Management Center Innsbruck (MCI), a rangos Károly Egyetem és a prágai Advance Intézet közösen kínál.

Szakmai MBA egészségügyi menedzsment (német nyelven)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Ausztria Launceston

Az egészségügyi vezetők sikeres képzése az üzleti know-how-t, a szociális készségeket és a jogi ismereteket ötvözi